Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Metal Gear 2 pizdarija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Metal Gear 2 pizdarija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Metal Gear 2 pizdarija
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 19:56
Neznam dali dirat staru temu vezano za ovo ili otvorit svoju,al ipak sam odlučio da je ovako bolje.Dakle imam jebeni problem glede zvuka!Prvo je bilo da toliko cvrči da para uši pa sam igrao bez zvuka dok nisam na googleu našo da treba smanjit akceleraciju zvuka.I prestao je stvarno da cvrči,ali nakon 5 minuta potpuno NESTANE!!!Prvo malo kao zaštekava,a onda muk...A tu igru prejebeno obožavam tako da hoću da maksimalno čejfam u njoj!Jel ima tko kakav prijedlog ili da je uspješno riješio sličan problem?Zvučna je na nForce2 matičnoj.
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2005 u 19:27
imo sam isti problem skino nove drivere i kupio nove zvucnike (nisu esto posebno 2.1) i nestalo je. koji windows koristis. skini nove drivere ja mislim da je to to, ako vec nisi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.