| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Modern Warfare 2 |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
harpy21
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 21:38 |
|
Nisam još igrao, ali sam gledao onu misiju s rusima na aerodromu, prebrutalno. Kao terorist ubijaš civile na aerodromu, očekujem kontroverzu oko te misije.
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2009 u 23:11 |
|
evo da javim da sto vise igram, igra je sve bolja i bolja, a i nije toliko kratka uopste, a jos postoje i spec ops misije... extra... jedino sto zauzme skoro 12gb na hdd
i jedan problem koji mi se desio u toku igre - inace sam igru instalirao na win 7 x64 i sve je radilo ok do odredjene misije gde taman kad pocne misija izadje mi neka error poruka tipa da mi je hdd na kom je igra instalirana pun i da treba osloboditi bar 5mb prostora, iako mi je hard na kojoj je igra relativno prazan. Googlao sam malo i vidim da nisam jedini, ali izgleda tom bug-u nema jos fix-a, a tako ja ajd da probam da komp bootujem u windows xp x64 posto mi je multi-boot, i kad sam probao da igru pokrenem i nastavim u win xp x64, sve radi normalno i bez problema, pa tako nastavih ja igricu sav happy... cisto ako se nekom desi slicna stvar da proba, ako kojim slucajem ima dual ili multi-boot Ažurirao let4mi - 14.Studeni/Nov.2009 u 23:14 |
|
![]() |
|
c0rvi1nus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Ugljan,Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 20:51 |
|
ja prosa na windows xp-u, a sad po mp-u deren na sedmici, mada mp me razocarao malo, jer nema dedicated servera :( Previse se mucin samo da normalnu igru nadjen, pa me malo zivcira to, prije je bilo jednosatvnije i bolje, ali po mom misljenju, cin uberu malo vise para na svima koji ce kupiti original jer zele mp, dedicated serveri se vracaju tako da... samo je pitanje vremena. P.S. ako ko oce bacit malo mp nek me doda na steam buble47 |
|
|
pomozite drugu jednostavnim klikom:
http://s9.ba.bitefight.org/c.php?uid=32771 http://s5.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=20574 Vengeance...no..not vengeance...this... is punishment. |
|
![]() |
|
jawahell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 11.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Croatia ZG Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:48 |
|
Igrao sam CoD 1, 2, 4 i to u klanu, MW1 i multiplayer... i definitivno je MW2 najbolji i najljepši kada je single play u pitanju ...
Šteta kaj su zafrknuli multiplay ali uostalom to ionako ljudi u CoD serijalu sve više izbjegavaju jer haxxori uništavaju smisao :( Inaće, MW je serijal previše platformski i "shooting" a nema puno do teamplay-a i skilla kao u jedinici i dvojki. Četvorka nažalost slično. No to valjda današnji klinci i traže - samo instant akciju i čim više ispucanih metaka |
|
|
Bolje umrijeti od litre nego od kapi
|
|
![]() |
|
jawahell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 11.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Croatia ZG Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:49 |
|
E da - zaboravih napisati: MW2 prošao na Athlon64 3800 (2.4GHz ako se ne varam) sa 9800 (512RAM) i 2 GB RAM-a sa instaliranim Win7 32-bit
IGRA JE FENOMENALNO OPTIMIZIRANA |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 20:00 |
cudno, ja sam nekako uvijek mislio da cod prodaje upravo multiplay... single playing je tu reda radi |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
jawahell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 09:38 |
Jes, tako je bilo do sada ... nažalost od Cod4 pa nadalje ozbiljni multiplay umire i ostaje samo sporadično napucavanje po serverima ... klanovi se nažalost raspadaju a turniri su isto sve rijeđi jer je sve manji interes :( |
|
|
|
|
![]() |
|
ante-sb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: BOLI TE K Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:36 |
|
multy na PS3 je perfektan
|
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/25c7882f-9d6a-4100-a0d2-1fb073dc6b1a.png">
|
|
![]() |
|
david3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: valjevo Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2011 u 22:29 |
|
supper multyplay je i na pc-u i ja sam 70 lvl
|
|
|
->S.A.S<-DEXTER
|
|
![]() |
|
bojan-kaurin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2011 u 00:18 |
|
Ko sve igra jos multiplayer??
|
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 16:29 |
|
Evo mene malo sa zakasnjenjem.:) igrao sam neki dan.......Modern Warfare 3.....i igrica me je odusevila.......inace sam rekao sebi da nikad necu igrat one stare call of dutye..... di su ratovi i te glupposti.,jer me to ne zanima.....ali rekao sam si bas cu probat odigrat ovu trojku i jakooooooo mi se svidja samo sto mi malo kratko traje..oko 6h...... ali odusevljen sam..i zato si skidam odmah ovaj drugi dio...da nadoknadim propusteno...:)
|
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 15:40 |
|
Presao jucer..:)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |