Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nordsjøen (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nordsjøen (2021)

Nordsjøen

Nordsjøen (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

104 min

Režija:

John Andreas Andersen

Scenarij:

Lars Gudmestad
, Harald Rosenløw-Eeg

Glavne uloge:

Christoffer Staib
  >  Steina Skagemo
Anneke von der Lippe
  >  Gunn
Artur Aramyan
  >  Oil rig worker
Pål Anders Nordvi
  >  Geologist
Hibba Najeeb
  >  Security Guard
Arild Sondre Sekse
  >  Martin
Nils Elias Olsen
  >  Al Odin
Leonardo Caimi
  >  Political Counselor
Rolf Kristian Larsen
  >  Arthur
Ane Skumsvoll
  >  Berit
Kristine Kujath Thorp
  >  Sofia
Heidi Sandbukten
  >  Langlos Assistant
Daniel Frikstad
  >  Trapped man
Amy Black Ndiaye
  >  Secretary of State
Cengiz Al
  >  Jaswinder
Renate Hellerud
  >  Renate
Henrik Bjelland
  >  Stian
Halfdan Hallseth
  >  Oil rig worker

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nordsjøen (2021)
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 20:49
Iga Biva zaboga, ne ide Sofia da spašava svoju devojku, već dečka. Jesi li gledao/gledala film uopšte? Neka se promeni sinopsis. Jbt. štagod da postavim, prati me nekakva LGBT senka. 🙄
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 21:06
Ne preostaje ti ništa drugo nego da jedan prevedeš tako da se taj urok poništi. Tongue

Ali postoji problem.
Red je da to bude triler, a Handmaiden i Stranger by the Lake su već prevedeni.
Ne sjećam se više jesam li koji od te vrste trilera gledao nepreveden, a da nije isklišeizirana debilana koja se gasi nakon 15 minuta.
Ali baš film, ne lgbt triler seriju.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 21:07
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Iga Biva zaboga, ne ide Sofia da spašava svoju devojku, već dečka. Jesi li gledao/gledala film uopšte? Neka se promeni sinopsis. Jbt. štagod da postavim, prati me nekakva LGBT senka. 🙄
LOL

Nije da sam preterano radoznao, a je l' senka od napred il' otpozadi? LOL

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 21:23
Rekoh ja kod titla za Two Guys Senke nad Vracarom Wink Mada ne smem da pricam vise o svojoj opstini pomislice neko svasta.

Ažurirao AlexDeLarge - 21.Veljaca/Feb.2022 u 21:30
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 21:57
Ups, ispravljeno. Btw, nisam gledao film...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 11:36
Svaka čast Vračarac, ja ne izgovorim ovoliko rečenica ni u par sedmica, fokus mi mora biti prikovan za tekst, koliko li si se tek ti borio sa prevodom. Nije da se preteruje sa "cincilatorima" i tehnikalijama, no nije ni da ih prećutkuju baš LOL
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 12:53
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Svaka čast Vračarac, ja ne izgovorim ovoliko rečenica ni u par sedmica, fokus mi mora biti prikovan za tekst, koliko li si se tek ti borio sa prevodom. Nije da se preteruje sa "cincilatorima" i tehnikalijama, no nije ni da ih prećutkuju baš LOL

Prevod nema ni 600 linija a opet je bio teška gnjavaža, ne samo zbog tehničkih izraza iz oblasti energetike (sa tim sam se izborio nekako), već i zato što je engleski prevod gramatički bio na prilično sirotinjskom nivou + isti nije dobro editovan, pa se dešavalo da linija koja ima dve ili tri reči, traje i po 5 sekundi. Ljudi završe sa izgovaranjem rečenica a tekst iste još uvek stoji na površini plejera. Tajming skoro svake linije, morao sam da skraćujem za minimum 2 sekunde. Unhappy To se dešava kad prevod nije retail. Ne d'o bog više ovakvih engleskih "titlova". Dead
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 13:03
Jesus, onda moram da pričam više LOL meni deluje kao Karamazovi, takva je tema verovatno, nisu tipičniji tralala dijalozi. O tehničkom delu prevođenja tek mogu samo misliti kroz šta si prošao.

Pravim pauze, zapalim cigaretu, da razmislim o svemu LOL pa pustim par minuta, no onda mi se slušaju Brega i trubači, pa opet par minuta filma, onda opet uzmem predah pa se potom obradujem Bojani...fuc.k, odgledaću ga, neka fokusa, bilo je i gore u životu a pogotovo je bilo grđih filmova, ovom ne fali išta. Prelepo izgleda i kada je potrebno napet je, jasno ja očekujem da odnekud iskoči ajkula, džinovska sipa, hobotnica ili makar meduza, no i gas je zaeban, ljudska drama. Neka mog "B" film uma. Voleo sam i filmove katastrofe.  
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 14:41
Uh, povlačim deo gore nažvrljanog, krenulo je sa opakim kadrovima sveopšte katastrofe, sada ne stižu da melju onoliko LOL
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2022 u 11:04
Ok film napet do samog kraja,kao i svi Norveški filmovi katastrofe...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.