Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne gledaj mi u pijat (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne gledaj mi u pijat (2016)

Ne gledaj mi u pijat

Ne gledaj mi u pijat (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

105 min

Režija:

Hana Jusic

Scenarij:

Hana Jusic

Glavne uloge:

Bruna Bebic
  >  Ivana
Zlatko Buric
  >  Lazo
Mate Gulin
  >  Vinko
Arijana Culina
  >  Vera
Daria Lorenci Flatz
  >  Shefica (as Daria Lorenci Flatz)
Marijana Mikulic
  >  Katarina
Niksa Butijer
  >  Zoran
Karla Brbic
  >  Andjela
Tamara Soletic
  >  Bosa
Marina Redzepovic
  >  Jadranka
Mirjana Sevo
  >  Smilja
Jakov Bilic
  >  Neno
Mia Petricevic
  >  Marijana
Ankica Basic
  >  Zlata
Ante Pancirov
  >  Branko

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne gledaj mi u pijat (2016)
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 21:53
Titl za osobe oštećenog sluha je uradio drdamjan ✨
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 2 sati 39 minuta , u 15:07
Pre svega kad su ex yu projekti u pitanju ton im je katastrofalan. TV mi je jecao a bilo sr hr bh cg ili ko vec ja ne kapiram sta pricaju i zato mislim da prevodi trebaju. Da se vratim na temu filma. Zlatko Buric je dobro odglumeo kao i inace a film....E ovako. Film je poceo veoma dobro u prevodu da se oceni sa Odlicno ali kako je odmicao kvalitet je pao u osrednje tj. Tako Tako da bi se posle film toliko pogubio da je otisao u monotono nesto i tek nesto odugovlacili u prevodu da je otisao film u Lose. Zaista ne bih da ispadnem grub ali zaista vise ne mogu da dekorisem nesto sto nije vredno dekoracije a ex yu projekti su skloni tome bilo filmovi, serije ili mini serije. Materijal im je takav da krene ok da bi otislo u gledljivo pa posle can ni yo i toliko neke nepovezanosti u ex yu projektima da je to strasno. Izgledaa da dzaba dajem sansu ex yu prostorima i moracu ''malo'' odmoriti sto se tice njihovih projekata. Da li je ono sto je dobro je vec bilo i vise ne moze ili....Postavlja se veliko pitanje. Nemojte da vas moja ocena odvuce od ovog filma, pogledajte ga pa zakljucite sami jer ukusi su razliciti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.