Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi film Sharon Stone
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi film Sharon Stone

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi film Sharon Stone
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 10:02

Američka glumica Šeron Stoun biće junakinja filma "Satisfaction", drame koja će se od početka naredne godine snimati u Velikoj Britaniji, objavio je dnevnik Variety.

Film, u kojem će igrati i Karis Van Hauten ("Operacija Valkira"), režiraće Anja Kamileri. Film, za koji će scenario napisati Sajmon Berk, biće priča o mladom žigolu u Londonu koji mora da se odluči između bogate i manipulativne starije i jedne mlađe žene.

Publika Šeron Stoun, pored ostalog, poznaje iz filmova "Niske strasti", "Sliver", "Brzi i mrtvi", "Muza", "Raskršće", "Kazino" i "Sfera".

Beta
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:04
E ona je po mom standardu dobra riba vredna novog smajlija LOL Nisam muško, pa ga neću staviti LOL niti kažem da druge nisu dobre, ali ona mi je uvek bila asocijacija za seksipil Wink...još samo da je crna LOL bila bi "vrh brate"LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:13

Što se seksipila tiče neprkosnovena je stvarno, i stvarno vrijedna tog smajlijaLOL, a ne bi valjalo da je crna bar ja to mislim, ne zato što više volim plavuše(volim podjednako i jedne i drugeLOLLOL) nego što je jednostavno savršena ovako...vidiAndjavidiAndjavidiAndja

Ažurirao PsOaligator - 15.Listopad/Oct.2009 u 11:14
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:26
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Što se seksipila tiče neprkosnovena je stvarno, i stvarno vrijedna tog smajlijaLOL, a ne bi valjalo da je crna bar ja to mislim, ne zato što više volim plavuše(volim podjednako i jedne i drugeLOLLOL) nego što je jednostavno savršena ovako...vidiAndjavidiAndjavidiAndja

Naravno, zemljak...ona je savršena ovako...ali da je crna bila bi idealna po mojim standardima za dobre ribe LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:29
Sećam se da sam za doček Nove 1995. bio na nekoj žurci a na TV su u 2:00 bile "Niske strasti"... Vidiš Darija, u 1:30 se pozdravlja sa mnogobrojnim obožavateljkama i napušta "mesto zločina", kako bi na vreme stigao kući da gleda film (nije smeo da dozvoli da isprogramirani video rikorder zajebe stvar ). Those were The Days!!!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sećam se da sam za doček Nove 1995. bio na nekoj žurci a na TV su u 2:00 bile "Niske strasti"... Vidiš Darija, u 1:30 se pozdravlja sa mnogobrojnim obožavateljkama i napušta "mesto zločina", kako bi na vreme stigao kući da gleda film (nije smeo da dozvoli da isprogramirani video rikorder zajebe stvar ). Those were The Days!!!!!!

LOLLOL hehehe, sjećam se toga bio film na RTS-u čini mi se, kakvo je to otkriće bilo za mene...LOLLOL
Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 12:49
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Film, u kojem će igrati i Karis Van Hauten ("Operacija Valkira"), režiraće Anja Kamileri. Film, za koji će scenario napisati Sajmon Berk, biće priča o mladom žigolu u Londonu koji mora da se odluči između bogate i manipulativne starije i jedne mlađe žene.

Beta

Koga će ona da igra, manipulativnu stariju ili jednu mlađu ženu?

Ha, ha, ha! LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 12:56
Mlađu naravno...LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.