Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Murder on the Orient Express (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Murder on the Orient Express (2017)

Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Režija:

Kenneth Branagh

Scenarij:

Agatha Christie
, Michael Green

Glavne uloge:

Kenneth Branagh
  >  Hercule Poirot
Johnny Depp
  >  Ratchett
Michelle Pfeiffer
  >  Mrs. Hubbard
Willem Dafoe
  >  Gerhard Hardman
Judi Dench
  >  Princess Dragomiroff
Derek Jacobi
  >  Edward Masterman
Penélope Cruz
  >  Pilar Estravados
Adam Garcia
  >  Italian Fan
Miranda Raison
  >  Sonia Armstrong
Josh Gad
  >  Hector MacQueen
Olivia Colman
  >  Hildegarde Schmidt
Leslie Odom Jr.
  >  Dr. Arbuthnot
Lucy Boynton
  >  Countess Andrenyi
Tom Bateman
  >  Bouc
Daisy Ridley
  >  Mary Debenham

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Murder on the Orient Express (2017)
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2017 u 23:25
Nepotreban film, ništa nije donio, samo razočarenje toliko dobrih glumaca izgubljenih u ovako lošem fimu, šteta
Na vrh
vesna-aleksic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vesna-aleksic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 09:28
Slazem se, nisam gledala film ali jesam trejler i mogu reci da mi se ne dopada predstavljanje samog detektiva Poaroa i njegovih *brcica* a kamo li drugih likova!
Na vrh
sventar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sventar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 14:24
$uper Poirot u doba $uperjunaka. Marvel would be proud! Ovo je za mlade, meni dajte Davida Sucheta.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2017 u 23:55
Nisam voleo čak ni Lumetovu (kog obožavam) verziju ovog romana, propustiću ovo sigurno. Smile
Na vrh
sofia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sofia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 18:39
Ja obozavam Branu ali samo kada glumi Sekspira.....on je tu nenadmasan. ali kao Poara----mislim veliki promasaj!!!
Na vrh
vesna-aleksic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vesna-aleksic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 07:33
Ipak, s obzirom na dobru reklamu kao i elitnu glumacku ekipu isla sam da pogledam film, i, mogu reci dobra gluma, scenski efekti dobri, scenario poznat, radnja poznata, u sustini i nije tako lose, ali ti brkovi!!!!! Toliko mi smetaju da se u sustini tokom filma u stvari vise fokusiram na njih nego na samu radnju!!! Unhappy
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 08:52
Ici cu da pogledam film.Sve zbog velikog broja odlicnih glumaca.A brkovi?Nisu mi smetali ni u seriji koja je bila fantasticna.Pa mi nece smetati ni u filmu.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 11:57
Neka, hvala. To je moja omiljena knjiga, ne kanim kvariti dojmove.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 14:14
Sjajan! Konacno za neki da kazem dobar film , film u kojem sam uzivao.
Na vrh
time View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj time Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:10
Nije loše, nova tehnologija može da izvadi stvari. Ima malih izmena u odnosu na original, malo su izašli i na sneg, lokomotiva je iskočila iz šina ima nešto i fizičke akcije. Ali najviše je promenjen lik Poaroa, počev od brkova koji nisu isti pa do toga da i Poaro može da se fizički obračunava. Sve u svemu bolji je od mnogih savremenih filmova baziranih na besmislenoj jurnjavi i tuči, često nepotrebnim elementima koji trebe da podupru neodgovarajuću priču. Uspeo rimejk.
Na vrh
B@neR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj B@neR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 22:43
Generalno, nije loš film. Teško je pobeći i udaljiti se od dela koje se adaptira, ali Kenet Brana je delićima uspeo u tome zadržavajući suštinu, a sve zarad toga da se publici ipak ponudi nešto svežije i drugačije od već viđenog. Efekti izraženi kroz predele i enterijer voza doprinose da film bude pitkiji i za oko lepši, Da ne trućam dalje vredi pogledati ali bez prevelikih očekivanja.
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 02:57
Solidno za rimejk.Kenet Brana odlican i kao režiser i glumac.Opuštajući film.Preporuka.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 18:37
Zanimljivo uradjen film,prelepi predeli i odlično uradjeni izgled voza doprinose lepoti ovog filma ali glumačka ekipa mi je nekako jedina mana ovog filma. Kenet Brana odličan ali ostatak ekipe nije baš na tom nivou, film solidno -odličan, moja ocena 7/10. Preporuka.
Na vrh
alebab View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alebab Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 19:21

Film je odlican! Vrhunski glumci. Načun snimanja filma je tolko dobar da uopše nemas utisak da se ceo film dešava u par prostorija. Oduševljen sa filmom.

“Luke, I am your father” (Star Wars: The Empire Strikes Back, 1980)
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 20:18
Meni film nije ispunio očekivanja. Nije mi žao što sam ga gledao, no neće na nikakve top-liste. male glumačke minijature, tu i tamo, to je sve što ću pamtiti.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 12:33
Iako nisam ljubitelj Hercule Poirot-a, ovaj film mi je dobar! 7/10
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 20:18
Film nije izuzetan ali realno gledajući, izuzetno je retko. Film nije ni prosečan. Iznad proseka je, tako da je preporučljiv za gledanje.
Šta je ono što škripi?
1. Film sam gledao u 2 dana i nije mi to smetalo. Nisam imao volje da ga odgledam odjednom, i više mi je delovao kao dvodelna mini serija koju su spojili. Nema neki ritam da otvorenih usta iščekujete šta će se desiti sledeće i ako je triler.
2. Ekipa glumaca je toliko šarolika i deluje bez obzira na njihovu umetničku snagu izražaja, da su pomešane rotkvice s jagodama, i luk s trešnjama. Svaki od glumaca je zaista dokazana i velika zvezda, ali ipak ne deluju kao kolektiv u ovom filmu. Kenet Brana je kao autor uradio najbolje posao jer prosto je sebi podredio sve. Što da ne.
3. Kod Herkula Poaroa, dramaturgija je misaona imenica, isto kao i kod Šerloka Holmsa (koga veoma cenim), ii kao kod svih tih detektivskih junaka s kraja 19 i iz prve polovine 20. veka. Pisac pretpostalvja da je nejgov junak super heroj a da su svi ostali, pa i čitaoci ili gledaoci, obična bagra. Herkul, Šerlok... su sveznajući od gugla i to bez ikakve osnove.. Kada detektiv napravi komentar... "vi ste ubica jer imate dve sede vlasi na temenu, a to je zato što potičete od Edmonda Mikelsona, koji je pre 200 godina radio kao pekarski pomoćnik u Londonu za vreme ubistva kraljevog zeta"!!! ostajete bez teksta.. Kakva legenda, kakvo zapažanje, kakvo znanje... a radi se o običnoj prevari. Samo vam se servira nešto što u principu nema mnogo veze sa radnjom, nego eto nekako se mora rešiti slučaj. :)
Bez obzira na to, ovi junaci su ipak standard za detektivske priče, ako ne i najbolje od toga.

Ocena za film... 7.3 od 10

Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2018 u 09:58
u odnosu na gomile bednih filmova ovaj se može odgledati
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2018 u 17:39
Previše dobrih i poznatih glumaca na jednom mestu, u zatvorenom prostoru sa istom minutažom, tako da ne mogu reći da je gluma extra, jer niko nije došao do izražaja, ali mi se lik glavnog glumca svideo. Nekako mi je legao, njegov akcenat, način kako se nosi sa tom ulogom. Tehnički je film odličan. 

Preporuka. Uopšte nije gubljenje vremena i da se gleda na ovu varijntu, ako imam dva sata viška, pa da pogledam. Ne, pametno iskorišćenih dva sata.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 20:48
Па добро, с обзиром на то да је ово један од најчувенијих Агатиних романа који је доживео неколико екранизација, утисак уопште није лош, посебно са становишта млађих генерација, мислим на акционе сцене и целокупну атмосферу, тако да Кенет Брана, по мом мишљењу, није подбацио. Направио је забаван и визуелно допадљив филм који држи пажњу и то је то. Е сад, ако желите да на екрану заиста видите драму тј. душевну борбу главног јунака коме су до темеља пољуљана морална начела којих се држао целог живота у ситуацији кад је, просто, нехумано држати се гесла да сваки злочин има кривца који за њега треба да одговара, препоручујем да погледате ББС-јеву верзију са Дејвидом Сачетом, који је за мене непревазиђени Поаро.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.