Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nova sezona The Walking Dead, ali kraj za Legion (05.02.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nova sezona The Walking Dead, ali kraj za Legion (05.02.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nova sezona The Walking Dead, ali kraj za Legion (05.02.2019.)
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 15:25
Gledao sam TWD, gledam i gledacu, a sto se tice serije Legion, nisam gledao a niti imam u planu.
Na vrh
alex dilach View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alex dilach Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 21:16
Veliki sam fan TWD,ali moram da priznam da su do 9te sezone upali u duuboku kolotechinu i ponavljanje, ali sa 9tom su koliko toliko uspeli da skinu razne balaste prethodnih sezona. Legion je odlichna serija,sa fantastichnim scenariom i veeeoma mi zao shto chujem da je otkazuju.
Na vrh
LUCIFER.MORNINGSTAR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LUCIFER.MORNINGSTAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 23:34
Prve 4 sezone sam odgledao već 3 puta,ali od 5.sezone nadalje samo sam gledao jednom i nema šanse da ih više repriziram.A sad ova 9. sezona je vrhunac gluposti,klinka od 6 godina je glavni lik koja vedri i oblaci ubijajući sve redom...ako je i od amera previše je...proći će kao dosjei x kad je Duhovni napustio seriju...jutros baš skinuo 9.epizodu pa kad sam ju pogledao sere mi se da oprostite...pogledajte novu seriju Kingdom i nećete požaliti verujte mi...pozdrav
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 18:35
Ja planiram da skinem Kingdom ali ne tu seriju nego gde igra Frenk Grilo. A TWD sam odgledao sve /mislim na svih 8 sezona/ i cinilo se da je to to. Trenutno gledam Dosije X /11 sezona/, moze da se gleda, ali... A sto se tice TWD, sad kad procitah da je glavni lik devojcica od 6 god., bas mi se nije to dopalo. Jer ja sacekam sve, pa spakujem, zato nisam ni poceo s09. Isto sam nedavno odgledao Fear the Walking Dead, s04 i delovlo je kao kraj serije, ali sam citao da ce biti i s05. Ali TWD, ta devojcica od 6 god.....Svasta, bac cu da vidim. Ali s08 je delovalo bas za kraj serije.
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2019 u 13:13
Legion je tolko dosadan i bezvezan da je ne glednjiv. Drugu sezonu sam jedva pogledao i to jer sam se nadao da će bit bolje... Zasluženo otkazivanje...
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2019 u 01:01
Ja sam pogledao 5 sezona i otada mi se izgubio svaki trag za koji se nadam da necu nikad naci.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
Majolinica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Majolinica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2019 u 12:33
Prve tri, cetiri sezone su bile odlicne, ali sve ostale su kopija tih istih sezona, kao da se vrte u krug jer imaju gledanost!
Mene je odavno smorila i jedva cekam da se zavrsi... samo da ne bude sa krajem kao u seriji izgubljeni :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.