Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi tj stari Enterprise
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi tj stari Enterprise

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi tj stari Enterprise
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 23:40

Da li gledate nove zvjezdane staze.Ili da bolje kažem stare. ??

Meni se ispoèetka èinilo bezveze ali sad kad je veè prošlo dosta nastavaka mislim da uopæe nisu loše.

Takoðer onaj uvodni dio mi se èinio kao ljubiæ ali mi se i to sad sviða.Što mislite ??

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 00:27
 NI MENI SE ISPOÈETKA SERIJA NIJE SVIÐALA ALI MI POSTAJE SVE BOLJA I BOLJA.NEGDJE SAM PROÈITAO DA SU POTROŠILI ZA 2 SEZONE 228 MILIUNA DOLARA PA VALJDA ZNAJU ŠTA RADE SA TIM PARAMA.INAÈE MI SE SVIÐA IDEJA SERIJE DA SE DOGAÐA PRIJE SVIH OSTALIH.UPRAVO POÈINJE PA JE PDO GLEDAT,POZDRAV!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:10

Sve što ima Star Trek u imenu je legendarno. Malo je bilo teško gledat u poèetku ove što su sad išle jerbo kad si navikao na onaku tehnologiju iz TNG a ovi nemaju ni štitiove! A kad smo kod poèetnih epizoda, jeste gledali drugu epizodu?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 04:55

Ja sam takoðer star trek fan i mogu vam reci da sam jako razocaran ovim novim enterprisom .Inace nabavljao sam ga na divixu jos prije nego je dosao na hrt i odmah mi je ostavio los dojam. Najvise mi na živce ide kapetan koji pari Bushov blizi rodak kako po ponasanju tako i po izgledu i mislim da su prevoditeljica , vulkanka i doktor jos jedino sto podsjeca na stare staze i sto daje identitet seriji. Ma koliko para potrosili na snimanje vise niti jedne generacije staza nece biti iste bez pravih kapetana ala piccard i kirk

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 15:59

Ako govorite o Enterpriseu stara prica-novi film - Da, za pocetak je bio tak tak a poslije mi se svidjao...  

Al pitam vas koji je bolji:

1) Enterprise (Archer, T`Pol, Malcolm, Trip, Hoshi, dr. Phlox...) stara prica - novi film

2) Zvjezdane staze (Kirk, Spock, Bones, Cehov...) stara prica i film

3) Zvjezdane staze - Nova Generacija (Jean Luc Picard, Riker, Data, Troi, Worf, Geordi LaForge, dr. Crusher...)

4) Zvjezdane staze - Voyager (kapetanica Janeway, Tom Paris, Sedma od Devet, Chakotay...)

5) Zvjezdane staze - Duboki svemir 9 (ako ste bas pogledali a ja o tome nemam pojma i upravo cu pogledat)

ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:07

Moja top lista zvjezdanih staza:

1. Nova generacija

2.Voyager

3.Zvjezdane staze (original sa Kirkom)

4.Enterprise

5. Duboki Svemir 9 (užasno dosadna serija bez pravog ½STAR TREK½ naboja)

SSDD
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:15

Ja sam veliki Picardov fan pa se podrazumijeva koja mi je najbolja generacija ali moram vam reci da ovo novo smece(Deep Space 9) nema veze sa nicim i da ce svi fanovi pasti u depresiju i u nadu da ce brzo zavrsit i krenit druga sezona Enterprisea

Gledajte mene je Enterprise (novi naravno) jako razocarao ali se opet bar dao pogledat i sve u svemu bilo je i odlicnih epizoda ali ovaj deep space 9 je BLJAK

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:21
Deep Space se uopæe ne isplati gledati, radije bih gledao reprize originala sa Kirkom.
SSDD
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:26
Da tu se potpuno slazem sa tobom a znas sto je najgore sto hrt vec ima otkupljenu drugu sezonu enterprisea ali su njihovi pametni umovi odlucili da bi bilo dobro ubaciti pauzu izmedju dvije sezone zvanu deep smece 9
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:29
Ne kužim zašto to rade. Èuo sam da imaju otkupljene sve Star Trek filmove ali æe ih prikazivati tek sljedeæe godine a ne ove kako je najavljivano. Zato valjda repriziraju Ratove Zvijezda, koje su btw pravo osvježenja na hrt-u.
SSDD
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 01:20
Ma da ali ova epizoda veceras deep space 9 je bila super(jos ima i nastavak) jer gdje god se pojavi picard to jednostavno da duh svim star trekovima
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 18:18
Mislim da je hrt trebao pustiti enterprise do kraja tj, ako su snimljene a ne prekidati u najzanimljivijem djelu.Deep space 9 sam juèer prvi put gledao i ne znam šta da mislim.Vidjet æemo sa drugim nastavcima.
Srdačan pozdrav

Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 20:24
Slazem se s tobom za prekid. I ja takodjer prvi put gledam, pa zasad mi je taktak... Vidjet cu kak ce bit u drugim nastavcima....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 22:12
Ma hrt ko hrt kad su oni to bili dosljedni ali vjeruj mi deep space 9 sto duze traje to postaje dosasniji ali ono nije bas tako ni los ali opet u usporedbi sa drugima je smece
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:08
Star Trek je izvrstan
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:27
Nesto sam pratio novi serijal al ne svida mi se bolji su stariji
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 23:24
Moram priznati da ovih par epizoda ds9 nije uopæe loše.A ima dosta povezanosti sa starim picardom kao ova danas epizoda.
Srdačan pozdrav

Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 23:32
Slazem se s tobom   
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2004 u 00:32
enterprise je uzasno usporeno nema dobre dinamike kao u generaciji koja je definitivno najbolja.A sto se tice DS9 mi je ok i na toj seriji se dalo poraditi ali mi tlak digne onaj Sisko kapetan jer covjek nezna glumit sav je ukocen lice noge sve da su stavili dinamicnijeg kapetana mislim da bi bilo uspjeha a sto se tice enterprisea jedina epizoda koja mi je bila kako treba je zadnja a kad ono ima nastavak a idoti ga ne prikazu.
somebody stop me
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 19:50

Deep space 9 se u samom početku činio zanimljiv ali što ide dalje sve dosadnije i dosadnije.

Originalno postovano od strane Metropolis Metropolis piše:

Ja sam veliki Picardov fan pa se podrazumijeva koja mi je najbolja generacija ali moram vam reci da ovo novo smece(Deep Space 9) nema veze sa nicim i da ce svi fanovi pasti u depresiju i u nadu da ce brzo zavrsit i krenit druga sezona Enterprisea

Gledajte mene je Enterprise (novi naravno) jako razocarao ali se opet bar dao pogledat i sve u svemu bilo je i odlicnih epizoda ali ovaj deep space 9 je BLJAK

Srdačan pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.