Najlosiji film u 2010.
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=38820
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 14:52 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Najlosiji film u 2010.
Objavio: novy78
Tema: Najlosiji film u 2010.
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:12
Predlog je dala Dalia, a ja je sprovodim u delo - navedite jedan ili vise filmova koji po vama najlosiji ili najgluplji (sta god neko podrazumevao pod tim pojmom) u 2010. godini. Kada skupimo dovoljno predloga, kreiracu i anketu 
------------- Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
|
Odgovori:
Objavio: bagzi94
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:17
|
Easy A, Killers, Jonah Hex, Resident Evil: Afterlife.
Dodaću još kad se setim.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:19
Meni je najgluplji film koji sam gledao ove godine From Paris With Love.
------------- Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:19
nemoj mi dirati Resident, usi cupam za njega i zbog Mille 
ovu anketu bojkotujem.....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Dalia
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:28
E pa ovako Buried 2010 po meni tesko sr.... Devil 2010 The Last Exorcism 2010 Hot Tub Time Machine 2010 The Maze 2010 The Switch 2010 Rabbit Hole (2010) Eat Pray Love
ima toga jos...... dodacu na spisak o daa The American po meni glupost cista
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:38
http://www.rtl.hr/izabrani-najgori-filmovi-godine-clanak-24600 - Možda ovi?
-------------

|
Objavio: Salvador
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 22:45
|
Navest ću samo one od kojih se je nešto očekivalo.
SkylineThe Sorcerers Apprentice The Last Airbender
|
Objavio: BELI
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:26
|
Konkurencija je zestoka. Ja sam se, na primer zestoko pokajao sto sam uopste narezao film 2012
Kad je tesko njesra. Mislim da taj film i jeste najbolja reklama za najgori proizvod. I to u zestokoj konkurenciji.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: HennesseySR
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:36
Wolfman
------------- Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
|
Objavio: cenobit
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 23:57
|
The Legion je najveca glupost u 2010-toj Clash Of The Titans 2010(samo efekti i to losi a grcke mitologije nigde a jos gore bice i drugog dela) Valentines day(toliko poznatih glumaca a film nema poentu i nije smesan,The Expendables je za ovo remek delo) Twilight 3(mucila me devojka da gledam i samo sam se iznervirao jer je u trecem delu ona Bela Svan drolja poljubila vukodlaka,sranje zivo,gej vampiri)... Ali da ne pravim poduzi spisak ova 2 filma su me razocarala jer sam ocekivao nesto od nekih filmova a debelo sam se razocarao a od nekih koje nisam ni ocekivao naravno nisam ni gledao...ipak sacekacu krajnji spisak kako za najbolji tako i za najgori film pa da glasamo jer bi udario jedno 50-tak ocajnih filmova
A ovaj sto je stavio da je Devil 2010 los film da se covek prekrsti,pa da li si ti gledao uopste neki film od M.Night Shyamalana,covek je car
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 00:08
Po meni je Devil blago receno ocajan film ( gledala sam The Village i Unbreakable to mi se svidja)
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 00:55
Shyamalan ima vise promasaja nego pogodaka.
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 01:15
HennesseySR piše:
Wolfman
|
Wolfman je vrlo dobar remake filma iz 1941 koji je posveta klasicima horora 40ih i 50ih sa Lugosijem, Chaneyem, a kasnije Priceom i Leeom itd... Iz tog razloga je kompozicije prespore i prelinearne za oči ''modernog'' gledatelja. Jedino se u njemu može uživati ako ga se shvati kao hommage klasicima žanra, kao što sam ranije istakao.
Najgluplji filmovi 2010:
2012 Eat prey love Easy A Inception (skupo sranje)
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 01:57
iromafia111 piše:
|
Za titulu najgoreg između ostalog će se boriti s novim Fockerima, Stalloneovim "Plaćenicima", SF spektaklom "Sudar Titana" i najnovijom avanturom tinejdžerskih vampira iz sage "Sumrak".
Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj....
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Objavio: morph.kuja
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:04
Dee_Monk piše:
iromafia111 piše:
|
Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj.... |
To vise govori o publici nego o kvalitetu filmova.
------------- "But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
|
Objavio: Kampfar
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:16
morph.kuja piše:
Dee_Monk piše:
iromafia111 piše:
|
Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj.... |
To vise govori o publici nego o kvalitetu filmova. |
Potpisujem
------------- https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:24
Oko Shyamalana možemo samo da se prepiremo i ništa više. Zato jednostavno bolje ne komentarisati da li ima više boljih filmova, ili promašaja... ali ja ću reći u moje ime, i tako bi bilo bolje da i drugi govore, kad nešto ili nekog pljuju, u NJIHOVO ime...
On je za mene car i ostaće car, jedino Lady in the Water mi se nije svideo..... ali kažem, po meni....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:27
Da, uffffffffffffffff, ja, ne sto necu glasati, nego vise i ne ulazim u ovu temu..... Ovo je sramota, samo toliko....
- Armin van Buuren
|
Objavio: Bardem
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:28
Dee_Monk piše:
iromafia111 piše:
|
<span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999">Za titulu najgoreg između ostalog će se boriti s novim Fockerima, Stalloneovim "Plaćenicima", SF spektaklom "Sudar Titana" i najnovijom avanturom tinejdžerskih vampira iz sage "Sumrak". </span> <span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999"></span> <span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999"></span> <span ="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 17px; font-size: 12px; "><font ="Apple-style-span" color="#999999">Ma ljudi previse seru,ovi filmovi su bili najgledaniji u 2010-toj....</span> |
Pa i farma je najgledanija emisija. I sta sad?
Greska-Zeleo sam citirati post u kojem se gledanost i kvalitet poistovecuju iako nemaju veze jedno s drugim
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:30
jel ti to zbog mene
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:31
@ Acane Pa naravno... to se podrazumeva da govorim samo u svoje ime... ne iznosim to kao aksiom. Po meni je ostao nedorecen u vecini svojih filmova i pri tome ne mislim na onu "zamisao umetnika" koju samo "odabrani" mogu da pohvataju, nego na promasaj u reziji gde mu je glavna nit iskliznula iz ruku. Po meni je jedino njegovo remek-delo Sesto culo.
|
Objavio: Bardem
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:43
AcaNDr piše:
Da, uffffffffffffffff, ja, ne sto necu glasati, nego vise i ne ulazim u ovu temu..... Ovo je sramota, samo toliko....
|
E yebi ga,sad propade stvar načisto
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:52
Bardem piše:
AcaNDr piše:
|
E yebi ga,sad propade stvar načisto |
Ma zabagovao. Insert coin 
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 02:59
iromafia111 piše:
|
E jeste,lista je katastrofa...Sex & Grad je katastrofa,mislim sex&grad u pustinji.Ovo sa Cher i Agilerom nemam pojma sta je a i ne zelim da znam.Twilight necu komentarisati vise da me ne bi ljubitelji ovog (ne)vampirskog filma pljuvali,Iron man film nema veze ni sa animiranim serijama ni sa starim stripovima a nema ni glavnog negativca Mandarina.Placenici su mogli biti mnogo bolji ali nije los film,Fokerove 3 posle drugog dela ne znam da li cu se usuditi da gledam,ali zato nikako ne razumem ljude kako ali kako im je Clash of the titans remake dobar film 
|
Objavio: JOBAH
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 08:26
|
Za mene apsolutno bez konkrencije Devil (2010), i to ne samo prosle godine... uzas, uzas, uzas...
|
Objavio: LostFan
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 09:04
Ovih trenutno mogu da se setima, ali bilo je još dosta loših filmova.
the a-team salt the expendables unstoppable from paris with love the losers prince of persia easy a resident evil afterlife the wolfman green zone skyline
|
Objavio: BELI
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 16:49
|
Moram da pitam nekog ko je gledao. Zasto film FROM PARIS WITH LOVE dobija tako slabu ocenu?
NIje valjda bas toliko los? Nisam gledao, pa da ne gledam ako je tako los, da ne kvarim uspomenu na istoimeni film od pre 40 godina ili koliko ima kada je snimljen film istoga naziva.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: darije
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 16:53
Ako su ti očekivanja realna - dobićeš to što si zamislio. Toliko.
-------------
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 01:48
Centurion Clash of the titans Prince of Persia Resident Evil Altitude Piranha Knight and day Onako iz prve ruke, uglavnom upropašćene, uništene i osakaćene dobre teme, pogotovu za prva 4.
|
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 11:34
...saglasan sam i za Centurion i za Piranhu. Prvi koji je zamišljen kao pseudoistorijska akcija, gde je akcija slabo usnimljena (nerazumljivo, nepregledno, nelogično), gde se ništa ne događa, gde se čini da film traje najmanje 30 min. duže nego što zaista traje. A Piranha je još grđi odron, (spojler!), smrt Vinga Rhamesa je verovatno najdebilnija scena u nekom filmu u 2010. Dodao bih još Predators, kako ih nije sramota da toliko oskrnave Predatora, film o planeti u svemiru koja se razlikuje od Zemlje samo po tome što se ne zove Zemlja i gde su predatori krhka i priglupa bića, nesposobna da izađu na kraj sa još glupljim i krhkijim ljudima. Uverljivost - nepostojeća.
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 16:44
Da, predator kao da je radio besni tinejdžer. Inteligentan lovac koji pada na telo opasano punom šakom granata, a ima 3000 vrste visiona da vidi i kroz titanijumski zid. Treba da mu promene naslov u Zabagovani predatori i drugari
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 17:05
Kampfar piše:
Knight and day |
Ovaj sam zaboravio.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 18:12
JOBAH piše:
Za mene apsolutno bez konkrencije Devil (2010), i to ne samo prosle godine... uzas, uzas, uzas...
|
Ne,pogresio si temu,Devil(2010) treba da pomenes u najbolje filmove  ,kao i sve od rezisera M.Night Shyamalana
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 18:39
|
Ova tema bi se trebala zvati najlošiji, a ne najgluplji filmovi u 2010. (najgluplji nije suprotno od najbolji).
Uostalom, glup je uvreda, a loš, ako smo objektivni, je činjenica.
Dakle, najlošiji flmovi koje sam gledao prošle godine:
Tekken
The Last Airbender
Vampires Suck
Nema ih puno. Kad čujem da nešto ne valja, onda to i zaobiđem.
Da gledam sve što Hollywood izbaci ova lista bi bila predugačka.
|
Objavio: Alexander Supertramp
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 19:51
Titivillus piše:
Nema ih puno. Kad čujem da nešto ne valja, onda to i zaobiđem.
Da gledam sve što Hollywood izbaci ova lista bi bila predugačka. |
Takodje. Pogledao sam vrlo malo filmova iz 2010., i izabrao one za koje sam pretpostavljao da ce mi se svidjeti. Cisto da dodam nesto, posto vidim da je Twilight Eclipse iz 2010., siguran sam da me ne bi iznevjerio i da bi lagano upao u ovu listu u slucaju da sam ga usled ozbiljnog poremecaja sopstvenog uma ili pod prijetnjom smrcu ipak pogledao.
------------- Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
Objavio: morph.kuja
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 23:48
Titivillus piše:
Ova tema bi se trebala zvati najlošiji, a ne najgluplji filmovi u 2010. (najgluplji nije suprotno od najbolji).
Uostalom, glup je uvreda, a loš, ako smo objektivni, je činjenica.
|
------------- "But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 23:58
Titivillus piše:
|
uff definitivno najlošiji i najglupji film godine.Kako sam mogao to zaboraviti
|
Objavio: nitkov
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 13:07
bubba ho-tep piše:
Inception (skupo sranje)
|
meni je film bio naporan i nisam ga mogao pogledati u jednom dahu
zaspao bih nakon bilo kojih dvadeset minuta (gledao sam ga tako u tri navrata)
negdje oko četvrtog navrata sam se zainatio i pogledao ga do kraja
to sam, onako, odradio
baš ono, reda radi
možda nisam imao volje, možda sam bio užasno umoran, možda mi film nije sjeo...
ali ne bih ga stavio na listu najglupljih niti najlošijih filmova, sve i da se radi o skupom sranju
uostalom, tako bi se taj film mogao naći u obje teme - o najboljem i najlošijem filmu, a to je nekako besmisleno, bez obzira o eventualnom plasmanu
Dalia piše:
E pa ovako
Hot Tub Time Machine 2010
|
taj film je baš debilan, vrlo popularan i ima nekih zabavnih scena...
doduše, ne bi prošao kao najgluplji
cenobit piše:
JOBAH piše:
Za mene apsolutno bez konkrencije Devil (2010), i to ne samo prosle godine... uzas, uzas, uzas... |
Ne,pogresio si temu,Devil(2010) treba da pomenes u najbolje filmove  ,kao i sve od rezisera M.Night Shyamalana |
Shyamalan nije režirao film, napisao je priču po kojoj je napravljen scenarij, kolko sam shvatio
od svih spomenutih u temi, većinu nisam pogledao
doduše, ovi me nisu mogli zaobići:
Prince of Persia: The Sands of Time
The Last Airbender
Clash of the Titans
sve do jednoga, remake
igra, crtana serija, film
em je igra bolja, crtić - pa... da, moglo bi se reći da je bolji, a stari Sudar je bio čist solidan za ono vrijeme - ne vidim što se bitnoga promijenilo, osim što su mi pomalo zgadili cijelu tematiku
Clash of the Titans će dobiti moj glas kad osvane anketa
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 14:21
Uh, neko rece "izbor je preveliki", ali moram da izdvojim RESIDENT EVIL- AFTERLIFE, THE EXPENDABLES, THE LAST AIRBENDER, PIRANHA. Ima jos osrednjih, ali ovi su se nekako izdvojili po debilnosti!!!
------------- Vladika
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 16:07
|
Mora da te pitam sto ti je los...jel sto si Twilight fan ili...ja Twilight smatram za katastrofu kinematografije.Inace volim parodije na filmove ali ova parodija Vampires suck je lose uradjena,moram prizantai da sam film odgledao jer gotivim onog ludog glumca Ken Jeonga
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 16:25
Nisam Twilight fan,niti ću ikad biti. Moram priznati da sam pogledao sva tri djela Twiligt jer sam očekivao da bi svaki drugi dio mogao biti bolji,ali uzalud.Nisam ni od onih koji kažu da je njesra.Meni je film prosječan i da se pogledati.Vampires Suck mi je užasan.Mislio sam da će to biti neka druga vrsta zajebancije na Twilight sagu,ali nije.Opet izlizane šale itd.
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 17:12
|
Ja baš mislim suprutno. Bojana je Twilight fan pa je prevela film, moja sestra i ja smo fanovi Twilighta na neki način, takođe.
Isto mislim da je film loše urađen, ali mislim da je glumica odlično skinula Bellu a i glumac isto nije bio loš.
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 17:15
cenobit piše:
|
Pa kada praviš komediju od đubreta za tinejdžere, šta očekuješ... Original je već sam po sebi loša parodija
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:18
|
Moram da priznam da se gotovo svakom postu koji napise Kampfar nasmejem (naravno pozitivno)
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:20
bagzi94 piše:
Bojana je Twilight fan pa je prevela film, |
Majku mu, oće li se Sumrak saga negde pomenuti bez mene  Prevela sam film pošto sam rekla da ću posle normalnog prevoda Eclipse da uradim "smešni" prevod za isti film da udovoljim onima koji ne vole sagu, no pojavio se Vampire suck pa sam mogla tu da se igram (daleko od toga da znam prevoditi paodije, ali kad već većina misli da je film jedan od najgorih onda nije ni bitno kako sma ga prevela   )
Pošto su meni sve parodije nekako ...nemam pojma da kažem kakve, onda mi je i ovaj film isto tako "nekako ne znam ni ja kako"    
Što se same teme tiče- nemam listu...sve što mi se ne svidi ja ubrzo zaboravim i da sam gledala. Ne dopuštam da me smaraju misli o nečemu što sam doživela kao loše   
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:21
Dalia piše:
Moram da priznam da se gotovo svakom postu koji napise Kampfar nasmejem (naravno pozitivno)
|
Smeju se i doktori iz Laze Lazarevića.....naravno, vrlo pozitivno   
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:22
Dalia piše:
|
I lud se na brašno smije... 
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:26
hahahaaha izgleda da sam nesto pogresno rekla
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:28
Nisi ti, već brašno...  
-------------
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:31
Dalia piše:
hahahaaha izgleda da sam nesto pogresno rekla
|
Ma, Nešica lupeta...a ti nisi ništa pogrešno rekla, naprotiv  O tome šta Kampfar govori već bi mogla da se otvori diskusija   
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:32
Nije Nešica, Bojo, Milojko se vratio!  
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 20:36
|
Misliš da nas čitaju? Čoveče... na**bali smo... 
-------------
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 21:27
Dalia piše:
|
Oprezno sa takvim komentarima... isteraće te na marginu društva foruma, a ja te tamo nemam gde 
bojanadj piše:
Smeju se i doktori iz Laze Lazarevića.....naravno, vrlo pozitivno   
|
Ne znam za tebe, ali meni ona reklama na RTS1 gde žena masira leđa krave radi boljeg mleka uliva nadu... 
I obraćajte se učtivo, nisam sa vama čuvao nojeve uz Nišavu da mi se obraćate kako hoćete... već sa Čudakom... 
|
Objavio: MakaAFC
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2011 u 22:03
Veliki je spisak filmskih promasaja za 2010. Evo par njih koje cu tako i upamtiti.
The Last Aibender, apsolutni sampion ove rubrike Predators Salt Takers The American
|
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 20:57
MakaAFC piše:
Veliki je spisak filmskih promasaja za 2010. Evo par njih koje cu tako i upamtiti.
The Last Aibender, apsolutni sampion ove rubrike Predators Salt Takers The American
|
E za The Last Airbender,prvo da te pitam da li si procitao mangu,knjige ili da li si barem odgledao animiranu seriju koja je isla cak i na TV Ultra pa tek onda da svrstavas film M.Night Shyamalana The Last Airbender u najlosiji film godine
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 21:02
The Last Airbender -ogledao ceo crtani, odlican je....i film nije bilo moguce bolje uraditi.Btw ovo je tek 1 deo filma avatara (1 knjiga) ima jos 2 dela flma.... Sada je na redu knjiga 2 Zemlja.... 
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 23:51
@cenobit Ne, nisam gledao/citao ama bas nista sto se tice Airbendera. Ocekivao sam bas dosta posle najave i kad sam vidio da se radi o Shyamalanu, ali posle onakve ocajne glume i razvoja price sam ugasio posle 20-30 minuta filma, ono bi mi se mozda svidjelo da imam 10-12 godina.
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 02:53
Prvo izvinjavam se zbog dva posta za redom, ali moram dodati definitivno najlosiji film godine koji upravo pogledah.
Saw 7, limit gluposti i nebuloze, svim ljudima koji su ucestvovali na stvaranju ovog ovog sta god da je, zabraniti bilo kakve poslove vezane sa kinematografijom.
|
Objavio: srkis
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 09:46
|
Pošto sam uterivao u sinhronizam Bojanin prevod za Vampires Suck na DVDRip verziju, praktično sam odgledao film i tvrdim da uopšte nije loš. Naravno, ako se uporedi sa Date, Epic i ostalim filmovima Movie serijala. Par puta sam se baš slatko nasmejao...
Nego je mene drugi jedan film opasno iznervirao: verovali ili ne, aktuelni kanski pobednik, Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (ako sam dobro zapamtio naslov). Koje je to pretenciozno njesra, a dosadno u neograničenim količinama, ja nemam reči! Po prvi put sam zažalio što ne praktikujem da prekinem gledanje bilo čega započetog (zbog čega obično dobro pazim šta uopšte sebi puštam). I voleo bih da mi neko ko se zajeb'o k'o i ja (ili, eventualno, misli da nije, a gledao je ovu šitinu) objasni o čemu se tu radi. Jer, opet, ko sam pa ja da procenjujem odluke kanskog žirija? Mada je ovo treći uzastopni bezvezni pobednik Kana.
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
Objavio: CipiIwer
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 14:51
|
2012 Furry Vengeance Clash Of The Titans Scott Pilgrim vs The World (nije toliko los koliko je nekako retardiran) Twilight Machete (iskreno nisam odgledao ceo pa ne mogu da budem kompetentan i tvrdim da je shit, ali ne svidja mi se prica) Srpski Film (najbolesniji, najdebilniji film svih vremena)
|
Objavio: VBojana
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 19:14
|
Retko kad odgledam neki baš "šnj" film, ali recimo da je Eat Pray Love veliki promašaj, jer pretenduje da bude dubokouman, a zapravo je krajnje isprazan.
srkis piše:
Nego je mene drugi jedan film opasno iznervirao: verovali ili ne, aktuelni kanski pobednik, Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (ako sam dobro zapamtio naslov). Koje je to pretenciozno njesra, a dosadno u neograničenim količinama, ja nemam reči! Po prvi put sam zažalio što ne praktikujem da prekinem gledanje bilo čega započetog (zbog čega obično dobro pazim šta uopšte sebi puštam). I voleo bih da mi neko ko se zajeb'o k'o i ja (ili, eventualno, misli da nije, a gledao je ovu šitinu) objasni o čemu se tu radi. Jer, opet, ko sam pa ja da procenjujem odluke kanskog žirija? Mada je ovo treći uzastopni bezvezni pobednik Kana. |
I ja bih da me neko prosvetli, jer ja nisam imala strpljenja kao ti, pa sam prekinula, što retko kad praktikujem. A slažem se s tobom i za kanske pobednike.
|
Objavio: CipiIwer
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 17:48
......i upravo odglwedani "The Killer Inside Me" ....pocetak filma nagovestava zanimljivu radnju...nastavak je blago receno katastrofalan! ocena 2/10
|
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 19:14
Dodala bih jos film Get him to the Greek ne znam kako sam ga zaboravila
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2011 u 16:42
|
Ijao jeste...Eat Pray Love,neverovatni promasaj
|
Objavio: bicapop
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2011 u 19:24
Kao i nekoliko ljudi koji su vec postavili svoje komentare u 2010toj nisam gledala mnogo filmova iz iste godine, ali od onih koje sam gledala najlosije ocene na IMDBod mene su dobili:
You Again - 3 (mada ga nisam celog posteno ni odgledala)
Shrek Forever After - 4 (verovatno zbog isuvise visokih ocekivanja i krajnjeg razocarenja)
A Killers i Knight and Day, na primer, su nekim cudom dobili vise ocene - 5 (pretpostavljam da je to zbog izuzetno niskih ocekivanja koja su verovatno ispunjena ili blago premasena )
Izvor jeste ponovni pregled moje Vote History na IMDB.
A za mnoge gore navedene vam verujem da pripadaju ovde (izuzev Inseption).
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 04:14
Za pocetak cu reci da ta opstepoznata sra*a poput "The Last Airbander","Tekken" i tome slicno nisam ni pokusao da gledam i tracim svoje vreme;stoga cu spomenuti filmove od kojih sam im'o neka ocekivanja,a u mojim ocima krajnje podbacili.
"Clash of Titans"
"Prince of Persia:The Sands of Time"
"The Nightmare On Elm Street"
"The A-Team"
"Predators"
"Black Death"
Ako se prisetim jos kojeg,azuriracu post.
|
Objavio: cp6uja
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 04:24
|
Jedino Sex & Grad 2... Svi su mi bili zanimljivi, a odgledao sam ih dosta.
|
|