Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Nightmare Alley (2021)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100225
Datum ispisa: 20.Lipanj/Jun.2026 u 17:10
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Nightmare Alley (2021)
Objavio: JoxerTM
Tema: Nightmare Alley (2021)
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:00
Rooney Mara - zvijezda? Ma ko je to? Film ću naravno gledati, ali ne zbog nekakve vrlo vjerojatno netalentirane anonimke (čim joj je posao rimjeci).

Odgovori:
Objavio: robin12345
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:15
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Rooney Mara - zvijezda? Ma ko je to? Film ću naravno gledati, ali ne zbog nekakve vrlo vjerojatno netalentirane anonimke (čim joj je posao rimjeci).
Heheheh, bome Džoks u pravu... Remake uloga Lisbeth Salamander je njen orgazmički vrhunac. A i Mariu Magdalenu je do sada glumilo masa njih. Znači remake je i to, nego što.

-------------
Robin Obični- najobičniji

Objavio: bgvracar
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 20:45
Ovaj film je jedan od onih koje nestrpljivo očekujem. Trejler me podseća na Sin City, koji je meni kao ljubitelju neo-noir-a, jedan od omiljenih filmova iz prve decenije 2000-ih.

Sestre Mara (Kejt i Runi), su poznate holivudske glumice. Wink

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 21:24
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Trejler me podseća na Sin City
Koliko film nema veze sa Sin City, nažalost...

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 22:02
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Trejler me podseća na Sin City
Koliko film nema veze sa Sin City, nažalost...

Mislio sam na mračnu atmosferu i opskurne likove. Realno poređenje ne mogu da napravim, jer film još uvek nisam odgledao.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 22:14
MOLIM?!
Odmah, ali baš odmah, ostavi sve ljubiće i ratniće (LOL) po strani i pogledaj ga.

Objavio: vlajce1975
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 05:01
Na žalost, očekivao sam mnogo više. Sve što je napisano za komentar u pravu je. Šteta što je film podeljen na dva dela. Drugi deo filma je zanimljivilji. da je ostao samo na njemu. Jedva sam sam izdržao u bioskopu.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2022 u 01:48
Prijevod je uradio Bambula 👍

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2022 u 08:35
Slažem se sa već rečenim, prvi deo filma spor, drugi deo malo dinamičniji. Previše dug film, sve je ovo moglo da se spakuje u sat i po i da pritom ništa ne izgubi na kvalitetu (ili bolje reći nekvalitetu). Nije totalni promašaj, ali nije ni nešto naročito dobar film.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:09
O.k. mi je film, jer smo nakon suludih holivudskih "hitova", napokon dobili ekranizaciju književnog dela. U tom smislu, jasno je zašto su umetnički elementi prevladali u odnosu na komercijalne. Meni je film estetski besprekorno urađen (režija, gluma, kadrovi, fotografija...) i ti elementi su dosta dobro pokrili povremene trenutke praznog hoda u radnji. Za moj ukus, mogli su malo svesti onaj prvi deo dešavanja u cirkusu na primereniju minutažu, za ostalo nemam zamerke.

Vidljiva je metafora cikličnih krugova, gde pojedinac sopstvenim lukavstvom i inteligencijom "dohvati zvezde", a onda se neminovno sunovrati na nivo kojeg se nekad užasavao (videti pod "izrod" za one koji su gledali film). Wink

Hteo bih istaći odličnu glumu Kejt Blanšet koja je izdominirala filmom, standardno dobre Bredlija Kupera i Runi Maru, kao i odlične epizode Toni Kolet, Ron Perlmana i Vilijama Defoa. Thumbs Up

Od mene, preporuka. Thumbs Up

Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2022 u 23:41
Vidim da vam je deo u cirkusu dug, spor, dok je meni to najlepši, svakako najbliži deo filma. Smile Za ostalo se mahom slažem, da ne ponavljam sve već. 

Objavio: Black Raven
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2022 u 01:31
Veoma zanimljiv film sa dobro pričom i odličnom glumačkom ekipom.
Ocena 7,5/10. Preporuka. Thumbs Up

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2022 u 09:57
Po meni , nisam oduševljen filmom .

Objavio: Boxter7
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2022 u 15:05
Odličan film. Pravi film! Pogotovo prvi deo sa cirkusom. Neko reče dole u komentarima moglo je da stane u sat ipo, šta može da prikaže filim od sat ipo? Ne palim tv za film ispod minimum dva sata.

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2022 u 21:55
Odličan film.

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2022 u 18:58
Dosta dobar film, ipak Del Toro gaji estetske (vizualne) filmove, vidi se njegov štih. Prva trečina filma je malo sporija, ali ponajprije radi detaljnijeg upoznavanja sa likovima i upoznavanjem sa tim "cirkus" svijetom.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk