Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nightmare Alley (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | ||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:00 |
|
Rooney Mara - zvijezda? Ma ko je to? Film ću naravno gledati, ali ne zbog nekakve vrlo vjerojatno netalentirane anonimke (čim joj je posao rimjeci).
|
||
![]() |
||
robin12345 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 10744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Heheheh, bome Džoks u pravu... Remake uloga Lisbeth Salamander je njen orgazmički vrhunac. A i Mariu Magdalenu je do sada glumilo masa njih. Znači remake je i to, nego što. |
||
Robin Obični- najobičniji
|
||
![]() |
||
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 1971 |
|
Ovaj film je jedan od onih koje nestrpljivo očekujem. Trejler me podseća na Sin City, koji je meni kao ljubitelju neo-noir-a, jedan od omiljenih filmova iz prve decenije 2000-ih. Sestre Mara (Kejt i Runi), su poznate holivudske glumice.
![]() |
||
![]() |
||
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 322 |
|
Koliko film nema veze sa Sin City, nažalost...
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 1971 |
|
Mislio sam na mračnu atmosferu i opskurne likove. Realno poređenje ne mogu da napravim, jer film još uvek nisam odgledao.
|
||
![]() |
||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
|
MOLIM?! Odmah, ali baš odmah, ostavi sve ljubiće i ratniće (
![]() |
||
![]() |
||
vlajce1975 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2021 Lokacija: Novi Beograd Status: Offline Points: 1 |
|
Na žalost, očekivao sam mnogo više. Sve što je napisano za komentar u pravu je. Šteta što je film podeljen na dva dela. Drugi deo filma je zanimljivilji. da je ostao samo na njemu. Jedva sam sam izdržao u bioskopu.
|
||
![]() |
||
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
|
Prijevod je uradio Bambula 👍
|
||
![]() |
||
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 25 |
|
Slažem se sa već rečenim, prvi deo filma spor, drugi deo malo dinamičniji. Previše dug film, sve je ovo moglo da se spakuje u sat i po i da pritom ništa ne izgubi na kvalitetu (ili bolje reći nekvalitetu). Nije totalni promašaj, ali nije ni nešto naročito dobar film.
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
O.k. mi je film, jer smo nakon suludih holivudskih "hitova", napokon dobili ekranizaciju književnog dela. U tom smislu, jasno je zašto su umetnički elementi prevladali u odnosu na komercijalne. Meni je film estetski besprekorno urađen (režija, gluma, kadrovi, fotografija...) i ti elementi su dosta dobro pokrili povremene trenutke praznog hoda u radnji. Za moj ukus, mogli su malo svesti onaj prvi deo dešavanja u cirkusu na primereniju minutažu, za ostalo nemam zamerke. Vidljiva je metafora cikličnih krugova, gde pojedinac sopstvenim lukavstvom i inteligencijom "dohvati zvezde", a onda se neminovno sunovrati na nivo kojeg se nekad užasavao (videti pod "izrod" za one koji su gledali film). ![]() Hteo bih istaći odličnu glumu Kejt Blanšet koja je izdominirala filmom, standardno dobre Bredlija Kupera i Runi Maru, kao i odlične epizode Toni Kolet, Ron Perlmana i Vilijama Defoa. ![]() Od mene, preporuka.
![]() |
||
![]() |
||
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 43938 |
|
Vidim da vam je deo u cirkusu dug, spor, dok je meni to najlepši, svakako najbliži deo filma.
![]() |
||
![]() |
||
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 941 |
|
Veoma zanimljiv film sa dobro pričom i odličnom glumačkom ekipom. Ocena 7,5/10. Preporuka. ![]() |
||
![]() |
||
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 357 |
|
Po meni , nisam oduševljen filmom .
|
||
![]() |
||
Boxter7 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Listopad/Oct.2018 Status: Offline Points: 2 |
|
Odličan film. Pravi film! Pogotovo prvi deo sa cirkusom. Neko reče dole u komentarima moglo je da stane u sat ipo, šta može da prikaže filim od sat ipo? Ne palim tv za film ispod minimum dva sata.
|
||
![]() |
||
Bad Spenser ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
|
Odličan film.
|
||
![]() |
||
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 18 |
|
Dosta dobar film, ipak Del Toro gaji estetske (vizualne) filmove, vidi se njegov štih. Prva trečina filma je malo sporija, ali ponajprije radi detaljnijeg upoznavanja sa likovima i upoznavanjem sa tim "cirkus" svijetom.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |