| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgori filmovi Adama Sandlera (14.06.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgori filmovi Adama Sandlera (14.06.2019.)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 01:40 |
|
The Ridiculous 6 bolji film od većine filmova sa ove liste.
Just Go with It, Little Nicky, Blended, Grown Ups su isto dobre komedije.
Pixels je baš loš film a ostalih se i ne sećam,
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 17:56 |
|
Zaista je poceo Sendler da ''pada''. Ne mogu sad iz prve da nabrojim ali zaredjao je podosta filmova koji su bili glupi ali ne i smesni. I Iskreno da poslednja njefova 3-4 filma, mozda i 5, da nisam mogao odgledati do kraja, neko sam prekinuo. Ali bih se slozio sa ovim sto je napisao Black Raven, da se Ridicilous 6 mogao odgledati. Mislim da Adam Sandler ide iz greske u gresku i da bi zapravo trebao da se vrati zanru drama kao njegov film Reign Over Me ili da se pojavi u nekomnapetom trileru gde ce igrati nekog psihopatog ubicu ili nekog detektica. Jer osvrnimo se samo na druge komedijase, Ben Stiller je takodje imao samo Permanent Midnight sto se tice ozbiljnih filmova, na zalost i Eddie Murphy ima iza sebe jedan ozbiljan projekat Mr. Church, dok npr. setimo se samo kako je pokojnu Robin Williams /RiP/ iza sebe imao i filmove kao sto su drame Bulevar, Dobri Vil Hanting, August Rush, House of D, pa recimo sf The Final Cut, pa super dva trilera kao sto su Insomnia i One Hour Photo.. Ili ne zaboraviti Jim Carrey u trileru True Crimes (Dark Crimes). Znaci, ok ne mesati kako narod ''kaze'' ''babe i zabe'', ali opet sa druge strane treba ''uploviti i u druge zanrove. Na primer, Van Dam je tek od skora uplovio u zanrove kao sto su drama ili triler, dok su Stalone i Arni to odradili jos pre. Mislim da bi Sendleru dobro dosao neki triler.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 21:04 |
|
Adan Sandler je protraćen tj. neiskorišćen potencijal. Odličan glumac.
Nije on kriv već režija i scenario očajnih filmova, dug niz. Za izbegavati: * hronološki poređano. 1.The Cobbler (2014) 2.Grown Ups 2 (2013) 2.Grown Ups (2010) 4.Punch-Drunk Love (2002) Preporuka: 1.Reign Over Me (2007) 2.Click (2006) 3.Anger Management (2003) Bonus: preporuka i za film "Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)" u kome je Adam epizodista tj. Robert Justin (voice) (uncredited). https://www.youtube.com/watch?v=fFn0llYqM8w Ažurirao Danilo-Naissus - 15.Lipanj/Jun.2019 u 21:15 |
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2019 u 11:55 |
|
The Cobbler
Sandy Wexler
Ridiculous 6 - sve su to dobri filmovi,ne znam oklen ova lista ali ja se ne slazem sa njom u potpunosti.
|
|
![]() |
|
nemanja-pudzianowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2019 u 14:59 |
|
Little Nicky je po meni dobra komedija i jos par su ok komedije za nedeljno popodne..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |