Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Medici: Masters of Florence (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Medici: Masters of Florence (2016)

Medici

Medici (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Medičijevi: Gospodari Firence

Godina:

2016

Žanr:

biografski, drama, povijesni, misterij, ljubavni, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Nicholas Meyer
, Frank Spotnitz

Glavne uloge:

Daniel Sharman
  >  Lorenzo de' Medici
Synnove Karlsen
  >  Clarice
Sebastian De Souza
  >  Sandro Botticelli
Alessandra Mastronardi
  >  Lucrezia Donati
Annabel Scholey
  >  Contessina
Sarah Parish
  >  Lucrezia de' Medici
Aurora Ruffino
  >  Bianca de' Medici
Callum Blake
  >  Carlo de' Medici
Charlie Vickers
  >  Guglielmo Pazzi
Valentina Bellè
  >  Lucrezia
Matteo Martari
  >  Francesco de' Pazzi
Matilda Anna Ingrid Lutz
  >  Simonetta Vespucci
Pietro Ragusa
  >  Nicolò Ardinghelli
Sean Bean
  >  Jacopo de' Pazzi
Brian Cox
  >  Guadagni

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MajaG72 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj MajaG72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Medici: Masters of Florence (2016)
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 11:22
MEDICI: MASTERS OF FLORENCE (2016)

Žanr: drama, istorijski, triler

Uloge: Richard Madden, Stuart Martin, Dustin Hoffman

Jezik: engleski

RadnjaKozmo de Mediči, dolazi na čelo izuzetno bogate porodične

bankarske dinastije, kada njegov otac Đovani, osnivač

dinastije Mediči, iznenada umre 1429. Bio je otrovan

dok je jeo grožđe. Uz pomoć svog brata Lorenca de Medičija

i njegovog vernog sluge Marka Bela, Kozmo traži ubicu svog oca.

Prevode najavio kolega Gale!

Ažurirao MajaG72 - 05.Veljaca/Feb.2017 u 16:55
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2016 u 16:13
Postavljen titl za prvu epizodu.

Odgovara za:
HDTV.H264.1080p.mkv (1.5 GB) (oba pisma)

Postavljen titl za drugu epizodu.

Odgovara za:

Ažurirao Gale - 04.Studeni/Nov.2016 u 23:05
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2016 u 23:09
Postavljen titl za treću epizodu.

Odgovara za:
HDTV.H264.1080p.mkv (1.35 GB) (oba pisma)
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2016 u 16:03
Postavljen titl za četvrtu epizodu.

Odgovara za:
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2016 u 20:00
Postavljen titl za petu epizodu.

Odgovara za:
Na vrh
BlackQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BlackQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2016 u 12:18
Opet!
Nije Cosmo [Kozmo], nego Cosimo (Kősímo/~Kozimo).

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2016 u 00:20

Prva sezona je prevedena, hvala Gale ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2016 u 09:05
Molim one koje imaju želju da nekoga popljuvaju koriste svoj vlastiti acc a ne da prave multi račune za pljuvanje. Hvalacsi.gif

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2018 u 22:20
Odlična serija - sezona 1.
9,5/10 Preporuka.     

Inače, pročitao sam Dinastija Mediči - U ime porodice i odlična je i knjiga, različita od serije dobrim delom tako da ko želi imaće dupli užitak.    

* Omiljena epizoda Ep5So1, omiljeni lik Annabel Scholey (Contessina).    

** preostale 2 knjige (sezone) ove trilogije se bave Lorencom Veličanstvenim i Katarinom Mediči, francuskom kraljicom.    
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2018 u 16:15
2 sezonu prevodi miskovic83 ⚡
Na vrh
Yanko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yanko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2018 u 11:18
Upravo sam skinuo drugu sezonu i na prvi pogled mi izgleda kao da nema veze sa prvom. Još više me zbunjuje što je spisak epizoda 2. sezone Medici: Masters of Florence isti kao spisak 1. sezone Medici: The Magnificent.
Be good, be happy! :)
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2018 u 11:38
u komentarima titlovima i ostalo već su ti pisali, nova sezona ima novi imdb tj. novi podnaslovSmile znači medici je glavni naslov a ostalo su nazivi sezona, ni prva ni zadnja serija koja ima tako.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 16:32
Sezonu 3 prevodi miskovic83 ⚡
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2020 u 19:46
Htio sam svašta napisati ali skratit ću:
Sezona 02. epizoda 07.
Prevoditelj...
Kad sam završio osvrt na titl koji sam pokušao prilagoditi ispalo je preko 30 linija.
Zato ovako. Titl je tehnički neispravan. Pobrojati nedostatke je jednostavno nemoguća misija, zato ću reći jedino što u titlu valja: Slova su pravog oblika!
Na vrh
BlackQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlackQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2024 u 04:32
Ajd' lijepo da si je netko dao truda skinuti titlove za sve 3 sezone, BluRay (a sudeći prema nasumičnim epizodama iz svake sezone, pašu i za x264 verzije)Clap, pa da mogu napokon pogledati seriju sa društvom (već sam bila odustala). 
Naime, ono što je Gale u prevodima za prvu sezonu radio i jeziku (bar je mogao naučiti konjugirati glagole "imati" i "biti", ako ih je htio koristiti u aoristu/imperfektu, a ne pisati rečenice kao "Konji bijaše nemirni.horse") i prevodima (smišljao vlastite rečenice umjesto da prevodi), stvarno nije imalo smisla ni koristi. Po meni, titlovi služe da bi ljudima koji slabo ili ne razumiju jezik kojim se govori u filmu, seriji... bude lakše pratiti radnju, a ne da bi prevodilac glumio kreativnost, komplicirao i skretao pažnju s radnje na ekranu na svoje titlove.
Inače, sama serija se značajno poboljšala nakon slabašne prve sezone. I po glumi, a i po vjernijem, iako romansirom, prikazu historijskih događajaGeek.
Lepi pozdrav svimacaocao< ="moz-extension://b21893a4-8da8-4cec-b671-c010524a4e14/js/app.js" ="text/">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.