Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ocean's 8 (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ocean's 8 (2018)

Ocean's Eight

Ocean's Eight (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Oceanovih 8

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Režija:

Gary Ross

Scenarij:

Gary Ross
, Olivia Milch

Glavne uloge:

Sandra Bullock
  >  Debbie Ocean
Helena Bonham Carter
  >  Rose
Matt Damon
  >  Linus Caldwell
Cate Blanchett
  >  Lou
Anne Hathaway
  >  Daphne Kluger
Sarah Paulson
  >  Tammy
Richard Armitage
  >  Claude Becker
Mindy Kaling
  >  Amita
Rihanna
  >  Nine Ball
Awkwafina
  >  Constance

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
e8-jelena-bozic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj e8-jelena-bozic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ocean's 8 (2018)
    Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2018 u 00:23
Osmislite vi nesto originalno,samo znate da kritikujete ljude koji rade nesto.Gledala sam ovaj film prekljuce i preporucujem svima da ga gledaju.
Na vrh
dragan-djurdjevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-djurdjevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2018 u 22:22
ovo je takav jedan uzas od filma da je reano covek bio preblag!
Na vrh
forum1nick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj forum1nick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2018 u 08:14
Uštedite vrijeme i preskočite ovaj film
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2018 u 23:54
Хоће ли скоро превод?
Na vrh
protopik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protopik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 19:53
tako,tako......
Na vrh
stasa.mlakar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stasa.mlakar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2018 u 19:08
ne mogu do podnapisa
Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 23:16
Originalno postovano od strane stoN_Cold stoN_Cold piše:

Kada će prevod?

Prevodi se ne traže ovde, već u potražnji (što već znate jer vam nije prvinput da kršite pravila, ali iz nekog razloga nastavljate). Molim Vas da od sada tražite prevode isključivo u temama namenjenim za to, u skladu sa pravilima.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 08:54
Sinoc sam ga odgledao u bioskop i film je fantastičan . preporucujem svima da odgledaju ovu pljackasku avanturu .
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 23:34
Prijevod je najavio *MARKO CAR* ⚡
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 03:36
Pa ja ne bih baš rekao da je fantastičan. Štaviše, da nije ove glumačke postave, bio bi........... Gledao sam ga u bioskopu, pa je i to malo možda popravilo utisak, ali, sve u svemu - 6.5/10
Na vrh
stoN_Cold View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stoN_Cold Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 18:51
Meni je bio OK, malo i AFŽ u akciji, imam utisak da spremaju nastavak.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 20:28
Prevod odlican.Film vrlo dobar.Velike glumice izvukose "tanak" film.I slazem se AFZ,u akciji.Ako ovi klinci uopste znaju sta to znaci.I gledacu i nastavak (ako ga bude) jer mi je bas prijalo gledanje ovog filma,i ako nije suuupeeer.Prijatno vece svima zelim.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 00:21
Ok film, zanimljiv, gledljiv i to je to. Svi trikovi već vidjeni u nekim drugim filmovima tako da ovaj film ne pruža gledaocu nikakvo novo oduševljenje. Možda bi film bio mnogo zanimljiviji da je barem malo komedija (ovde komičnih scena uopšte nema). Nastavak bi bio propast, jer ako ovaj 1 film nije ostavio neki odličan utisak , šta onda tek očekivati od nastavka. Preporuka, a ocena jedva 7/10 .
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 08:26
Da, ako ćemo iskreno, dobro jest, ali ne tako kao i muške ekipe franšize. Po meni, ipak je Sandra Bulok jača od Kejt Blanšet, ako ništa barem ima srca u njegog glumi i uvijek mi je simpa vidjeti je, dok mi Kejt djeluje više kao hladna kučka. ocjena 6.5/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 11:50
Film je ok , ali ravna crta od početka do kraja ubija (tenzije nema ni malo). Lepo sve našminkano ali film jednostavno nema snagu da oduševi gledaoca. Nije mi jasno zašto nisu ubacili više komedije u ovaj film, jer Sandra Bulok je dobra komičarka pa su mogli da ubace i malo smešnih scena u filmu.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 00:46

Pisao sam o filmu u drugoj temi, u Dnevniku gledanja filmova. Nisam znao da postoji ova tema.

Da se ne ponavljam, mogu da dodam da je Sandra bila mnogo toga pre peglanja lica. Ovako, u zavisnosti od šminke, ima raspon uloga od Majkla Džeksona pa do voštane figure Madam Tiso.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2018 u 16:36
Meni se svidio,ne mogu reci da je filmcina ali je ok za gledanje ako nemate precis poslova kao sto je stijanje baste,pranje sudja itd..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2018 u 16:50
Sta je AFZ
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2018 u 18:56
Antifasisticko vece zena.Bese to davno.Bas,bas davno.
Na vrh
veljadj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj veljadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 09:40
Izbegavati u širokom luku...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.