| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mudosilmugwan (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mudosilmugwan (2024)Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 20:16 |
|
Dostavljač hrane kojemu su hobi borilačke vještine i gejmanje, zaposli se kao kontrola uvjetno puštenih zatvorenika.
Ma koga ovo uopće zanima, jelda, treba gledati biografije masovnog ubojice openhajmera, pa onda opet nekakve droge, pljačke i sise. I priznajem, s tim opisom radnje, ovaj film apsolutno nema pravo biti naročito zabavan. Može poslužiti samo kao još jedan u nizu netfliksovih mediokriteta za palamuđenje publici (posebno intelektualno ograničenoj) o ničemu. Netko je ipak netfliksu podvalio kukavičje jaje. Film je bezobrazno dobar, bavi se suvremenim stvarima i ne robuje klišejima, iako neke namjerno koristi. Pa ako nisu nikakve droge i pljačke u pitanju, što su onda ti nekakvi na uvjetnoj? Ubojice i seksualni predatori, eto što. Među njima ima njih koji, sada vani, žele se vratiti starim "poslovima". A neće sve proći glatko, bit će krvi, bit će lomova, bit će i mrtvih, sve poslagano precizno da ni u jednom trenutku film ne bude dosadan, a da humor ukrasi kadrove baš tamo gdje treba. Brdo toga tu treba pohvaliti i ne znam odakle bih počeo, a i valja izbjeći prevelike spoilere. Na primjer, za razliku od američkog smeća, u ovom filmu dronovi, zamislite - zuje. Da da, čuju se! I likovi ih čuju, ne prave idiote od publike glumeći da ne čuju. Drugo, kako napraviti film koji gejmerima neće ići na ku**c niti će ga popljuvati? Tako da za razliku od američke mišn impasibl uvrede, ovdje se igra s mišem i tipkovnicom, a ne sa nekakvim debilnim gljivama. Još jedan interesantni izbor, mora li se glavni lik zvati Rambo ili nešto tako? Ma ne, zove se: Proliv. Koreografije borbi su izvrsne, a radnju prati prava pravcata filmska glazba umjesto idiotskog repanja. I konačno, apsolutni kralj Kim Woo Bin, bolest mu nije nimalo naškodila, otkad se vratio niže izvedbe svaku bolju od prethodne. Red je spomenuti i negativce, svaki je luđi od onoga drugog, a najgori od njih je jezivost doveo do kranjih granica, svaka im čast. Nagradno pitanje, kako gledateljima pokušati ukvariti ako ne i upropastiti ugođaj? Tako da u titlovima napišeš "mračni internet". Majko issova. Ma džaba mu, jer film zna što je gledateljska strast pa je i snimljen kao hrana istoj. Mastwoč! Ažurirao JoxerTM - 13.Rujan/Sep.2024 u 20:23 |
|
![]() |
|
campi91
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 23:12 |
|
Bogami htio sam preskociti film jel imam na repertoaru jedno 10 korejaca ali za ovakav opis Joxer-a gleda se odmah ,svaka cast na opisu ;)
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 23:19 |
|
Stari, ja sam ugodno iznenađen s obzirom da je s netfliksa.
Ali to opet ne znači puno jer su ukusi različiti. Npr da je Danilo još uvijek tu, on bi filmu dao čistu jedinicu jer nema apsolutno nikakve romantike, niti u tragovima. ![]() I ne spominji mi nikakav backlog, disk mi je prepun nepogledanih filmova i ne znam odakle bih krenuo. Pogledam jedan, navalim još dva. Nikad kraja! |
|
![]() |
|
campi91
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 23:49 |
|
Ma upravo je i meni takva vecer sada,trazim vec 2 sata (svaka druga mi je takva xD :P ) I procitam opis reko to je to takvo mi se nesto gleda jos kad preporucis ti ili jos vas par koje pratim sto se tice korejanaca reko tjt :) Ma kod korejanaca skoro pa nemos pogrjesiti i kad se zasitim holivudskog sr*** onda volim ovakvo nesto pogledati :) Inace znas i sam kakav je problem kod nas kad trazimo nesto sta cemo gledati a ja onda i ak upalim nesto sto mi se ne svidja ipak pogledam do kraja makar me i smori da ga mogu ocjeniti i staviti pod "pogledano".Tako da bacam se na gledanje sad , zzzop
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |