| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Me and Earl and the Dying Girl (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Me and Earl and the Dying Girl (2015)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 22:37 |
|
Me and Earl and the Dying Girl (2015)
![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 105 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Alfonso Gomez-Rejon Scenario: Jesse Andrews po vlastitom romanu Uloge: Thomas Mann ... Greg RJ Cyler ... Earl Olivia Cooke ... Rachel Nick Offerman ... Gregov otac Connie Britton ... Gregova majka Srednjoškolac Greg i njegov prijatelj Earl provode svoje slobodno vrijeme snimajući parodije kultnih filmova, a život im se mijenja kada upoznaju djevojku Rachel, kojoj je dijagnosticirana leukemija, te joj odluče pomoći na samo sebi svojstven način! izvor: idesh Prevode uradili devilnm Tititi |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 22:55 |
|
Hvala devilnm i Tititi za prevod.
Zamolio bih sve koji odgledaju ovaj film, da ga (ako žele) kratko pokomentarišu u ovoj Temi ili u Temi "Dnevnik gledanja filmova" i daju svoju ocenu 1/10 min do 10/10 max. Ukoliko su gledali i film sa sličnom tematikom The Fault in Our Stars (2014) može i upoređivanje ova 2 filma. Hvala unapred.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2016 u 18:15 |
|
Klasičan indie film, mene je iskreno smorio.
The fault in our stars je daleko bolji, jer je ovaj film nekako isprazan, sa antipatičnim glumcima i nikakvom radnjom. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
goran55
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 22:51 |
|
8/10. Jednostavna radnja, nabijena emocijama. Film kao da nije americki jer u njihovim filmovima devojka bi ozdravila i smuvala se sa Gregom. Ima nesto u filmu ali ne znam sta tacno. Muzika pred kraj 100% u metu pogadja. (ne dajem olako visoke ocene)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |