Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Murder on the Orient Express (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88079
Datum ispisa: 30.Lipanj/Jun.2026 u 06:32
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Murder on the Orient Express (2017)
Objavio: Kokonino12
Tema: Murder on the Orient Express (2017)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2017 u 23:25
Nepotreban film, ništa nije donio, samo razočarenje toliko dobrih glumaca izgubljenih u ovako lošem fimu, šteta

Odgovori:
Objavio: vesna-aleksic
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 09:28
Slazem se, nisam gledala film ali jesam trejler i mogu reci da mi se ne dopada predstavljanje samog detektiva Poaroa i njegovih *brcica* a kamo li drugih likova!

Objavio: sventar
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 14:24
$uper Poirot u doba $uperjunaka. Marvel would be proud! Ovo je za mlade, meni dajte Davida Sucheta.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2017 u 23:55
Nisam voleo čak ni Lumetovu (kog obožavam) verziju ovog romana, propustiću ovo sigurno. Smile

Objavio: sofia
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 18:39
Ja obozavam Branu ali samo kada glumi Sekspira.....on je tu nenadmasan. ali kao Poara----mislim veliki promasaj!!!

Objavio: vesna-aleksic
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 07:33
Ipak, s obzirom na dobru reklamu kao i elitnu glumacku ekipu isla sam da pogledam film, i, mogu reci dobra gluma, scenski efekti dobri, scenario poznat, radnja poznata, u sustini i nije tako lose, ali ti brkovi!!!!! Toliko mi smetaju da se u sustini tokom filma u stvari vise fokusiram na njih nego na samu radnju!!! Unhappy

Objavio: tantal
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 08:52
Ici cu da pogledam film.Sve zbog velikog broja odlicnih glumaca.A brkovi?Nisu mi smetali ni u seriji koja je bila fantasticna.Pa mi nece smetati ni u filmu.

Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 11:57
Neka, hvala. To je moja omiljena knjiga, ne kanim kvariti dojmove.

-------------
zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).

Objavio: Freak37
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 14:14
Sjajan! Konacno za neki da kazem dobar film , film u kojem sam uzivao.

Objavio: time
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:10
Nije loše, nova tehnologija može da izvadi stvari. Ima malih izmena u odnosu na original, malo su izašli i na sneg, lokomotiva je iskočila iz šina ima nešto i fizičke akcije. Ali najviše je promenjen lik Poaroa, počev od brkova koji nisu isti pa do toga da i Poaro može da se fizički obračunava. Sve u svemu bolji je od mnogih savremenih filmova baziranih na besmislenoj jurnjavi i tuči, često nepotrebnim elementima koji trebe da podupru neodgovarajuću priču. Uspeo rimejk.

Objavio: B@neR
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 22:43
Generalno, nije loš film. Teško je pobeći i udaljiti se od dela koje se adaptira, ali Kenet Brana je delićima uspeo u tome zadržavajući suštinu, a sve zarad toga da se publici ipak ponudi nešto svežije i drugačije od već viđenog. Efekti izraženi kroz predele i enterijer voza doprinose da film bude pitkiji i za oko lepši, Da ne trućam dalje vredi pogledati ali bez prevelikih očekivanja.

Objavio: UroshP
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 02:57
Solidno za rimejk.Kenet Brana odlican i kao režiser i glumac.Opuštajući film.Preporuka.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 18:37
Zanimljivo uradjen film,prelepi predeli i odlično uradjeni izgled voza doprinose lepoti ovog filma ali glumačka ekipa mi je nekako jedina mana ovog filma. Kenet Brana odličan ali ostatak ekipe nije baš na tom nivou, film solidno -odličan, moja ocena 7/10. Preporuka.

Objavio: alebab
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 19:21

Film je odlican! Vrhunski glumci. Načun snimanja filma je tolko dobar da uopše nemas utisak da se ceo film dešava u par prostorija. Oduševljen sa filmom.

-------------
“Luke, I am your father” (Star Wars: The Empire Strikes Back, 1980)

Objavio: robin12345
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2018 u 20:18
Meni film nije ispunio očekivanja. Nije mi žao što sam ga gledao, no neće na nikakve top-liste. male glumačke minijature, tu i tamo, to je sve što ću pamtiti.

Objavio: bokidante
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 12:33
Iako nisam ljubitelj Hercule Poirot-a, ovaj film mi je dobar! 7/10

Objavio: Rakan
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 20:18
Film nije izuzetan ali realno gledajući, izuzetno je retko. Film nije ni prosečan. Iznad proseka je, tako da je preporučljiv za gledanje.
Šta je ono što škripi?
1. Film sam gledao u 2 dana i nije mi to smetalo. Nisam imao volje da ga odgledam odjednom, i više mi je delovao kao dvodelna mini serija koju su spojili. Nema neki ritam da otvorenih usta iščekujete šta će se desiti sledeće i ako je triler.
2. Ekipa glumaca je toliko šarolika i deluje bez obzira na njihovu umetničku snagu izražaja, da su pomešane rotkvice s jagodama, i luk s trešnjama. Svaki od glumaca je zaista dokazana i velika zvezda, ali ipak ne deluju kao kolektiv u ovom filmu. Kenet Brana je kao autor uradio najbolje posao jer prosto je sebi podredio sve. Što da ne.
3. Kod Herkula Poaroa, dramaturgija je misaona imenica, isto kao i kod Šerloka Holmsa (koga veoma cenim), ii kao kod svih tih detektivskih junaka s kraja 19 i iz prve polovine 20. veka. Pisac pretpostalvja da je nejgov junak super heroj a da su svi ostali, pa i čitaoci ili gledaoci, obična bagra. Herkul, Šerlok... su sveznajući od gugla i to bez ikakve osnove.. Kada detektiv napravi komentar... "vi ste ubica jer imate dve sede vlasi na temenu, a to je zato što potičete od Edmonda Mikelsona, koji je pre 200 godina radio kao pekarski pomoćnik u Londonu za vreme ubistva kraljevog zeta"!!! ostajete bez teksta.. Kakva legenda, kakvo zapažanje, kakvo znanje... a radi se o običnoj prevari. Samo vam se servira nešto što u principu nema mnogo veze sa radnjom, nego eto nekako se mora rešiti slučaj. :)
Bez obzira na to, ovi junaci su ipak standard za detektivske priče, ako ne i najbolje od toga.

Ocena za film... 7.3 od 10

Objavio: monsep1234
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2018 u 09:58
u odnosu na gomile bednih filmova ovaj se može odgledati

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2018 u 17:39
Previše dobrih i poznatih glumaca na jednom mestu, u zatvorenom prostoru sa istom minutažom, tako da ne mogu reći da je gluma extra, jer niko nije došao do izražaja, ali mi se lik glavnog glumca svideo. Nekako mi je legao, njegov akcenat, način kako se nosi sa tom ulogom. Tehnički je film odličan. 

Preporuka. Uopšte nije gubljenje vremena i da se gleda na ovu varijntu, ako imam dva sata viška, pa da pogledam. Ne, pametno iskorišćenih dva sata.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: DJIKI
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 20:48
Па добро, с обзиром на то да је ово један од најчувенијих Агатиних романа који је доживео неколико екранизација, утисак уопште није лош, посебно са становишта млађих генерација, мислим на акционе сцене и целокупну атмосферу, тако да Кенет Брана, по мом мишљењу, није подбацио. Направио је забаван и визуелно допадљив филм који држи пажњу и то је то. Е сад, ако желите да на екрану заиста видите драму тј. душевну борбу главног јунака коме су до темеља пољуљана морална начела којих се држао целог живота у ситуацији кад је, просто, нехумано држати се гесла да сваки злочин има кривца који за њега треба да одговара, препоручујем да погледате ББС-јеву верзију са Дејвидом Сачетом, који је за мене непревазиђени Поаро.

Objavio: zoran-vuletic
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2018 u 22:15
Zanimljiv su mi pogotovi alpski predeli oko Vinkovaca i Broda    SmileSmileSmile

Objavio: Vladika
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 00:29
Mozda zbog toga sto sam vec gledao ekranizacije sa Sacetom i sa Albertom Finijem (ciju ulogu Poaroa kao nekog nervcika stvarno nisam shvatio) nisam ocekivao nista senzacionalno od ovog filma. Malo je nezgodno gledati film u kome vec znate ko je ubica (ubice). Kao kada bi ceitali neki krimi roman, a onda vam neko pridje i kaze, "aha, citao sam to, ubica je batler"... Ubije iscekivanje, motanje po glavi ko bi mogao biti krivac... Ne ulazim u tehnicki deo filma, koji je besprekorno uradjen, od izvanredne scenografije, kostima, do celokupnog vizuelnog uzivanja u svakom detalju. Ovo je definitivno film za one koji nisu imali priliku da gledaju prethodne verzije i koji nisu imali prilike da im bude uskraceno saznanje o zlikovcu(ima). U svakom slucaju sasvim gledljivo, preporuke.

-------------
Vladika

Objavio: DJIKI
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 16:44
Originalno postovano od strane zoran-vuletic zoran-vuletic piše:

Zanimljiv su mi pogotovi alpski predeli oko Vinkovaca i Broda    SmileSmileSmile

Што би реко чика Поаро "touché"!
Морала сам да се од срца и од муке насмејем, па кажем себи: како досад не видех онолику алпску лепоту по славонској равници, или можда карпатску, подсетило ме то на "Касандрин мост" и ту га је Брана, али за све паре, з.....
То ми је, некако и највећа замерка, лако је направити визуелно упечатљив филм кад имаш данашњу технологију и само сецкаш и лепиш, сецкаш и лепиш... Па буди барем довољно профи па не прекрајај географске пределе, него не вреди трошити речи. Зато сам ја веома скептична по питању визуелних лепота у данашњим филмовима, јер сам сигурна да су виртуелне, а не стварне, и онда ми је то бљак, зато што се нема мере. Но шта би данашња младеж о томе могла знати и да ли је уопште боли уво, а они су циљна група. DisapproveDisapproveDisapprove

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 19:23
Zna li ko imena ljudi sto su cistili prugu,vamo zapadalo pa da ih iznajmim ?!

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: adm1r
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 19:49
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Zna li ko imena ljudi sto su cistili prugu,vamo zapadalo pa da ih iznajmim ?!

Te je davno zemlja progutala :(

-------------

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 19:56
Nije bolan ovi su isli na radnu akciju prosle godine... Pitacu Dzonija,zna on njiHa :D

Jel lobi jestru nasda u mifir ? 

-------------

Objavio: adm1r
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 19:57
Jeste, bem ti struju! Nadam se da je neće biti sutra. Boly me leća! I gripam. I svašta nješto.

-------------

Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2018 u 20:10
Ako te bole ledja onda te treba nategnuti da se ispravis. Ja dobro natezem. Ili otidji kod Armina hodze da ti istjera zlo a utjera dobro,i to pomaze :D

-------------

Objavio: sasar72
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2018 u 10:17
dosadno

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk