Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31844
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 20:47
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"
Objavio: AcaNDr
Tema: Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:25
NOVA VERZIJA FILMA
"GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"

Roman kralja horora Stivena Kinga "Groblje kućnih ljubimaca" iz 1983. godine je prvi put adaptiran za filmsko platno 1989 (sam King je pisao scenario, a inače je mislio da je njegovo delo isuviše zastrašujuće da bi bilo objavljeno), a sada će konačno doživeti novu filmsku adaptaciju, posle nekoliko godina od najava rimejka. U pitanju je priča o porodici koja se iz grada preseljava na selo, u Mejn, i otkriva da se njihov novi dom nalazi u blizini groblja kućnih ljubimaca koje se nalazi na jednom drevnom lokalitetu za sahrane. Kad njegov mali sin gine u saobraćajnoj nesreći, otac telo odnosi na groblje gde ga mračne sile oživljavaju, ali u demonskoj varijanti.

Studio Paramaunt je ovoga puta angaživao Metjua Grinberga koji je već imao iskustva sa pisanjem scenarija za filmove po Kingovima delima - on je radio na adaptaciji kratke priče "1408", koja je potom bila uspešan film.

Kada je reč o adaptaciji Kingovih književnih dela za veliko platno, jedan od interesantnijih projekata koji se razvijaju je Vorner Brosov rimejk dela "To".

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:32
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! suadnovic

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:42
A što bruka, ja sam se baš obradovao toj vesti, da je to extra?

Ali dobro, svako ima svoje

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: zkarlov
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:46
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! suadnovic

+1

Katastrofa. Zar su im scenaristi opet u štrajku?

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:53
Već valjda 15 godina LOL

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:54
Ovo je već smešno... LOLAko nabrajamo sve snimljene filmove u poslednjih 5 godina, većina su rimejkovani, kladim se. Idioti holivudski...

-------------

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:00
Pet semenari jedan od boljih filov koje sam gledao,pogotovao prvi deo.
žao mi je jer znam da će da upropaste film ipak siven king ima najbolje horore (pogotovo Storm of senturi)

EDIT: Latinica je službeno pismo sajta

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:02
Hmmm,nešto baš i nisam oduševljen,obzirom da su u zadnje vreme te "nove" verzije dosta,dosta slabije od onih starih.Ne mogu da verujem da je toliki nedostatak novih ideja....Ona prva verzija iz 1989 mi je ekstra

-------------

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:06
Naročito odjavna špica s ovom pjesmom. titlovibend

Objavio: outside
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:47
orginalni film iz 1989 mi je odličan,jedan od najstrašnijih filmova...ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:55
Moje mišljenje je da ovom filmu nije potreban remake. Daj molim te pogledaj klinca, gdje su ga samo našli. Ovakvog sigurno neće pronaći u remakeu.

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 00:03
da stvarno klinac je prejakSmile...stvarno strašan film,mislim da sam samo od tog filma imao noćne moreaaa

Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 07:18
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)

LOL Znači da ću rimejk moći i ja da gledam (original mi ne pada na pametaaa)

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 12:05
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)

LOLbojana jesi sigurna..LOL...ali pogledaj orginal,par dana nećeš moći spavati ali poslje će sve biti u redu,valjdaLOL

Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 12:37

ma faking rimejk,i! sto treba to odrati od batinaAngryAngryAngry

samo propastite,neka neka,aaaaaaaa bre,AngryAngryAngry

u zadnjih 5 godina 2 dobra horora sto su izasla i nista vise,samo ovakve budalastine ili nesto sto traje sat i dvaes minuta,kako pocne znas da na kraju ostane jedno zivo...

a nasao sam verodostojni nacin za ocenjivanje horora u zadnje vreme,tacnije pokusaja pravljenja filma iz tog zanra,dakle,prvo pogledate duzinu 1:20-1:30,ne valja nista,drugo ako se pojavi neka neverovatno zgodna glumica,takodje ne valja nisti(valja doduse samo zbog nje,ali globalnoDead)

ima tu jos preferencija jelte ali to je onako...hm...Angry

Objavio: ByShebo
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:06
Ja stvarno ne znam što je s vama, ali ti horori iz osamdesetih meni više liče na nekakve sprdačine i parodije. "Evil Death",  to "Groblje kućnih ljubimaca", "Strava u ulici brijestova", "Gospodari pakla", "Kuća duhova", itd... (ne znam originalne nazive i neda mi ih se tražit, oprostite). Bio sam klinac u to vrijeme i moram priznati da su me svi ti filmovi u nekim trenucima nasmijavali (pogotovo "Evil death") jer svaki od njih u barem 20% trajanja liči na nekakvu crnu komediju. Ove scene s klincem se ne sjećam, ali je presmiješna i kao u svim eighties B hororima (ili još bolje žnj) samo čekam da iz pozadine u svakom trenutku iskoči nekakav napudrani heavy metal bend i zasvira neki svoj lokalni hit. Nije šala, ozbiljan sam.

@Bojana, nedaj da te dečki plaše. Nasmijala bi se u određenim trenucima, vjeruj mi.

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:16
uskliknimo sljubavljuuu svetiteljuuu saAAaaaVIii,srpske crkve i skoOOLlleee sveeEtiiteeljskoOOjj glaaaviii!...

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:18
Originalno postovano od strane JDs Revenge JDs Revenge piše:

uskliknimo sljubavljuuu svetiteljuuu saAAaaaVIii,srpske crkve i skoOOLlleee sveeEtiiteeljskoOOjj glaaaviii!...

Pazi, dva mrtva psa i tri mačke iza tebe!!

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:21

Byshebo, ne radi se o tome da li te nešto plaši ili ne, već o tome da li nešto treba rimejkovati - ili ne. Ja tvrdim da ne, jer tako propaste dobre filmove (koji ne moraju da nas plaše, čak i ako se zovu hororima).

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:29

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOLbojana jesi sigurna..LOL...ali pogledaj orginal,par dana nećeš moći spavati ali poslje će sve biti u redu,valjdaLOL

Ja još ne spavam sasvim mirno iako sam poslednji horor gledala pre skoro 20 godina EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Moj komentar se odnosio na to (ako si zaboravio) što meni 1408 nije horor već triler i takve filmove mogu da gledam bez posledica na miran san Big smile

Originalno postovano od strane ByShebo ByShebo piše:

@Bojana, nedaj da te dečki plaše. Nasmijala bi se u određenim trenucima, vjeruj mi.

Ih, kad bi me momci mogli uplašiti lako bi mi bilo LOLLOLLOL Jedne prilike (kao vrlo mlada, naivna i neiskusnaLOL)  sam gledala Noć veštica (mislim 2 deo) u velikom, pomalo pripitom(Embarrassed) društvu i sećam se da je to bila dooobra komedija LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:30
ROFL

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:32
Mene još ni jedan horor nije uplašio osim Exorcista kojeg sam gledao s 10 godina u kinu.
Također se osvrćem na post uvaženog kolege ByShebo i tvrdim da ovi novi horori nisu ni sjena starima, ni iz 80-ih, ni 70-ih, a ni 60-ih, osim po specijalnim efektima, i to je sve. Pogledajte samo što je učinio Rob Zombie od Halloweena, bljak. I zato sam protiv rimejkovanja.

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:41
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Byshebo, ne radi se o tome da li te nešto plaši ili ne, već o tome da li nešto treba rimejkovati - ili ne. Ja tvrdim da ne, jer tako propaste dobre filmove (koji ne moraju da nas plaše, čak i ako se zovu hororima).

Mene osobno fascinira činjenica da su ti filmovi uspjeli na američkom tlu, a ne smatram ih ništa posebnim zbog toga što su prepuni klišeja. Uvijek je tu jedna kuća u predgrađu i nekakvo groblje odmah blizu... Većinom su bila indijanska, ako se dobro sjećam u cijeloj poplavi takvih "horora". Ne znam po čemu se to groblje kućnih ljubimaca toliko razlikuje od ostalih, ali htio sam reći da su ti filmovi i nasmijavali ljude (i to ne samo mene i brdo ljudi iz moje generacije!). Stoga, što se mene tiče, neka rade, smijat ćemo se opet.LOL Inače nisam baš bio potpuno imun na horore, "Egzorcist" i "Suspiria" su me usrali kao još manjeg klinca. E, remakovi tih filmova bi bili za linč!

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:43
Originalno postovano od strane zkarlov zkarlov piše:

Također se osvrćem na post uvaženog kolege ByShebo i tvrdim da ovi novi horori nisu ni sjena starima, ni iz 80-ih, ni 70-ih, a ni 60-ih, osim po specijalnim efektima, i to je sve. Pogledajte samo što je učinio Rob Zombie od Halloweena, bljak. I zato sam protiv rimejkovanja.

Potpisujem Clap

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:46
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Potpisujem Clap

Želite obojica reći: "ozbiljni." Eh, da, "Poltergeist", "Omen"... (ovog drugog se baš ne sjećam, ali znam da je bio gadan.

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:53
Pa naravno, ne govorimo o D produkciji i Ed Woodu.LOL

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:54
Ja sam mislio i na klasike Vincenta Pricea, Christophera Leea itd., nisu strašni, ali spadaju u žanr horora i imaju ono nešto, dušu, koja definitivno nedostaje novim poluproizvodima...
Od strašnijih dodao bih Princa tame koji mi je još kao klincu ostao u sjećanju, pa Stephen Kingov It, itd...
plus, da napomenem još jednu činjenicu: Evil dead trilogija je prožeta humorom, nije samo horor žanrovski...

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:07
Vincent Price i Christopher Lee su u svoje vrijeme, dakle 60-ih i početkom 70-ih bili sami vrh. Dodao bih tu i Petera Cushinga. Uglavnom, Hammer produkcija. Nakon Exorcista i Omena se sve promijenilo i horror je krenuo u drugom pravcu. Carpenter, što reći, sjetimo se samo remek djela poput Halloweena, They Live, The Thing, Assault on Precinct 13, The Fog, Christine itd. itd.
King je genijalac(i ovaj film je snimljen po njegovoj knjizi) ali opet sve zavisi o redatelju koji je to prenio na veliko platno, tako da ima i remek djela, a i onih manje dobrih.
http://www.imdb.com/title/tt0074156/ -

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:13

Mene još ni jedan horor nije uplašio osim Exorcista kojeg sam gledao s 10 godina u kinu.

Tko te pustio unutra u kino s 10 godina Hugna "Egzorcistu"...? Priznaj da se nije isplatilo.LOL

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:19
Valjda su u socijalizmu puštali djecu da se tako čeliče.LOL
Nije mi se isplatilo jer nisam gledao više od pola filma, uglavnom sam imao zatvorene oči i uši, a onda kao šlag na kraju, rano ujutro je bio onaj potres u Crnoj Gori koji smo mi u Dalmaciji dobro osjetili, naravno ja sam mislio da je Linda Blair sa mnom u krevetuaaa

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2010 u 14:24

Valjda su u socijalizmu puštali djecu da se tako čeliče.LOL
Nije mi se isplatilo jer nisam gledao više od pola filma, uglavnom sam imao zatvorene oči i uši, a onda kao šlag na kraju, rano ujutro je bio onaj potres u Crnoj Gori koji smo mi u Dalmaciji dobro osjetili, naravno ja sam mislio da je Linda Blair sa mnom u krevetuaaa

Meni je bio slab tek kad sam se sjetio one klinke...AngryLOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk