Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ocean's 8 (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89564
Datum ispisa: 07.Srpanj/Jul.2026 u 10:00
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ocean's 8 (2018)
Objavio: e8-jelena-bozic
Tema: Ocean's 8 (2018)
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2018 u 00:23
Osmislite vi nesto originalno,samo znate da kritikujete ljude koji rade nesto.Gledala sam ovaj film prekljuce i preporucujem svima da ga gledaju.

Odgovori:
Objavio: dragan-djurdjevic
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2018 u 22:22
ovo je takav jedan uzas od filma da je reano covek bio preblag!

Objavio: forum1nick
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2018 u 08:14
Uštedite vrijeme i preskočite ovaj film

Objavio: stoN_Cold
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2018 u 23:54
Хоће ли скоро превод?

Objavio: protopik
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2018 u 19:53
tako,tako......

Objavio: stasa.mlakar
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2018 u 19:08
ne mogu do podnapisa

Objavio: Subtitle fan
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2018 u 23:16
Originalno postovano od strane stoN_Cold stoN_Cold piše:

Kada će prevod?

Prevodi se ne traže ovde, već u potražnji (što već znate jer vam nije prvinput da kršite pravila, ali iz nekog razloga nastavljate). Molim Vas da od sada tražite prevode isključivo u temama namenjenim za to, u skladu sa pravilima.

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2018 u 08:54
Sinoc sam ga odgledao u bioskop i film je fantastičan . preporucujem svima da odgledaju ovu pljackasku avanturu .

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 23:34
Prijevod je najavio *MARKO CAR* ⚡

Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 03:36
Pa ja ne bih baš rekao da je fantastičan. Štaviše, da nije ove glumačke postave, bio bi........... Gledao sam ga u bioskopu, pa je i to malo možda popravilo utisak, ali, sve u svemu - 6.5/10

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 18:51
Meni je bio OK, malo i AFŽ u akciji, imam utisak da spremaju nastavak.

Objavio: tantal
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 20:28
Prevod odlican.Film vrlo dobar.Velike glumice izvukose "tanak" film.I slazem se AFZ,u akciji.Ako ovi klinci uopste znaju sta to znaci.I gledacu i nastavak (ako ga bude) jer mi je bas prijalo gledanje ovog filma,i ako nije suuupeeer.Prijatno vece svima zelim.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 00:21
Ok film, zanimljiv, gledljiv i to je to. Svi trikovi već vidjeni u nekim drugim filmovima tako da ovaj film ne pruža gledaocu nikakvo novo oduševljenje. Možda bi film bio mnogo zanimljiviji da je barem malo komedija (ovde komičnih scena uopšte nema). Nastavak bi bio propast, jer ako ovaj 1 film nije ostavio neki odličan utisak , šta onda tek očekivati od nastavka. Preporuka, a ocena jedva 7/10 .

Objavio: osman2510
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 08:26
Da, ako ćemo iskreno, dobro jest, ali ne tako kao i muške ekipe franšize. Po meni, ipak je Sandra Bulok jača od Kejt Blanšet, ako ništa barem ima srca u njegog glumi i uvijek mi je simpa vidjeti je, dok mi Kejt djeluje više kao hladna kučka. ocjena 6.5/10

Objavio: Black Raven
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 11:50
Film je ok , ali ravna crta od početka do kraja ubija (tenzije nema ni malo). Lepo sve našminkano ali film jednostavno nema snagu da oduševi gledaoca. Nije mi jasno zašto nisu ubacili više komedije u ovaj film, jer Sandra Bulok je dobra komičarka pa su mogli da ubace i malo smešnih scena u filmu.

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 00:46

Pisao sam o filmu u drugoj temi, u Dnevniku gledanja filmova. Nisam znao da postoji ova tema.

Da se ne ponavljam, mogu da dodam da je Sandra bila mnogo toga pre peglanja lica. Ovako, u zavisnosti od šminke, ima raspon uloga od Majkla Džeksona pa do voštane figure Madam Tiso.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2018 u 16:36
Meni se svidio,ne mogu reci da je filmcina ali je ok za gledanje ako nemate precis poslova kao sto je stijanje baste,pranje sudja itd..

Objavio: aleksayu
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2018 u 16:50
Sta je AFZ

Datum objave: 04.Rujan/Sep.2018 u 18:56
Antifasisticko vece zena.Bese to davno.Bas,bas davno.

Objavio: veljadj
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 09:40
Izbegavati u širokom luku...

Objavio: baho
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:15
Originalno postovano od strane veljadj veljadj piše:

Izbegavati u širokom luku...
Čemu ovakav generički komentar? Valjda se može navesti bar jedan razlog zašto?
Umjesto ovakvog komentara dovoljno je dati minimalnu ocjenu. Imaš tu opciju. Brže ti je.
Ovakvi komentari mogu odvratiti nekog od gledanja.

Mislim, nisam gledao film, ali otprilike imam neku predstavu šta (ne) očekivati od njega. Ne mora svaki film biti remek djelo. A neka moja očekivanja su da bi se vjerovatno moglo pogledati. I, jbg, ti me sad odvraćaš. Pa daj mi makar neko zašto.

Objavio: veljadj
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:34
Scenario,radnja,fora sa krađom liči kao da je sve napisalo dete od 10 godina,toliko providno,neuverljivo i puno "rupa" skoro nisam gledao.Inače izbegavam filmove sa Sandrom Bulok  a ovaj sam pogledao samo zato što u naslovu ima Oceans....Sramota je što se film zove tako...

-------------
velja

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:38
baho,napred i pogledaj film.Dobar film,lepa razonoda za popodne.Odlicne glumice (ne i Rijana koja i nije glumica) Solidan i zabavan film.

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:54
Kod mene je sve obratno od onoga sto je veljadj napisao.Gledam sve filmove Sandre Bulok.I ako se  zove onako kako se zove.Jer i Oceans 11 isto tako nije neko remek delo nego zabavan,gledljiv film.Uostalom kao i ovaj.Nemojte mi reci da je Dz.Kluni sem sto je dobar dasa (zene kazu) i neki dobar glumac. Isto vazi i za Bred Pita. Ili Marki Mark nekadasnji reper i jos sto sta (uglavnom neuspesno) neka glumcina.Zabavni filmovi su to sto su,samo zabava i nista vise.I nije mi zao sto sam utrosio vreme gledajuci ni Oceans 11 ni Oceans 8.Bilo je zabavno.Nista drugo nisam ocekivao.Kada mi dosade ovi filmovi uvek je tu Pasje Popodne,Zelena Milja i jos dosta drugih filmova.

Objavio: Freak37
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 11:58
Bas tako , zabavan film

Objavio: VLL72
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 14:10
Film pun rupa. Priča pretanka. Baš sam bio razočaran već na pola filma. Dotukoše me do kraja. Žali Bože uloženih para na ovaj film.

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 15:22
Tako, veljdj. Bar da znamo zašto to pišeš. Smile
A dobro, tvoje mišljenje.

Naravno, tantal. Prvom prilikom.
Ne očekujem previše, osim razonode, a to je valjda dovoljno.

VLL72, zašto "žali para"? Pa oni su zaradili na njemu. A nisu nikom oteli.

Objavio: VLL72
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 16:15
Mislio sam na to da se moglo snimiti ko zna koliko dobrih filmova za te pare...okupili su baš velika imena a to košta...Navešću ti samo primer Upgrade filma ili malo starijeg Devil, gde su priče brutalno dobre a glumci anonimusi. Po meni takvi filmovi treba da zarade a ne ovakvi gde već na pola filma si smoren od gomile gluposti a do kraja je teško izdržati. Što bi rekli Kud Idijoti : Glupost je neuništiva! A meni se čini i Holivud.

Datum objave: 11.Rujan/Sep.2018 u 18:48
Al' pazi, ne pitaju oni nas koji film TREBA zaraditi, nego ih zanima koji ĆE zaraditi.
Osim toga, ako jedan film zaradi, imaš kapital za sljedeći... prosto...

Ono što želim reći, pored svega što nam se servira, ovo je sigurno solidno... A što reče tantal, ne fali ništa i malo AFŽ u akciji.

Objavio: nebojsa-sotirov
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:01
Film je OK. Fina razbribriga. Gledaš i uživaš.

Objavio: nebojsa-sotirov
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:01
Film je OK. Fina razbribriga. Gledaš i uživaš.

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 19:03
Cool film sa puno žena, milina.

Objavio: LesaRad
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 21:30

Da li mislite da bi žene koje ovako izgledaju mogle/htele/imale potrebu/znanje/(ne reci šta), da budu  pljačkaši?

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2018 u 21:47
Naravno da mislimo.

Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 02:51

Na osnovu čega?

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 08:48

Originalno postovano od strane LesaRad LesaRad piše:

Da li mislite da bi žene koje ovako izgledaju mogle/htele/imale potrebu/znanje/(ne reci šta), da budu  pljačkaši?

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2018 u 23:25

Pa to mislim. Haha. Čekam film da upadne pet misica sveta u banku, kažu "želim mir u svetu", i ovi skaču, vade pare iz blagajne, sefa, džepova, ljudi skidaju satove, prstenje, frka... 

Mene mogu da iskoriste kao taoca.

Objavio: zdenko-saflin
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2019 u 07:06
hvala puno

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk