Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mary-ini titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mary-ini titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 23:26
te lopove treba banovati...

ali ako ljudi isprave greske... zamijene neke linije... onda bi trebali dodati...

faithlessmary  titl ispravio PERO PERIĆ

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 19:28
Panon uvijek moĹžeĹĄ raÄ�unati na moju pomoÄ� (*ukoliko Ä�u znati dati ti pravi odgovor*) Wink

Ažurirao pittbull - 17.Listopad/Oct.2007 u 19:35
Na vrh
divxman View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 00:17
Zelim da i ja pozelim VELIKU dobrodoslicu za faithlessmary! Njeni titlovi su me JAKO obradovali. Od 19 do sada okacenih iskoristio sam 9, a za ostale nemam filmove na moju zalost. Ali nadam se da cu ih nabaviti. Mary je okacila prevod za Escapre from Sobibor ali za neku skracenu verziju. Ja imam produzenu i dopunio sam Mary-in prevod (dve linije nisam znao da prevedem). Okacicu ga pa vi radite s njim sta zelite. Mozete ga okaciti ponovo kao faithlessmary i dopuniti te dve linije.
{60622}{60789}.
{60803}{60928}.

Sto se tice prevoda za Wild Palms, ne znam od kada ali paj prevod stoji na sajtu. I okacio ga Sl08A. Isti taj imam i ja i kompletan je, ne znam ko je autor.

Jos jednom VELIKI pozdrav i VELIKO hvala za faithlessmary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemoj prevoditi po tudjim zeljama sa foruma, jer svi zelimo nesto drugacije da bude prevedeno. Nastavi da nas iznenadjujes (naravno ako mozes i zelis)!

Da nemam devojku poslao boh ti poljubac, ovako samo BY!
divxman
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 00:23
@divxman  Hvala ti za taj titl sto si dopunio ,,, bas mi je trebao za tu produzenu verziju ,,, ustedeo si mi dosta posla ,,, Clap

A Mary hvala za titl ,,,
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 01:15
Serija Wild Palms nije prevedena do kraja.
Postoji 5 djelova te serije, sto se moze vidjet
po engleskim titlovima koje je postavila EMMA.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 02:56
Hvala i vama za hvala :)))) Bice jos titlova, samo se strpite
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.