| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ne gledaj mi u pijat (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ne gledaj mi u pijat (2016)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 21:53 |
|
Titl za osobe oštećenog sluha je uradio drdamjan ✨
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 1 hour 42 minuta , u 15:07 |
|
Pre svega kad su ex yu projekti u pitanju ton im je katastrofalan. TV mi je jecao a bilo sr hr bh cg ili ko vec ja ne kapiram sta pricaju i zato mislim da prevodi trebaju. Da se vratim na temu filma. Zlatko Buric je dobro odglumeo kao i inace a film....E ovako. Film je poceo veoma dobro u prevodu da se oceni sa Odlicno ali kako je odmicao kvalitet je pao u osrednje tj. Tako Tako da bi se posle film toliko pogubio da je otisao u monotono nesto i tek nesto odugovlacili u prevodu da je otisao film u Lose. Zaista ne bih da ispadnem grub ali zaista vise ne mogu da dekorisem nesto sto nije vredno dekoracije a ex yu projekti su skloni tome bilo filmovi, serije ili mini serije. Materijal im je takav da krene ok da bi otislo u gledljivo pa posle can ni yo i toliko neke nepovezanosti u ex yu projektima da je to strasno. Izgledaa da dzaba dajem sansu ex yu prostorima i moracu ''malo'' odmoriti sto se tice njihovih projekata. Da li je ono sto je dobro je vec bilo i vise ne moze ili....Postavlja se veliko pitanje. Nemojte da vas moja ocena odvuce od ovog filma, pogledajte ga pa zakljucite sami jer ukusi su razliciti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |