Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mad Max: Fury Road (2015) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 11:30 |
![]() Žanr: Akcija, Avantura, Triler Trajanje: 120 min Zamlja: Australija Režija: George Miller Scenario: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris Glavne uloge: Tom Hardy ... Max Rockatansky Charlize Theron ... Imperator Furiosa Nicholas Hoult ... Nux Rosie Huntington-Whiteley ... Splendid Zoë Kravitz ... Toast Riley Keough ... Capable Opis: Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. Izvor: cineplexx Ažurirao Chuck Norris - 01.Svibanj/May.2015 u 01:30 |
|
![]() |
|
![]() |
|
ghostwheel ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Evo i titlovanih verzija trejlera filma ;)
Više detalja o ovom filmu možete potražiti na Mega blogu. |
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Treći, finalni, titlovani trejler za Mad Maxa
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Au, jbt, šta je snimio ovaj Miller! Dva sata twisted metala u pustinji. Bez CGI (dobro, ima malo), sa kaskaderima voljnim da rizikuju živote zarad naše zabave. Bizarni detalji, mutanti, nafta, krv i mleko! Maxa ima malo, a i to je previše, ali zato Furiosa pleni pojavom.
Film ima toliko paklen tempo da na propuste ne stignete da se osvrnete. Šteta što nije makar još malo kaloričniji ispod površine.
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio legendofme26 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dupla ljuta. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 830 |
Bukvalno nisam trepnuo. Imam samo jednu jedinu reč za ovaj film - FANTASTIČNO!
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
ivca949 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Travanj/Apr.2010 Lokacija: srbija Status: Offline Points: 3 |
Zdravo zelim svima, a naravno, veliki pozdrav za "legendofme26".Pa eto, ja se ne oglasavam cesto, iako provedem po 5-6 sati dnevno pored ove "masine", ali ovoga puta moram, i to sa velikom molbom za "legendofme26", a takodje i jednim obicnim pitanjem, kada ce nam postaviti prevod za ovaj fantasticni film.Ja sam ga, naime, odgledao jos prvih dana kada je "izasao", ali naravno, ugodjaj bez titlova nije isti.Uz veliko hvala i veliki pozdrav njemu, zeljno ga iscekujemo.
|
|
ivca949
|
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4086 |
Kolega je već odgovorio. A kad će da izađe bolji snimak i transkript - ne znamo. Ja mislim da neće skoro... |
|
![]() |
|
Fokan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 09.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 841 |
Čekam film k'o nalaz za testiranje na HIV. Sve me nekako strah.
|
|
![]() |
|
Tommy0412 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
kao okorjeli fan mad max franšize moga samo reći da je fury road smeće od filma, nema ni v8 interceptora ni australskog cattle psa a i mad maxa jako malo ima, 2 sata se voze pustinjom u kamionu koji je pun nafte, i cijelo ih vrijeme jure, prića nula bodova.
Ažurirao Tommy0412 - 31.Svibanj/May.2015 u 07:18 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Kakav si ti fan kad nisi gledao Thunderdome?
Nisi gledao ni Fury Road, jer da jesi video bi V8 i ono što se dogodilo s njim. A u cisterni nije nafta već mleko!
|
|
|
|
![]() |
|
Žakuj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 90 |
Bolja verzija je izašla 29.05.2015 na torentima.
Pod nazivom - Mad.Max.Fury.Road.2015.TELESYNC.XViD.MrSeeN-SiMPLE (koji ima 2.15 GB, a video/audio je mnogo prihvatljiviji nego svi oni HD-CAM verzije) Našao sam i adekvatan eng.titl. koji sređujem, tako da će biti ovih dana gotov prevod. A šta se nalazi u cisterni. To ću vam ostaviti da pogledate ;) Srdačan pozdrav - legendofme26 / sada Žakuj. Ažurirao Žakuj - 01.Lipanj/Jun.2015 u 19:18 |
|
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio i Arbok ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
gledao sam thunderdrome, lošiji je u usporedbi sa prvim filmom i drugim ali je bolji od ovog smeća, v8 presretac su prikazali koliko? minutu. prićekat ću hd verziju i pogledati ponovo, mada sumljam da ću promjeniti mišljenje, 30. godina planiranja i ovo je najboje što nam je ponuđeno, vizualno film izgleda dobro, ima puno nabrijanih auta, ali radnja je nikakva. Ažurirao Tommy0412 - 02.Lipanj/Jun.2015 u 00:39 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja sad nisam razumeo da li je Fury Road loš zato što nema presretača i dinga (jer nema ih ni u Thunderdomeu, dinga ubiju u RW, to si valjda gledao i tamo slupa V8) ili zato što nema radnju koja je i inače sekundarna u Mad Max. Mislim, to je exploitation, niko se tu nije ubijao da napravi bogznakavu priču. Jedino što je ranije izgovor za rudimentarnu priču bio nedostatak sredstava, a za FR su imali 150 miliončića.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
meni je radnja itekako bitna i mad max ima radnju, drugo u mad maxu nema dinga, to je australski cattle (govedo) pas :D nema ništa od navedenog u trojci zato jer u dvojci ostane i bez psa i auta, ali fury road nije nastavak a nije ni rimejk, nego reboot, koji realno nema veze za mad maxom osim samog naziva filma. i zato mi se ne sviđa. ustvari toliko je loš da mi ne izlazi iz glave i hejtam ga kad god mi se ukaže prilika. :D a George Milleru želim da dobije infarkt, to mu želim od srca. :D Ažurirao Tommy0412 - 02.Lipanj/Jun.2015 u 06:08 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
ok, mislio sam da imaš neki objektivniji razlog za nedopadanje ali može i ovako.
|
|
|
|
![]() |
|
Žakuj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 90 |
Prevod postavljen: http://rs.titlovi.com/prevodi/mad-max--fury-road-209716/
|
|
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1627 |
Jedina zamerka je što nema više brutalnih scena, sve u svemu najbolji film u 2015. godini što se mene tiče.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |