Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Novi film Sharon Stone

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28404
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 08:23
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Novi film Sharon Stone
Objavio: PsOaligator
Tema: Novi film Sharon Stone
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 10:02

Američka glumica Šeron Stoun biće junakinja filma "Satisfaction", drame koja će se od početka naredne godine snimati u Velikoj Britaniji, objavio je dnevnik Variety.

Film, u kojem će igrati i Karis Van Hauten ("Operacija Valkira"), režiraće Anja Kamileri. Film, za koji će scenario napisati Sajmon Berk, biće priča o mladom žigolu u Londonu koji mora da se odluči između bogate i manipulativne starije i jedne mlađe žene.

Publika Šeron Stoun, pored ostalog, poznaje iz filmova "Niske strasti", "Sliver", "Brzi i mrtvi", "Muza", "Raskršće", "Kazino" i "Sfera".

Beta

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:04
E ona je po mom standardu dobra riba vredna novog smajlija LOL Nisam muško, pa ga neću staviti LOL niti kažem da druge nisu dobre, ali ona mi je uvek bila asocijacija za seksipil Wink...još samo da je crna LOL bila bi "vrh brate"LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:13

Što se seksipila tiče neprkosnovena je stvarno, i stvarno vrijedna tog smajlijaLOL, a ne bi valjalo da je crna bar ja to mislim, ne zato što više volim plavuše(volim podjednako i jedne i drugeLOLLOL) nego što je jednostavno savršena ovako...vidiAndjavidiAndjavidiAndja

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:26
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Što se seksipila tiče neprkosnovena je stvarno, i stvarno vrijedna tog smajlijaLOL, a ne bi valjalo da je crna bar ja to mislim, ne zato što više volim plavuše(volim podjednako i jedne i drugeLOLLOL) nego što je jednostavno savršena ovako...vidiAndjavidiAndjavidiAndja

Naravno, zemljak...ona je savršena ovako...ali da je crna bila bi idealna po mojim standardima za dobre ribe LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: darije
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:29
Sećam se da sam za doček Nove 1995. bio na nekoj žurci a na TV su u 2:00 bile "Niske strasti"... Vidiš Darija, u 1:30 se pozdravlja sa mnogobrojnim obožavateljkama i napušta "mesto zločina", kako bi na vreme stigao kući da gleda film (nije smeo da dozvoli da isprogramirani video rikorder zajebe stvar ). Those were The Days!!!!!!

-------------

Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 11:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sećam se da sam za doček Nove 1995. bio na nekoj žurci a na TV su u 2:00 bile "Niske strasti"... Vidiš Darija, u 1:30 se pozdravlja sa mnogobrojnim obožavateljkama i napušta "mesto zločina", kako bi na vreme stigao kući da gleda film (nije smeo da dozvoli da isprogramirani video rikorder zajebe stvar ). Those were The Days!!!!!!

LOLLOL hehehe, sjećam se toga bio film na RTS-u čini mi se, kakvo je to otkriće bilo za mene...LOLLOL

-------------

Objavio: Khevenhiler
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 12:49
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Film, u kojem će igrati i Karis Van Hauten ("Operacija Valkira"), režiraće Anja Kamileri. Film, za koji će scenario napisati Sajmon Berk, biće priča o mladom žigolu u Londonu koji mora da se odluči između bogate i manipulativne starije i jedne mlađe žene.

Beta

Koga će ona da igra, manipulativnu stariju ili jednu mlađu ženu?

Ha, ha, ha! LOL

Datum objave: 15.Listopad/Oct.2009 u 12:56
Mlađu naravno...LOLLOL

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk