Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:30
ROFL
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:32
Mene još ni jedan horor nije uplašio osim Exorcista kojeg sam gledao s 10 godina u kinu.
Također se osvrćem na post uvaženog kolege ByShebo i tvrdim da ovi novi horori nisu ni sjena starima, ni iz 80-ih, ni 70-ih, a ni 60-ih, osim po specijalnim efektima, i to je sve. Pogledajte samo što je učinio Rob Zombie od Halloweena, bljak. I zato sam protiv rimejkovanja.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:41
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Byshebo, ne radi se o tome da li te nešto plaši ili ne, već o tome da li nešto treba rimejkovati - ili ne. Ja tvrdim da ne, jer tako propaste dobre filmove (koji ne moraju da nas plaše, čak i ako se zovu hororima).

Mene osobno fascinira činjenica da su ti filmovi uspjeli na američkom tlu, a ne smatram ih ništa posebnim zbog toga što su prepuni klišeja. Uvijek je tu jedna kuća u predgrađu i nekakvo groblje odmah blizu... Većinom su bila indijanska, ako se dobro sjećam u cijeloj poplavi takvih "horora". Ne znam po čemu se to groblje kućnih ljubimaca toliko razlikuje od ostalih, ali htio sam reći da su ti filmovi i nasmijavali ljude (i to ne samo mene i brdo ljudi iz moje generacije!). Stoga, što se mene tiče, neka rade, smijat ćemo se opet.LOL Inače nisam baš bio potpuno imun na horore, "Egzorcist" i "Suspiria" su me usrali kao još manjeg klinca. E, remakovi tih filmova bi bili za linč!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:43
Originalno postovano od strane zkarlov zkarlov piše:

Također se osvrćem na post uvaženog kolege ByShebo i tvrdim da ovi novi horori nisu ni sjena starima, ni iz 80-ih, ni 70-ih, a ni 60-ih, osim po specijalnim efektima, i to je sve. Pogledajte samo što je učinio Rob Zombie od Halloweena, bljak. I zato sam protiv rimejkovanja.

Potpisujem Clap
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:46
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Potpisujem Clap

Želite obojica reći: "ozbiljni." Eh, da, "Poltergeist", "Omen"... (ovog drugog se baš ne sjećam, ali znam da je bio gadan.
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:53
Pa naravno, ne govorimo o D produkciji i Ed Woodu.LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:54
Ja sam mislio i na klasike Vincenta Pricea, Christophera Leea itd., nisu strašni, ali spadaju u žanr horora i imaju ono nešto, dušu, koja definitivno nedostaje novim poluproizvodima...
Od strašnijih dodao bih Princa tame koji mi je još kao klincu ostao u sjećanju, pa Stephen Kingov It, itd...
plus, da napomenem još jednu činjenicu: Evil dead trilogija je prožeta humorom, nije samo horor žanrovski...
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:07
Vincent Price i Christopher Lee su u svoje vrijeme, dakle 60-ih i početkom 70-ih bili sami vrh. Dodao bih tu i Petera Cushinga. Uglavnom, Hammer produkcija. Nakon Exorcista i Omena se sve promijenilo i horror je krenuo u drugom pravcu. Carpenter, što reći, sjetimo se samo remek djela poput Halloweena, They Live, The Thing, Assault on Precinct 13, The Fog, Christine itd. itd.
King je genijalac(i ovaj film je snimljen po njegovoj knjizi) ali opet sve zavisi o redatelju koji je to prenio na veliko platno, tako da ima i remek djela, a i onih manje dobrih.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:13

Mene još ni jedan horor nije uplašio osim Exorcista kojeg sam gledao s 10 godina u kinu.

Tko te pustio unutra u kino s 10 godina Hugna "Egzorcistu"...? Priznaj da se nije isplatilo.LOL
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:19
Valjda su u socijalizmu puštali djecu da se tako čeliče.LOL
Nije mi se isplatilo jer nisam gledao više od pola filma, uglavnom sam imao zatvorene oči i uši, a onda kao šlag na kraju, rano ujutro je bio onaj potres u Crnoj Gori koji smo mi u Dalmaciji dobro osjetili, naravno ja sam mislio da je Linda Blair sa mnom u krevetuaaa
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:24

Valjda su u socijalizmu puštali djecu da se tako čeliče.LOL
Nije mi se isplatilo jer nisam gledao više od pola filma, uglavnom sam imao zatvorene oči i uši, a onda kao šlag na kraju, rano ujutro je bio onaj potres u Crnoj Gori koji smo mi u Dalmaciji dobro osjetili, naravno ja sam mislio da je Linda Blair sa mnom u krevetuaaa

Meni je bio slab tek kad sam se sjetio one klinke...AngryLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.