Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja... > Titlovi prevodi podnapisi dnevni izvjestaji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi sajt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi sajt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 394041
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2020 u 23:23
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Originalno postovano od strane memich memich piše:

Hahaha ništa ne boli kao izgubljena para
  nije izgubljena..sve je paypal vratio bio..poništili to... ali živci ošli... lol  Sad je na paypalu dopunjiva kartica.. i 2step provjera... 

Šta hoćeš? Mi svakako živimo od sekirancije :)

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 14:54

neka fala dosta sam ja već fasovala s ovim sranjima kad mi rusi upali na paypal..Deada nisam se nigdje ni logirala ni regala... tako da govorim iz iskustva..usranog al iskustvaLOLLOL

I kod tebe Rusi?
Zanimljivo.... da nije wargames.net bio "korisnik" kome je uplaćena neka suma?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:12
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

neka fala dosta sam ja već fasovala s ovim sranjima kad mi rusi upali na paypal..Deada nisam se nigdje ni logirala ni regala... tako da govorim iz iskustva..usranog al iskustvaLOLLOL

I kod tebe Rusi?
Zanimljivo.... da nije wargames.net bio "korisnik" kome je uplaćena neka suma?

jeste to je ta stokaDead  znam kako su mi se zakačili...tj.ne meni nego mužu, jednom forumašu tu bilo neko privatno glasanje za člana familije i ajde da pomogne..preko hrpe online proksija mu napucao glasove i tu ga ubrali, a tada se bili pouzdali samo u ovo sranje antivirus od win10.

Sad avast i malwarebytes premium stalno radeLOL i sad je paypal na dopunjivu karticuLOL
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:18

Iako je imao proxy, našli ga?
Ne znam kako su mene našli, ali sam se izvukao, odmah sam kontaktirao korisničku podršku
i vratio svoje nazad, ne znam da li su skinuli njima...

Ni sa kim na svetu nisam imao problema, a poslovao sam sa celim svetom, ali sa rusima dva puta, jedan folira za predmet da nije odgovarao, a ovi drugi me hakovali...

Braća rusi, ko će koga ako ne svoj svoga.... moja braća nisu.

Srećom, u oba slučaja sam se snašao i ništa nije bilo osim gubljenja živaca.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:19

Čekaj, ceresi kako misliš - dopunjiva kartica?
Kako sa kartice prebaciti novac na paypal, čini mi se da to ne može??

Schopenhauer
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:22
ma da odmah to paypal stopirao i vratili pare, ja zamijenih kartice, novi paypal, i sve.  Ti proksiji bili zamka, tako su upaliOuch  
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:29

Čekaj, ceresi kako misliš - dopunjiva kartica?
Kako sa kartice prebaciti novac na paypal, čini mi se da to ne može??

dopunjiva kartica.. to je kartica na koju uplaćuješ lovu kad želiš kupovati, izvadis je u banci, odmah je dobiš kad zatražiš, nešto sitno para dođe ona i vođenje tog računa...ona je bez imena i nije ti vezana za tvoj regularan račun a možeš je povezati s paypalom isto kao i regularnu visu.

kod nas na balkanu ne može se koristi balans za kupovinu s paypala, nego se povlači na karticu, ako to pitaš.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:31

Većinom su takve, debitne kartice u domaćoj ili stranoj valuti...

Meni je problem što nema opcije da možeš sa kartice prebaciti na paypal.
Ponekad zatreba kad posao loše ide.

A ima se kupiti nešto dobro....

Schopenhauer
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:34

Većinom su takve, debitne kartice u domaćoj ili stranoj valuti...

Meni je problem što nema opcije da možeš sa kartice prebaciti na paypal.
Ponekad zatreba kad posao loše ide.

A ima se kupiti nešto dobro....

debitne su vezane za račun, ovo je drugo.

kod nas na balkanu se ne može koristi taj balans(da ti je lova na paypalu i ti je trošiš) nikako.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2020 u 14:32
Hmm vidim da je tema offtopic pa da se pridružim spamovanju teme... a moram jer ću puknuti :)
Čitam u Kuriru pod Kultura o titlovima... potpisano od urednika rubrike Vladimira Markovića, tekst pod nazivom Ukradena lepota umire muški.
Pa kaže: (citiram)

Svaki stranac i svako uputstvo za turiste kažu da se u Srbiji engleski prilično dobro zna i govori, daleko iznad proseka ostalih istočnoevropskih zemalja. Glavni razlog za to je privilegija da filmove možemo da gledamo sa titlovanim prevodom. Većina istočnoevropskih, a i ostalih evropskih zemalja, sinhronizuju filmove i nije moguće slušati glumce kako govore na originalnom jeziku. Titlovanje filmova značajno je pomoglo da bolje znamo strane jezike, u prvom redu engleski.

Međutim, u poslednjih par decenija, kvalitet prevoda filmova strahovito je opao - ne samo filmova B produkcije koje srećemo na piratskim sajtovima, već i najznačajnijih filmskih ostvarenja koja se prikazuju na festivalima i u bioskopima. Prevodioce biraju distributerske kuće, a one bi trebalo da budu zadužene i za lekturu prevoda - ali njima vrlo očigledno nije stalo do toga kakav prevod će pružiti publici. (kraj citata)

Cijeli tekst obiluje s puno zabave pa preporučujem da ga pročitate, ah da bolje preskočite dio gdje govore o plaćanju... natjerat će vas da se kao prevoditelj/lektor/sinkronizator/urednik uobrazite... a tad bi Gazda mogao da se pojavi s močugom, znate ga kakav je kad mu spomenete pare :(

Na vrh
Neno585 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neno585 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2023 u 15:19
hvala
Na vrh
Jugiboy View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jugiboy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 14:57
Da li se nekad organizovalo ili će biti susret članova/prevodilaca? Neki event radi druženja i razmene iskustava? Baš bi bilo lepo.
ARS LONGA - VITA BREVIS
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 15:32
To malo teže jer nas ima sa svih strana. Istina, dešavalo se da se sretnemo i da neko postavi slike,
pa to možeš videti u temi kako izgledamo - slike clanova 
ili Evakuacija - Avanture jed(i)nog Edena i još nekim, ko zna gde na forumu.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 21:35
netko, negdje, nekad, ne davno, tražio je
neki title za neki film, ali naš title za naš film...
Evo dovršavam jedan hrvatski... ukratko: 

Mnogokome bi pomoglo kad bi imao pretragu/skriptu/čaroliju/nešto 
i kad bi mogao pronaći "naš" title za neki "naš" ili "susjedov" film. 
Prvenstveno nagluhim osobama. 
A imamo toga, samo ne znamo ponuditi. 
Je li to moguće?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 394041
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.