Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nightmare Alley (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nightmare Alley (2021)

Nightmare Alley

Nightmare Alley (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Aleja košmara

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

150 min

Režija:

Guillermo del Toro

Scenarij:

William Lindsay Gresham
, Guillermo del Toro
, Kim Morgan

Glavne uloge:

Willem Dafoe
  >  Clem Hoately
Ron Perlman
  >  Bruno
David Strathairn
  >  Pete Krumbein
Cate Blanchett
  >  Lilith Ritter
Toni Collette
  >  Zeena Krumbein
Mary Steenburgen
  >  Miss Harrington
Dian Bachar
  >  Fee Fee the Birdgirl
Jim Beaver
  >  Sheriff Jedediah Judd
Bradley Cooper
  >  Stanton 'Stan' Carlisle
David Hewlett
  >  Dr. Elrood
Richard Jenkins
  >  Ezra Grindle
Peter MacNeill
  >  Judge Kimball
Holt McCallany
  >  Anderson
Drew Nelson
  >  Humphries
Tim Blake Nelson
  >  Carny Boss
Mark Povinelli
  >  The Major
Lara Jean Chorostecki
  >  Louise
Rooney Mara
  >  Molly

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nightmare Alley (2021)
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:00
Rooney Mara - zvijezda? Ma ko je to? Film ću naravno gledati, ali ne zbog nekakve vrlo vjerojatno netalentirane anonimke (čim joj je posao rimjeci).
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:15
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Rooney Mara - zvijezda? Ma ko je to? Film ću naravno gledati, ali ne zbog nekakve vrlo vjerojatno netalentirane anonimke (čim joj je posao rimjeci).
Heheheh, bome Džoks u pravu... Remake uloga Lisbeth Salamander je njen orgazmički vrhunac. A i Mariu Magdalenu je do sada glumilo masa njih. Znači remake je i to, nego što.

Robin Obični- najobičniji
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 20:45
Ovaj film je jedan od onih koje nestrpljivo očekujem. Trejler me podseća na Sin City, koji je meni kao ljubitelju neo-noir-a, jedan od omiljenih filmova iz prve decenije 2000-ih.

Sestre Mara (Kejt i Runi), su poznate holivudske glumice. Wink
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 21:24
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Trejler me podseća na Sin City
Koliko film nema veze sa Sin City, nažalost...
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 22:02
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Trejler me podseća na Sin City
Koliko film nema veze sa Sin City, nažalost...

Mislio sam na mračnu atmosferu i opskurne likove. Realno poređenje ne mogu da napravim, jer film još uvek nisam odgledao.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 22:14
MOLIM?!
Odmah, ali baš odmah, ostavi sve ljubiće i ratniće (LOL) po strani i pogledaj ga.
Na vrh
vlajce1975 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlajce1975 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 05:01
Na žalost, očekivao sam mnogo više. Sve što je napisano za komentar u pravu je. Šteta što je film podeljen na dva dela. Drugi deo filma je zanimljivilji. da je ostao samo na njemu. Jedva sam sam izdržao u bioskopu.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2022 u 01:48
Prijevod je uradio Bambula 👍
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 08:35
Slažem se sa već rečenim, prvi deo filma spor, drugi deo malo dinamičniji. Previše dug film, sve je ovo moglo da se spakuje u sat i po i da pritom ništa ne izgubi na kvalitetu (ili bolje reći nekvalitetu). Nije totalni promašaj, ali nije ni nešto naročito dobar film.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:09
O.k. mi je film, jer smo nakon suludih holivudskih "hitova", napokon dobili ekranizaciju književnog dela. U tom smislu, jasno je zašto su umetnički elementi prevladali u odnosu na komercijalne. Meni je film estetski besprekorno urađen (režija, gluma, kadrovi, fotografija...) i ti elementi su dosta dobro pokrili povremene trenutke praznog hoda u radnji. Za moj ukus, mogli su malo svesti onaj prvi deo dešavanja u cirkusu na primereniju minutažu, za ostalo nemam zamerke.

Vidljiva je metafora cikličnih krugova, gde pojedinac sopstvenim lukavstvom i inteligencijom "dohvati zvezde", a onda se neminovno sunovrati na nivo kojeg se nekad užasavao (videti pod "izrod" za one koji su gledali film). Wink

Hteo bih istaći odličnu glumu Kejt Blanšet koja je izdominirala filmom, standardno dobre Bredlija Kupera i Runi Maru, kao i odlične epizode Toni Kolet, Ron Perlmana i Vilijama Defoa. Thumbs Up

Od mene, preporuka. Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 23:41
Vidim da vam je deo u cirkusu dug, spor, dok je meni to najlepši, svakako najbliži deo filma. Smile Za ostalo se mahom slažem, da ne ponavljam sve već. 
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2022 u 01:31
Veoma zanimljiv film sa dobro pričom i odličnom glumačkom ekipom.
Ocena 7,5/10. Preporuka. Thumbs Up

Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2022 u 09:57
Po meni , nisam oduševljen filmom .
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 15:05
Odličan film. Pravi film! Pogotovo prvi deo sa cirkusom. Neko reče dole u komentarima moglo je da stane u sat ipo, šta može da prikaže filim od sat ipo? Ne palim tv za film ispod minimum dva sata.
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2022 u 21:55
Odličan film.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2022 u 18:58
Dosta dobar film, ipak Del Toro gaji estetske (vizualne) filmove, vidi se njegov štih. Prva trečina filma je malo sporija, ali ponajprije radi detaljnijeg upoznavanja sa likovima i upoznavanjem sa tim "cirkus" svijetom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.