Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monster Hunter (2020) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2020 u 01:27 |
Prijevod je najavio Bambula ⚡
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naslov zvuči kao XXX film.
![]() * nadam se da Mila koristi municiju iz HK "Krušik". Nema bolje. ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4931 |
Nekome PC očito ne služi za igranje. Ako ga i ima.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23754 |
Prva asocijacija - Crnci koji rade kao kablovski operateri kod nas.
![]() Ima i vic. Ide pandur i sretne grupu Crnaca pardon Afroamerikanaca. I pita ih.... - Hej šta radite ovde? - Pa, mi smo sa RTS-a/HRT-a +- slaga jedan od njih. - Ajde, skuplajte te kablove odmah, dok se vratim da niste ovde. Ps.podseti me na Bounty Hunter parodije... ![]() Cenim da je samo Mila preživela i na######## im se nane svim vanzemaljcima i monsterima. I da je pre toga potrošila svu municiju. IMDB trenutno: 5,2 pardon 5,3 ![]() EDIT: Pobesneli Marks + Park iz Doba Đure + GoT Zmajčeki + Troja + Svemirski vojnik + ko zna šta još... (dodati po želji) = sve to dobro promućkati = dobar Meni "najdraži" SF film je kada.... vojska ne može ništa elijenu... potrošiše sve živo od praćke do nuklearke.... žilavo je to brate slatki... naš lik uzme običnu građevinsku MONTU i tapere tapere - golim rukama i onom ciglom ubije vanzemaljca. E TO je filmčina. ![]() * filmski sladokusci znaju o kom filmu pričam. Hahahaha... |
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1376 |
Mnogo ima ukradenog materijala iz već dobrih filmova,
ali je sve to lepo promućkano i upakovano, pa je film ipak ispao gledljiv. Mila i Toni su se dobro snašli u svojim ulogama. Film je rađen po istoimenoj igrici, pa će se verovatno i više dopasti ljubiteljima te igre. ![]() ![]() Solidan film, ocena 5/10. ![]() Čekamo nastavak.
Ažurirao Black Raven - 17.Veljaca/Feb.2021 u 11:24 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4931 |
Koji glup film. Glup u p. materinu. Ali ludo zabavan i bez dosadnog dramljenja. CGI i fajtovi su ekstra, kako i neće ipak je financijer Tencent. Milla Jovovich i Tony Jaa su pun pogodak, vidi se da su se i oni sami zabavljali pa su mi iz praktički ničega izvukli i pokoji osmijeh. Šteta što Ron Perlman nije dovoljno iskorišten, još humorističnih trenutaka s njim ne bi bilo na odmet. Bude li ova ista ekipa u nastavku gledam ga obavezno, a da će nastavka biti jasno je iz postcredits scene. Pa ćemo valjda vidjeti koju vunu ova mačketina prede (spoiler! ![]() Gledati u društvu.
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 684 |
Ovo je zezanje sa namerom, uz ozbiljniju surovu akciju i nekoliko stvarno suvisnih kadrova(stvarno suvisnih).Uglavnom ste odlicno i prokomentarisali isti.Zabavno.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
milanamis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 1 |
U skorije vreme nisam pogledao veću glupost...!
|
|
![]() |
|
nenad-bozovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2021 Status: Offline Points: 1 |
Ocajan film.Sve promaseno. Gluma tu i tamo. Sve je nekako zbrzano... Glupost
|
|
![]() |
|
Arno051 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2021 Lokacija: OPATIJA Status: Offline Points: 1 |
Film je za djecu do 18 godina ili manje, no Paul.W.S je opcinjen sa Milom vjerovatno iz razloga sto mu je to supruga sto vecina ljudi nezna pretpostavlajm
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 684 |
Pa pokusao covek malo da se "izotne" od rezident evila. |
|
![]() |
|
vasobeci ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2020 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 14 |
Vidim kritikuju film da je velika glupost. Pa šta ste očekivali? Veliku umetnost? Film je odavno postao čist biznis i ništa više. I sve će gore i gore biti. Cilj je snimiti film sa što više glupave akcije, jer nažalost to sada najbolje prolazi i najviše puni bioskope.
|
|
![]() |
|
Kokolino123 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2021 Status: Offline Points: 3 |
Namjerno nisam htio pogledati film doma , nego sam čekao premijeru, i iskreno sam razočaran totalno filmom, očekivanja su bila puno puno veća, a dobilo se ništa, i ja sam se na kraju pitao čemu, ali , to je ipak prvi od budućih 10 nastavaka ako uspiju dobiti zeleno svjetlo ;) Tako da se u potpunosti slažem sa svim napisanim .
|
|
![]() |
|
ivanhell ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Rujan/Sep.2009 Status: Offline Points: 2 |
Opčinjen, pa naravno kada mu je Mila žena :D
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Po komentarima...
da je ovo imdb pisalo bi.... "Pri izlasku iz bioskopa rekao sam blagajnici da mi vrati pare za kartu (3$) druže." Don't waste your time and your money. |
|
![]() |
|
paid in full ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 18.Travanj/Apr.2014 Status: Offline Points: 17 |
Upravo tako - hibrid filmova Dune, Aliens i Mad Max-Fury road. Drugim rečima - bućkuriš
|
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 723 |
Ovo ima prolaznu ocjenu od mene.
Film je glupost, to stoji, ali akcija je pičila non stop. Bude filmova koji pretjeruju s akcijom i nekom brzom radnjom pa se umorim od gledanja poslije pola sata, ovdje to nije slučaj. Grafike i efekti su vrhunski. Bilo bi dobro da su skratili flertovanje šakama između Mile i egzotičnog lika, ali eto. Možda sam previše navikao na gluposti ali 6/10 |
|
![]() |
|
DionisBah ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 06.Svibanj/May.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1 |
Igricu ponekad treba odigrati!
Strip uzeti u ruke i pročitati!
Najbolji scenaristi su trenutno u tim branšama.
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Prvi deo filma me je vratio u 2004 god. i podsetio na DOOM 3 igricu i muku da ubijem Cyberdemona pri kraju igrice , u kojoj isto prolazis kroz portal a cudoviste u filmu Diablo neverovatno lici na Cyberdemona .
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ne treba, Monster Hunter igra je čisto grindanje i to nije svima zabavno. Trenutno najbolji scenarist stripa je Fabien Vehlmann, a njegovu ludost je vrlo teško ako ne i nemoguće ufilmiti a da ispadne jednako efektna, primjer je Seuls. Najbolji scenaristi videoigara trenutno su ko god već radi u CDprojektRED i naravno totalni manijak Hideo Kojima. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |