Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Novi tj stari Enterprise

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Satelitska i zemaljska televizija
Opis foruma: Forum o satelitskoj televiziji, Sky star karticama, kodovima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=1346
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:23
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Novi tj stari Enterprise
Objavio: administrator
Tema: Novi tj stari Enterprise
Datum objave: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 23:40

Da li gledate nove zvjezdane staze.Ili da bolje kažem stare. ??

Meni se ispoèetka èinilo bezveze ali sad kad je veè prošlo dosta nastavaka mislim da uopæe nisu loše.

Takoðer onaj uvodni dio mi se èinio kao ljubiæ ali mi se i to sad sviða.Što mislite ??

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Odgovori:
Objavio: ILEŠOS
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 00:27
 NI MENI SE ISPOÈETKA SERIJA NIJE SVIÐALA ALI MI POSTAJE SVE BOLJA I BOLJA.NEGDJE SAM PROÈITAO DA SU POTROŠILI ZA 2 SEZONE 228 MILIUNA DOLARA PA VALJDA ZNAJU ŠTA RADE SA TIM PARAMA.INAÈE MI SE SVIÐA IDEJA SERIJE DA SE DOGAÐA PRIJE SVIH OSTALIH.UPRAVO POÈINJE PA JE PDO GLEDAT,POZDRAV!

Objavio: toknezev
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:10

Sve što ima Star Trek u imenu je legendarno. Malo je bilo teško gledat u poèetku ove što su sad išle jerbo kad si navikao na onaku tehnologiju iz TNG a ovi nemaju ni štitiove! A kad smo kod poèetnih epizoda, jeste gledali drugu epizodu?

-------------
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.

Objavio: Metropolis
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 04:55

Ja sam takoðer star trek fan i mogu vam reci da sam jako razocaran ovim novim enterprisom .Inace nabavljao sam ga na divixu jos prije nego je dosao na hrt i odmah mi je ostavio los dojam. Najvise mi na živce ide kapetan koji pari Bushov blizi rodak kako po ponasanju tako i po izgledu i mislim da su prevoditeljica , vulkanka i doktor jos jedino sto podsjeca na stare staze i sto daje identitet seriji. Ma koliko para potrosili na snimanje vise niti jedne generacije staza nece biti iste bez pravih kapetana ala piccard i kirk

-------------
Dalmacijo sve ti cvalo!

Objavio: Inny
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 15:59

Ako govorite o Enterpriseu stara prica-novi film - Da, za pocetak je bio tak tak a poslije mi se svidjao...  

Al pitam vas koji je bolji:

1) Enterprise (Archer, T`Pol, Malcolm, Trip, Hoshi, dr. Phlox...) stara prica - novi film

2) Zvjezdane staze (Kirk, Spock, Bones, Cehov...) stara prica i film

3) Zvjezdane staze - Nova Generacija (Jean Luc Picard, Riker, Data, Troi, Worf, Geordi LaForge, dr. Crusher...)

4) Zvjezdane staze - Voyager (kapetanica Janeway, Tom Paris, Sedma od Devet, Chakotay...)

5) Zvjezdane staze - Duboki svemir 9 (ako ste bas pogledali a ja o tome nemam pojma i upravo cu pogledat)

-------------
ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN

Objavio: BIPSA
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:07

Moja top lista zvjezdanih staza:

1. Nova generacija

2.Voyager

3.Zvjezdane staze (original sa Kirkom)

4.Enterprise

5. Duboki Svemir 9 (užasno dosadna serija bez pravog ½STAR TREK½ naboja)

-------------
SSDD

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:15

Ja sam veliki Picardov fan pa se podrazumijeva koja mi je najbolja generacija ali moram vam reci da ovo novo smece(Deep Space 9) nema veze sa nicim i da ce svi fanovi pasti u depresiju i u nadu da ce brzo zavrsit i krenit druga sezona Enterprisea

Gledajte mene je Enterprise (novi naravno) jako razocarao ali se opet bar dao pogledat i sve u svemu bilo je i odlicnih epizoda ali ovaj deep space 9 je BLJAK

-------------
Dalmacijo sve ti cvalo!

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:21
Deep Space se uopæe ne isplati gledati, radije bih gledao reprize originala sa Kirkom.

-------------
SSDD

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:26
Da tu se potpuno slazem sa tobom a znas sto je najgore sto hrt vec ima otkupljenu drugu sezonu enterprisea ali su njihovi pametni umovi odlucili da bi bilo dobro ubaciti pauzu izmedju dvije sezone zvanu deep smece 9

-------------
Dalmacijo sve ti cvalo!

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 16:29
Ne kužim zašto to rade. Èuo sam da imaju otkupljene sve Star Trek filmove ali æe ih prikazivati tek sljedeæe godine a ne ove kako je najavljivano. Zato valjda repriziraju Ratove Zvijezda, koje su btw pravo osvježenja na hrt-u.

-------------
SSDD

Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 01:20
Ma da ali ova epizoda veceras deep space 9 je bila super(jos ima i nastavak) jer gdje god se pojavi picard to jednostavno da duh svim star trekovima

-------------
Dalmacijo sve ti cvalo!

Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 18:18
Mislim da je hrt trebao pustiti enterprise do kraja tj, ako su snimljene a ne prekidati u najzanimljivijem djelu.Deep space 9 sam juèer prvi put gledao i ne znam šta da mislim.Vidjet æemo sa drugim nastavcima.

-------------
Srdačan pozdrav

Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 20:24
Slazem se s tobom za prekid. I ja takodjer prvi put gledam, pa zasad mi je taktak... Vidjet cu kak ce bit u drugim nastavcima....

-------------

Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 22:12
Ma hrt ko hrt kad su oni to bili dosljedni ali vjeruj mi deep space 9 sto duze traje to postaje dosasniji ali ono nije bas tako ni los ali opet u usporedbi sa drugima je smece

-------------
Dalmacijo sve ti cvalo!

Objavio: hugo
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:08
Star Trek je izvrstan

Objavio: Challanger
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:27
Nesto sam pratio novi serijal al ne svida mi se bolji su stariji

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 23:24
Moram priznati da ovih par epizoda ds9 nije uopæe loše.A ima dosta povezanosti sa starim picardom kao ova danas epizoda.

-------------
Srdačan pozdrav

Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 23:32
Slazem se s tobom   

-------------

Objavio: Crips
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2004 u 00:32
enterprise je uzasno usporeno nema dobre dinamike kao u generaciji koja je definitivno najbolja.A sto se tice DS9 mi je ok i na toj seriji se dalo poraditi ali mi tlak digne onaj Sisko kapetan jer covjek nezna glumit sav je ukocen lice noge sve da su stavili dinamicnijeg kapetana mislim da bi bilo uspjeha a sto se tice enterprisea jedina epizoda koja mi je bila kako treba je zadnja a kad ono ima nastavak a idoti ga ne prikazu.

-------------
somebody stop me

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2004 u 19:50

Deep space 9 se u samom početku činio zanimljiv ali što ide dalje sve dosadnije i dosadnije.

Originalno postovano od strane Metropolis Metropolis piše:

Ja sam veliki Picardov fan pa se podrazumijeva koja mi je najbolja generacija ali moram vam reci da ovo novo smece(Deep Space 9) nema veze sa nicim i da ce svi fanovi pasti u depresiju i u nadu da ce brzo zavrsit i krenit druga sezona Enterprisea

Gledajte mene je Enterprise (novi naravno) jako razocarao ali se opet bar dao pogledat i sve u svemu bilo je i odlicnih epizoda ali ovaj deep space 9 je BLJAK

-------------
Srdačan pozdrav

Objavio: Crips
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2004 u 22:56

za sve ljubitelje kao sto ste mogli primjetit pocinju se prikazivat na htv-u svih 9 mislim da ih je toliko filmova star trek mislim da je to super i bilo je vrijeme.

-------------
somebody stop me

Objavio: VenomLord
Datum objave: 07.Svibanj/May.2004 u 21:51

Kad se prikazuje star trek: first contact i nemesis?

mislim si ga staviti na VHS

gledal sam ga jednom(1.st contact). legendaran film. ustvari, svi filmovi i serije s picardom su jako dobre.

jedino mi se ne sviđa DS9. picard se pojavio samo u prvoj epizodi(ili možda u više, ali nisam gledao sve). nije mi fora ka se većina događaja događa na postaji a rijetko koja ustvari izvan nje.

jedno vrijeme uopće nisam znao ka je federacija zaratila s dominijem jer nisam gledao neke epizode(nisam uopće znao kaj je dominij)

od epizoda s janeway-icom su se mi dopala zadnja ili predzadnja epizoda gdje je satrla borga v citre z ukradenim oružjem iz budućnosti i to još od klingonskog vijećnika

-------------
http://error-forum.tk

Objavio: _Cox
Datum objave: 29.Svibanj/May.2005 u 15:57
Evo vam jedan link, super sttranica i obavezna za Star Trek fanove
http://www.ufpcroatia.com/

Objavio: danci
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2005 u 22:16

MA MENI NEMA STAZA DO ENTERPRIZEA!!!!!

HA HA HA ! ! ! 

SALA!   AL PICARD JE STVARNO ZAKON !

Objavio: Trigy
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 18:58
Ovaj novi Enterprise je stvarno zakon, prva sezona je bila losa, ali 2 i 3 su zakon, cak su mi bolje od starog Enterprisa.Za dva tjedna ce pocet prikazivat cetvrtu sezonu, bas me zanima o cemu ce bit radnja....

NEMA BOLJEG PONEDJELJNOG JUTRA OD 5 epizoda ENTERPRISA :p

-------------
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 21:50

Ovi na Htv-u su pravi genijalci.Preko tjedna ne bude niti jedna epizoda i onda sa nedjelje u ponedjeljak puste kao repriza pet tjednih epizoda.

Mislim ajd da pocnu pustati u neko normalno vrijeme a ne u 1 ili 3.

Geniji !!!

-------------
Srdačan pozdrav

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 21:52
Da inace ovi nastavci su stvarno zakon u usporedbi sa prvom sezonom.Kao da gledam pravu akciju.

-------------
Srdačan pozdrav

Objavio: Trigy
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 02:56
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Ovi na Htv-u su pravi genijalci.Preko tjedna ne bude niti jedna epizoda i onda sa nedjelje u ponedjeljak puste kao repriza pet tjednih epizoda.

Mislim ajd da pocnu pustati u neko normalno vrijeme a ne u 1 ili 3.

Geniji !!!

Jos ces sad ove dvije sljedece nedjelje na ponedjeljak vidjet kakvi su geniji....prikazat ce sedam epizoda!!!!

21.08.nedjelja
00.45       Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
01.30      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
02.15      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
03.00      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
03.45      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
04.30      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
05.15      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
28.08. nedjelja
00.40      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
01.25      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
02.10      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
02.55      Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija
03.40      Zvjezdane staze: Enterprise 4., serija
04.25      Zvjezdane staze: Enterprise 4., serija
05.10      Zvjezdane staze: Enterprise 4., serija

LOL

-------------
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk