Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najlosiji film u 2010.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najlosiji film u 2010.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 19:14
Retko kad odgledam neki baš "šnj" film, ali recimo da je Eat Pray Love veliki promašaj, jer pretenduje da bude dubokouman, a zapravo je krajnje isprazan.

Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Nego je mene drugi jedan film opasno iznervirao: verovali ili ne, aktuelni kanski pobednik, Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (ako sam dobro zapamtio naslov). Koje je to pretenciozno njesra, a dosadno u neograničenim količinama, ja nemam reči! Po prvi put sam zažalio što ne praktikujem da prekinem gledanje bilo čega započetog (zbog čega obično dobro pazim šta uopšte sebi puštam). I voleo bih da mi neko ko se zajeb'o k'o i ja (ili, eventualno, misli da nije, a gledao je ovu šitinu) objasni o čemu se tu radi. Jer, opet, ko sam pa ja da procenjujem odluke kanskog žirija? Mada je ovo treći uzastopni bezvezni pobednik Kana.

I ja bih da me neko prosvetli, jer ja nisam imala strpljenja kao ti, pa sam prekinula, što retko kad praktikujem. A slažem se s tobom i za kanske pobednike.
Na vrh
CipiIwer View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CipiIwer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 17:48
......i upravo odglwedani "The Killer Inside Me" ....pocetak filma nagovestava zanimljivu radnju...nastavak je blago receno katastrofalan! ocena 2/10 Dead
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 19:14
Dodala bih jos film Get him to the Greek ne znam kako sam ga zaboravila  Thumbs Down
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2011 u 16:42
Ijao jeste...Eat Pray Love,neverovatni promasaj
Na vrh
bicapop View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bicapop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2011 u 19:24
Kao i nekoliko ljudi koji su vec postavili svoje komentare u 2010toj nisam gledala mnogo filmova iz iste godine, ali od onih koje sam gledala najlosije ocene na IMDBod mene su dobili:

You Again - 3 (mada ga nisam celog posteno ni odgledala)

Shrek Forever After - 4 (verovatno zbog isuvise visokih ocekivanja i krajnjeg razocarenja)

A Killers i Knight and Day, na primer, su nekim cudom dobili vise ocene - 5 (pretpostavljam da je to zbog izuzetno niskih ocekivanja koja su verovatno ispunjena ili blago premasena Wink)

Izvor jeste ponovni pregled moje Vote History na IMDB.

A za mnoge gore navedene vam verujem da pripadaju ovde (izuzev Inseption).
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 04:14
Za pocetak cu reci da ta opstepoznata sra*a poput "The Last Airbander","Tekken" i tome slicno nisam ni pokusao da gledam i tracim svoje vreme;stoga cu spomenuti filmove od kojih sam im'o neka ocekivanja,a u mojim ocima krajnje podbacili.

"Clash of Titans"

"Prince of Persia:The Sands of Time"

"The Nightmare On Elm Street"

"The A-Team"

"Predators"

"Black Death"

Ako se prisetim jos kojeg,azuriracu post.

Ažurirao Paradox_Lik - 24.Sijecanj/Jan.2011 u 13:01
Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 04:24
Jedino Sex & Grad 2... Svi su mi bili zanimljivi, a odgledao sam ih dosta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.