| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
novi članovi |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 17:48 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 20:15 |
![]() |
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 22:02 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
sean12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1410 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 08:48 |
|
Jučer sam postavio prevod za nip/tuck seriju...jer me je i jedan član pitao...ali vidim da nije objavljen...danas ponovio postupak jer sam mislio možda napravio neki propust...sad čekam..
zanima me u stvari gdje mogu vidjeti ako je moj prevod odbijen...na ovaj sam izgubio nažalost 8 sati rada...vjerujem da iskusni prevodioci to rade puno brže...ako mi je ovaj odbijen bolje da se ostavim svega jer gubim vrijeme za ništa...ako neko zna šta o ovom nek mi javi..pozdrav |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 10:04 |
|
prevod ti je odobren http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/niptuck/88845.asp e sad posto vidim da znas gde se sta nalazi na forumu posto si istu poruku iskucao na vise mesta jedno pitanjce da nisi mozda procitao negde i pravila oko postavljanja prevoda lepo smo napisali da prevod pre objave mora neko da pregleda pa tek onda da odobri nekad se na to ceka sat ,nekad par sati nekad i dan ali uradi se malo strpljenja a ne spama po forumu hvala na prevodu i na odvojenom trudu i vremenu |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sean12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 05.Studeni/Nov.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1410 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 10:15 |
|
Procitao sam dobro pravila...oprostite....ali mene je samo zbunilo jer je taj prijevod koji sam uploadao jučer jednostavno nestao s moje liste titlova pa sam mislio da nije odobren...zato sam danas ponovio postupak...ipak mi nije niko objasnio kako moj prijevod dođe na drugu stranicu za titlove bez mog znanja....lijep pozdrav i još jednom oprostite ako sam pogriješio i prihvatam kritiku..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |