Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nije objavljen titl.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nije objavljen titl.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
-alchemist- View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj -alchemist- Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nije objavljen titl.
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2012 u 13:56
Pozdrav. 15. 12.-og sam uploadovao srpski prevod za film Junior (1994) Widescreen DVDrip V3nDetta, medjutim, prevod jos uvek nije objavljen i ne znam zasto, prevod nije laznjak niti je kopija nekog drugog prevoda. Na ovom sajtu vec postoji jedan prevod za ovaj film, ali on ne odgovara verziji za koju sam ga ja preveo (Widescreen DVDrip V3nDetta), pa me zanima da li mi neko od administratora moze reci u cemu je problem. Prvo sam pomislio da administratori nisu stigli da ga provere zbog velike kolicine novih prevoda, ali vidim i da se prevodi za najnovije filmove uveliko postavljaju. Ulozio sam veliki trud u ovaj prevod, preveo ga sto je bolje moglo, stavljao kukice i sve sto treba, i bilo bi mi stvarno krivo da se taj prevod sad zanemari jer ima sigurno ljudi koji ne mogu da nadju prevod za taj film. Vec sam postavio 2 prevoda na ovaj sajt za neke filmove iz '90-ih godina koje sam ja licno prevodio i prevodi su odobreni i dobri. Proslo je vec 5 dana od kad sam objavio titl na ovom sajtu i vidim da nesto nije u redu. Hvala.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2012 u 14:42

@-alchemist-

Posto je tvoj upload tog titla oznacen kao autorski, a prevod vec imamo,
provjera traje duze nego sto je to uobicajeno.

Sada je odobren, hvala ti na prevodu kao i na strpljenju.Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 15:01
Prošlo je više od 24 sata otkad sam uploadovao titl za Perry Mason S01E17. Može li netko provjeriti je li odbijen ili je još na čekanju, pošto postoji mogućnost da sam ga zaboravio uploadovati ovdje.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 15:25
Nisi zaboravio.

Odobren je.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 16:41
Ok, hvala.Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.