| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Na xie nian, wo men yi qi zhui de nu hai (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Na xie nian, wo men yi qi zhui de nu hai (2011)Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 13:06 |
Na xie nian, wo men yi qi zhui de nu haiaka You Are the Apple of My Eye (2011)![]() Žanr: Komedija, Drama, Ljubavni Režija i scenario: Giddens Ko Jezik: mandarinski ![]() Uloge: Zhendong Ke, Michelle Chen, Owodog, Chang-Hsien Tsai, Sheng-yu Yen, Wan Wan Trajanje: 105 min Film je baziran na autobiografskom romanu autora Gidensa Koa čiji naziv u bukvalnom prevodu glasi: "Devojka za kojom smo svi žudeli u tim godinama" (ima filma u originalu je identično, a na engleskom jeziku "Ti si zenica moga oka"). Srž filma jeste priča o odrastanju, školskim danima i o prvoj ljubavi, devojkom za kojom su svi uzdisali... Ona je odličan učenik, a momci iz njenog razreda samo žele da se što više zabavljaju i ne mare mnogo za knjigu i učenje. Sem što je pametna, ona je i prelepa, te svi naravno žude za njom. Svi sem jednom momka... S obzirom da je on stalno izvodi neke nestašluke, profesor ga premešta u školsku klupu ispred gore pomenute devojke, kako bi ga držao na oku. Od tog momenta stvari počinju da se menjaju... IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2036416/ Prevod je uradio Mandarinan, hvala ![]() TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2012 u 20:08 |
|
Slažem se sa Mandom (WTF?!
), zaista lep film... Melanholična priča o odrastanju, druženju i prvoj ljubavi... Osećaj otprilike kao kad gledate korejske melodrame, neka nežna i iskrena ljubav, neiskvarena... Osečanja osciliraju tokom filma, na jedan način je jako zabavan, a na drugi jako ozbiljan, na početku sam se baš smejala njihovim ludorijama, posetilo me na film 3 idiota u tom segmentu... Mislim da će se svako pronaći u filmu, podsetiti na neke stare dane i možda propuštene prilike... Mandarini hvala za prevod, razmišljala sam da se i sama latim prevođenja, ali on je džentlmenski preuzeo prevođenje, te sam ja mogla sa punim uživanjem da gledam film... Ocena filma: nije baš za 10, ali solidna osmica uz puno zabave i buđenja nekih sećanja... |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |