| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi sajt |
Odgovori
|
Stranica <1 394041 |
| Korisnik | |||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(3)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2020 u 23:23 |
||
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 14:54 |
||
I kod tebe Rusi?
Zanimljivo.... da nije wargames.net bio "korisnik" kome je uplaćena neka suma? |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:12 |
||
jeste to je ta stoka znam kako su mi se zakačili...tj.ne meni nego mužu, jednom forumašu tu bilo neko privatno glasanje za člana familije i ajde da pomogne..preko hrpe online proksija mu napucao glasove i tu ga ubrali, a tada se bili pouzdali samo u ovo sranje antivirus od win10.Sad avast i malwarebytes premium stalno rade
i sad je paypal na dopunjivu karticu![]() |
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:18 |
||
|
Iako je imao proxy, našli ga? Ne znam kako su mene našli, ali sam se izvukao, odmah sam kontaktirao korisničku podršku i vratio svoje nazad, ne znam da li su skinuli njima... Ni sa kim na svetu nisam imao problema, a poslovao sam sa celim svetom, ali sa rusima dva puta, jedan folira za predmet da nije odgovarao, a ovi drugi me hakovali... Braća rusi, ko će koga ako ne svoj svoga.... moja braća nisu. Srećom, u oba slučaja sam se snašao i ništa nije bilo osim gubljenja živaca. |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:19 |
||
|
Čekaj, ceresi kako misliš - dopunjiva kartica? Kako sa kartice prebaciti novac na paypal, čini mi se da to ne može?? |
|||
|
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:22 |
||
|
ma da odmah to paypal stopirao i vratili pare, ja zamijenih kartice, novi paypal, i sve. Ti proksiji bili zamka, tako su upali
|
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:29 |
||
dopunjiva kartica.. to je kartica na koju uplaćuješ lovu kad želiš kupovati, izvadis je u banci, odmah je dobiš kad zatražiš, nešto sitno para dođe ona i vođenje tog računa...ona je bez imena i nije ti vezana za tvoj regularan račun a možeš je povezati s paypalom isto kao i regularnu visu. kod nas na balkanu ne može se koristi balans za kupovinu s paypala, nego se povlači na karticu, ako to pitaš.
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:31 |
||
|
Većinom su takve, debitne kartice u domaćoj ili stranoj valuti... Meni je problem što nema opcije da možeš sa kartice prebaciti na paypal. Ponekad zatreba kad posao loše ide. A ima se kupiti nešto dobro....
|
|||
|
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2020 u 16:34 |
||
debitne su vezane za račun, ovo je drugo.
kod nas na balkanu se ne može koristi taj balans(da ti je lova na paypalu i ti je trošiš) nikako. |
|||
![]() |
|||
new1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2020 u 14:32 |
||
|
Hmm vidim da je tema offtopic pa da se pridružim spamovanju teme... a moram jer ću puknuti :) Čitam u Kuriru pod Kultura o titlovima... potpisano od urednika rubrike Vladimira Markovića, tekst pod nazivom Ukradena lepota umire muški. Pa kaže: (citiram)
Svaki stranac i svako uputstvo za turiste kažu da se u Srbiji engleski prilično dobro zna i govori, daleko iznad proseka ostalih istočnoevropskih zemalja. Glavni razlog za to je privilegija da filmove možemo da gledamo sa titlovanim prevodom. Većina istočnoevropskih, a i ostalih evropskih zemalja, sinhronizuju filmove i nije moguće slušati glumce kako govore na originalnom jeziku. Titlovanje filmova značajno je pomoglo da bolje znamo strane jezike, u prvom redu engleski. Međutim, u poslednjih par decenija, kvalitet prevoda filmova strahovito je opao - ne samo filmova B produkcije koje srećemo na piratskim sajtovima, već i najznačajnijih filmskih ostvarenja koja se prikazuju na festivalima i u bioskopima. Prevodioce biraju distributerske kuće, a one bi trebalo da budu zadužene i za lekturu prevoda - ali njima vrlo očigledno nije stalo do toga kakav prevod će pružiti publici. (kraj citata) Cijeli tekst obiluje s puno zabave pa preporučujem da ga pročitate, ah da bolje preskočite dio gdje govore o plaćanju... natjerat će vas da se kao prevoditelj/lektor/sinkronizator/urednik uobrazite... a tad bi Gazda mogao da se pojavi s močugom, znate ga kakav je kad mu spomenete pare :( |
|||
![]() |
|||
Neno585
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2023 u 15:19 |
||
|
hvala
|
|||
![]() |
|||
Jugiboy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 14.Svibanj/May.2024 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 102 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 14:57 |
||
|
Da li se nekad organizovalo ili će biti susret članova/prevodilaca? Neki event radi druženja i razmene iskustava? Baš bi bilo lepo.
|
|||
|
ARS LONGA - VITA BREVIS
|
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 15:32 |
||
|
To malo teže jer nas ima sa svih strana. Istina, dešavalo se da se sretnemo i da neko postavi slike, pa to možeš videti u temi kako izgledamo - slike clanova ili Evakuacija - Avanture jed(i)nog Edena i još nekim, ko zna gde na forumu.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2025 u 21:35 |
||
|
netko, negdje, nekad, ne davno, tražio je
neki title za neki film, ali naš title za naš film... Evo dovršavam jedan hrvatski... ukratko: Mnogokome bi pomoglo kad bi imao pretragu/skriptu/čaroliju/nešto i kad bi mogao pronaći "naš" title za neki "naš" ili "susjedov" film.
Prvenstveno nagluhim osobama. A imamo toga, samo ne znamo ponuditi. Je li to moguće? |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 394041 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |