| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA" |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:30 |
|
![]() |
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:32 |
|
|
Mene još ni jedan horor nije uplašio osim Exorcista kojeg sam gledao s 10 godina u kinu.
Također se osvrćem na post uvaženog kolege ByShebo i tvrdim da ovi novi horori nisu ni sjena starima, ni iz 80-ih, ni 70-ih, a ni 60-ih, osim po specijalnim efektima, i to je sve. Pogledajte samo što je učinio Rob Zombie od Halloweena, bljak. I zato sam protiv rimejkovanja. |
||
![]() |
||
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:41 |
|
Mene osobno fascinira činjenica da su ti filmovi uspjeli na američkom tlu, a ne smatram ih ništa posebnim zbog toga što su prepuni klišeja. Uvijek je tu jedna kuća u predgrađu i nekakvo groblje odmah blizu... Većinom su bila indijanska, ako se dobro sjećam u cijeloj poplavi takvih "horora". Ne znam po čemu se to groblje kućnih ljubimaca toliko razlikuje od ostalih, ali htio sam reći da su ti filmovi i nasmijavali ljude (i to ne samo mene i brdo ljudi iz moje generacije!). Stoga, što se mene tiče, neka rade, smijat ćemo se opet. Inače nisam baš bio potpuno imun na horore, "Egzorcist" i "Suspiria" su me usrali kao još manjeg klinca. E, remakovi tih filmova bi bili za linč! |
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:43 |
|
Potpisujem ![]() |
||
![]() |
||
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:46 |
|
Želite obojica reći: "ozbiljni." Eh, da, "Poltergeist", "Omen"... (ovog drugog se baš ne sjećam, ali znam da je bio gadan. |
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:53 |
|
|
Pa naravno, ne govorimo o D produkciji i Ed Woodu.
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:54 |
|
|
Ja sam mislio i na klasike Vincenta Pricea, Christophera Leea itd., nisu strašni, ali spadaju u žanr horora i imaju ono nešto, dušu, koja definitivno nedostaje novim poluproizvodima...
Od strašnijih dodao bih Princa tame koji mi je još kao klincu ostao u sjećanju, pa Stephen Kingov It, itd... plus, da napomenem još jednu činjenicu: Evil dead trilogija je prožeta humorom, nije samo horor žanrovski... |
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:07 |
|
|
Vincent Price i Christopher Lee su u svoje vrijeme, dakle 60-ih i početkom 70-ih bili sami vrh. Dodao bih tu i Petera Cushinga. Uglavnom, Hammer produkcija. Nakon Exorcista i Omena se sve promijenilo i horror je krenuo u drugom pravcu. Carpenter, što reći, sjetimo se samo remek djela poput Halloweena, They Live, The Thing, Assault on Precinct 13, The Fog, Christine itd. itd.
King je genijalac(i ovaj film je snimljen po njegovoj knjizi) ali opet sve zavisi o redatelju koji je to prenio na veliko platno, tako da ima i remek djela, a i onih manje dobrih. |
||
![]() |
||
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:13 |
|
Tko te pustio unutra u kino s 10 godina na "Egzorcistu"...? Priznaj da se nije isplatilo.
|
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:19 |
|
|
Valjda su u socijalizmu puštali djecu da se tako čeliče.
![]() Nije mi se isplatilo jer nisam gledao više od pola filma, uglavnom sam imao zatvorene oči i uši, a onda kao šlag na kraju, rano ujutro je bio onaj potres u Crnoj Gori koji smo mi u Dalmaciji dobro osjetili, naravno ja sam mislio da je Linda Blair sa mnom u krevetu ![]() |
||
![]() |
||
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:24 |
|
Meni je bio slab tek kad sam se sjetio one klinke... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |