Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monty Python's Flying Circus (1969) |
Odgovori |
Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6163 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 20:19 |
Monty Python's Flying Circus (1969–1974) Žanr: Komedija Trajanje: 45 x 30 min Država: Nemačka, Kanada, Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terry Gilliam Uloge: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terry Gilliam, Carol Cleveland, Connie Booth..... Leteći cirkus Montija Pajtona (eng. Monty Python's Flying Circus) je televizijska serija emitovana na britanskoj televiziji BBC 1969-1974. godine sa velikim uspehom i popularnošću. Početak emitovanja ove serije 5. oktobra 1969. godine označio je početak nove ere komedije, kako u Velikoj Britaniji, tako i širom sveta, jer su "montipajtonovci", u četiri sezone emitovanja prezentovali nadrealni, "iščašen", humor, u početku razumljiv malom broju gledalaca, Ažurirao bojan969 - 05.Listopad/Oct.2019 u 19:55 |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6163 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pajtonovci, srećan 50. rođendan! Na današnji dan pre tačno 50 godina, emitovana je prva epizoda kultne humorističke serije „Leteći cirkus Montija Pajtona“. „A sada nešto potpuno drugačije“ – jedna je od čuvenih replika koja danas slavi 50. rođendan. Pre isto toliko godina, Bi-Bi-Sijeva publika, u večernjem terminu, prvi put je gledala danas čuvene Pajtonovce. |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54249 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jedan od najboljih humorističkih programa svih vremena, ako ne i najbolji. Svakako jedan od najuticajnijih. Pola veka kasnije podjednako genijalni i urnebesni.
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mislim da britanski humor specifičan i pitak ali se uvek nađu interne šale koje neBritanci poput mene ne kapiraju.
Nisam neki veliki fan Montija jer nisam to ni ispratio sve a ono što sam gledao mi je šareno. Ima tu i vrhunskih skečeva i fora ali i onih slabijih ili katastrofalnih/nesmešnih. Bar se meni tako čini. Sveti gral mi se na žalost uopšte nije dopao. Life of Brian je nešto bolji. Verovatno je do mene. Ps.npr.Blackadder serijal mi je vrh vrhova. Ažurirao Danilo-Naissus - 05.Listopad/Oct.2019 u 19:45 |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54249 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator 🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19001 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sveti gral predobar...
Btw. da nije Monty Pyhona vjerovatno ne bi bilo ni Nadrealista. Jer su im oni bili glavni uzor. Čak su i neke skečeve od njih pokupili... I kad već ima vas s čvarcima, neka neko skloni ovaj swf iz prvog posta, pls...
|
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma, nema sklanjanja. swf je naša verzija španske inkvizicije.
|
|
|
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14004 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Znači uspeli su.
|
|
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |