Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monty Python's Flying Circus (1969)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monty Python's Flying Circus (1969)

Monty Python's Flying Circus

Monty Python's Flying Circus (1969)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Leteći cirkus Montyja Pythona

Godina:

1969

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Terry Jones
, Graham Chapman
, Eric Idle

Glavne uloge:

Michael Palin
  >  It's Man
Eric Idle
  >  Various
Graham Chapman
  >  Various
Terry Jones
  >  Various
John Cleese
  >  Announcer
Michael Palin
  >  Various
John Cleese
  >  Various
Terry Gilliam
  >  Various
Terry Jones
  >  Nude Organist
Carol Cleveland
  >  Various
Michael Palin
  >  'It's' Man
Terry Gilliam
  >  Various Roles
Terry Gilliam
  >  Knight with Chicken
John Cleese
  >  Interviewer
John Cleese
  >  The Announcer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monty Python's Flying Circus (1969)
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 20:19
Monty Python's Flying Circus (1969–1974)

Žanr: Komedija
Trajanje: 45 x 30 min
Država: Nemačka, Kanada, Amerika
Jezik: Engleski

Režija i scenario: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terry Gilliam

Uloge:

Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terry Gilliam, Carol Cleveland, Connie Booth.....

Leteći cirkus Montija Pajtona (eng. Monty Python's Flying Circus) je televizijska serija emitovana
na britanskoj televiziji BBC 1969-1974. godine sa velikim uspehom i popularnošću. 
Početak emitovanja ove serije 5. oktobra 1969. godine označio je početak nove ere komedije, 
kako u Velikoj Britaniji, tako i širom sveta, 
jer su "montipajtonovci", u četiri sezone emitovanja prezentovali nadrealni, "iščašen", humor, 
u početku razumljiv malom broju gledalaca, da bi kasnije stekli veliku popularnost širom sveta.  

Ažurirao bojan969 - 05.Listopad/Oct.2019 u 19:55
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 18:16
Pajtonovci, srećan 50. rođendan!

Na današnji dan pre tačno 50 godina, emitovana je prva epizoda kultne humorističke serije „Leteći cirkus 
Montija Pajtona“.

„A sada nešto potpuno drugačije“ – jedna je od čuvenih replika koja danas slavi 50. rođendan. Pre isto toliko 
godina, Bi-Bi-Sijeva publika, u večernjem terminu, prvi put je gledala danas čuvene Pajtonovce.

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 18:28
Jedan od najboljih humorističkih programa svih vremena, ako ne i najbolji. Svakako jedan od najuticajnijih.
Pola veka kasnije podjednako genijalni i urnebesni.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 19:17
Mislim da britanski humor specifičan i pitak ali se uvek nađu interne šale koje neBritanci poput mene ne kapiraju.   
Nisam neki veliki fan Montija jer nisam to ni ispratio sve a ono što sam gledao mi je šareno. Ima tu i vrhunskih skečeva i fora ali i onih slabijih ili katastrofalnih/nesmešnih.
Bar se meni tako čini.    
Sveti gral mi se na žalost uopšte nije dopao. Life of Brian je nešto bolji. Verovatno je do mene.

Ps.npr.Blackadder serijal mi je vrh vrhova.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 05.Listopad/Oct.2019 u 19:45

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 23:03
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Sveti gral mi se na žalost uopšte nije dopao.

LOLLOLLOL

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 23:10
Sveti gral predobar... Smile

Btw. da nije Monty Pyhona vjerovatno ne bi bilo ni Nadrealista. Jer su im oni bili glavni uzor. Čak su i neke skečeve od njih pokupili...

I kad već ima vas s čvarcima, neka neko skloni ovaj swf iz prvog posta, pls... Wink
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 23:16
Ma, nema sklanjanja. swf je naša verzija španske inkvizicije. LOLLOLLOL
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2019 u 23:23
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Ima tu i vrhunskih skečeva i fora ali i onih slabijih ili katastrofalnih/nesmešnih.
Znači uspeli su.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.