Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Mad Max: Fury Road (2015)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=60936
Datum ispisa: 24.Srpanj/Jul.2026 u 04:23
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Mad Max: Fury Road (2015)
Objavio: Chuck Norris
Tema: Mad Max: Fury Road (2015)
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2014 u 11:30

http://www.imdb.com/title/tt1392190/">

Žanr: Akcija, Avantura, Triler 
Trajanje: 120 min
Zamlja: Australija 
Režija: George Miller 
Scenario: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris 

Glavne uloge:
Tom Hardy ... Max Rockatansky
Charlize Theron ... Imperator Furiosa
Nicholas Hoult ... Nux
Rosie Huntington-Whiteley ... Splendid
Zoë Kravitz ... Toast
Riley Keough ... Capable

Opis:
Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. 

Izvor: cineplexx

-------------

Odgovori:
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2014 u 20:50

-------------
Come on, you apes. You want to live forever?

Objavio: mega games
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 10:33
Evo i titlovanih verzija trejlera filma ;)

Više detalja o ovom filmu možete potražiti na Mega blogu.

-------------
http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Objavio: mega games
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2015 u 23:14
Treći, finalni, titlovani trejler za Mad Maxa

-------------
http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...

Datum objave: 19.Svibanj/May.2015 u 17:10
Au, jbt, šta je snimio ovaj Miller! Dva sata twisted metala u pustinji. Bez CGI (dobro, ima malo), sa kaskaderima voljnim da rizikuju živote zarad naše zabave. Bizarni detalji, mutanti, nafta, krv i mleko! Maxa ima malo, a i to je previše, ali zato Furiosa pleni pojavom. 
Film ima toliko paklen tempo da na propuste ne stignete da se osvrnete.
Šteta što nije makar još malo kaloričniji ispod površine.

-------------

Objavio: Kneginja
Datum objave: 22.Svibanj/May.2015 u 22:02

Prevod je najavio legendofme26 Clap

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 23.Svibanj/May.2015 u 00:24
Bukvalno nisam trepnuo. Imam samo jednu jedinu reč za ovaj film - FANTASTIČNO!

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Objavio: ivca949
Datum objave: 30.Svibanj/May.2015 u 12:19
Zdravo zelim svima, a naravno, veliki pozdrav za  "legendofme26".Pa eto, ja se ne oglasavam cesto, iako provedem po 5-6 sati dnevno pored ove "masine", ali ovoga puta moram, i to sa velikom molbom za  "legendofme26", a takodje i jednim obicnim pitanjem, kada ce nam postaviti prevod za ovaj fantasticni film.Ja sam ga, naime, odgledao jos prvih dana kada je "izasao", ali naravno, ugodjaj bez titlova nije isti.Uz veliko hvala i veliki pozdrav njemu, zeljno ga iscekujemo.

-------------
ivca949

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 30.Svibanj/May.2015 u 12:23
Originalno postovano od strane <span style=line-height: 15.6000003814697px; : rgb43, 43, 43;>legendofme26</span> legendofme26 piše:

Za sada HQCAM koji sam skinuo, je jako los snimak i nema ni jedan drugi titl odradjen na bilo kom jeziku. Tako da do daljnjeg cekamo i film (koji se na YIFY najavljuje) a takodje i eng. subtitl. poz.

Kolega je već odgovorio. A kad će da izađe bolji snimak i transkript - ne znamo. Ja mislim da neće skoro...

Objavio: Fokan
Datum objave: 30.Svibanj/May.2015 u 13:23
Čekam film k'o nalaz za testiranje na HIV. Sve me nekako strah.

Objavio: Tommy0412
Datum objave: 31.Svibanj/May.2015 u 07:17
kao okorjeli fan mad max franšize moga samo reći da je fury road smeće od filma, nema ni v8 interceptora ni australskog cattle psa a i mad maxa jako malo ima, 2 sata se voze pustinjom u kamionu koji je pun nafte, i cijelo ih vrijeme jure, prića nula bodova.

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2015 u 10:13
Kakav si ti fan kad nisi gledao Thunderdome?
Nisi gledao ni Fury Road, jer da jesi video bi V8 i ono što se dogodilo s njim.
A u cisterni nije nafta već mleko!

-------------

Objavio: Žakuj
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2015 u 19:16
Bolja verzija je izašla 29.05.2015 na torentima. 
Pod nazivom - Mad.Max.Fury.Road.2015.TELESYNC.XViD.MrSeeN-SiMPLE
(koji ima 2.15 GB, a video/audio je mnogo prihvatljiviji nego svi oni HD-CAM verzije)

Našao sam i adekvatan eng.titl. koji sređujem, tako da će biti ovih dana gotov prevod.
A šta se nalazi u cisterni. To ću vam ostaviti da pogledate ;)

Srdačan pozdrav - legendofme26 / sada Žakuj.

-------------
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.

Objavio: Kneginja
Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2015 u 23:04

Prevod je najavio i Arbok  Clap

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2015 u 00:38
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Kakav si ti fan kad nisi gledao Thunderdome?
Nisi gledao ni Fury Road, jer da jesi video bi V8 i ono što se dogodilo s njim.
A u cisterni nije nafta već mleko!

gledao sam thunderdrome, lošiji je u usporedbi sa prvim filmom i drugim ali je bolji od ovog smeća, v8 presretac su prikazali koliko? minutu. prićekat ću hd verziju i pogledati ponovo, mada sumljam da ću promjeniti mišljenje, 30. godina planiranja i ovo je najboje što nam je ponuđeno, vizualno film izgleda dobro, ima puno nabrijanih auta, ali radnja je nikakva.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2015 u 01:25
Ja sad nisam razumeo da li je Fury Road loš zato što nema presretača i dinga (jer nema ih ni u Thunderdomeu, dinga ubiju u RW, to si valjda gledao i tamo slupa V8) ili zato što nema radnju koja je i inače sekundarna u Mad Max. Mislim, to je exploitation, niko se tu nije ubijao da napravi bogznakavu priču. Jedino što je ranije izgovor za rudimentarnu priču bio nedostatak sredstava, a za FR su imali 150 miliončića. 

-------------

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2015 u 06:06
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Ja sad nisam razumeo da li je Fury Road loš zato što nema presretača i dinga (jer nema ih ni u Thunderdomeu, dinga ubiju u RW, to si valjda gledao i tamo slupa V8) ili zato što nema radnju koja je i inače sekundarna u Mad Max. Mislim, to je exploitation, niko se tu nije ubijao da napravi bogznakavu priču. Jedino što je ranije izgovor za rudimentarnu priču bio nedostatak sredstava, a za FR su imali 150 miliončića. 

meni je radnja itekako bitna i mad max ima radnju, drugo u mad maxu nema dinga, to je australski cattle (govedo) pas :D
nema ništa od navedenog u trojci zato jer u dvojci ostane i bez psa i auta, ali fury road nije nastavak a nije ni rimejk, nego reboot, koji realno nema veze za mad maxom osim samog naziva filma. i zato mi se ne sviđa. ustvari toliko je loš da mi ne izlazi iz glave i hejtam ga kad god mi se ukaže prilika. :D a George Milleru želim da dobije infarkt, to mu želim od srca. :D

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2015 u 08:23
ok, mislio sam da imaš neki objektivniji razlog za nedopadanje ali može i ovako.

-------------

Objavio: Žakuj
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2015 u 00:34
Prevod postavljen:  http://rs.titlovi.com/prevodi/mad-max--fury-road-209716/ - http://rs.titlovi.com/prevodi/mad-max--fury-road-209716/

-------------
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.

Objavio: Mizi
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 01:05
Jedina zamerka je što nema više brutalnih scena, sve u svemu najbolji film u 2015. godini što se mene tiče.

Objavio: Reign95
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:25
Nista posebno.

Objavio: cersei
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:28
Pogledala ovaj nazovimo to film.

Najsličniji je mom nedavnom putu u Međugorje, put je identičan, motor kuha od naprezanja, ludi hercegovci te žele izgurati s ceste a i radnja je tu negdje, ideš ideš, pa se vratišLOLLOL
A tek dijaloziLOLLOL

Ispričavam se fanovima 50 nijansi jer rekoh da nisam vidjela film s manje radnje od njegaLOLLOL

Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 10:34
Ja sam gledala prvi film Pobesneli Maks i ovaj sad. Što se prvog tiče, zaboravila sve sem da se jure nekim nabudženim prevoznim sredstvima po pustinji. Gledajući ovaj film imala sam utisak da gledam prvi. Već sutra mi je iz mozga izlapilo sve sem da su jurili nekim nabudženim kolima po pustinji i da Šarliz nije imala jednu ruku. LOL Pretpostavljam da su ljubitelji dobili ono što su očekivali. Wink

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: Pendragon
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 15:35
Gledao sam film u bioskopu, za nekoga ko prvi put gleda Mad Max (kao ja), film ima dosta linearnu priču i generalno je sranje... da ne pričam o koje kakvim bolesnim scenama... mada jebeš ga, svi novi filmovi su takvi, jedino "dobro" u filmu je akcija, koja konstantno drži pažnju ali to je sve što film pruža...

-------------
http://imgur.com/LvK0pHb" rel="nofollow">

Objavio: kvrle
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2015 u 12:40
Što se mene tiče gledanje ovog filma je uludo utrošeno vreme. Da ne bih ovde izgubio još vremena na pisanje nečega što je izvesni Đorđe Mijušković već napisao   http://www.filmovanje.com/movie/item/mad-max-fury-road" rel="nofollow - ovde , a s čime se slažem do poslednje zapete, samo ću citirati:

Citiraj Pucajte, ali meni se ovaj film uopšte ne sviđa! Jer, prošlo je skoro 35 godina, a stekao sam utisak da nisam gledao ništa drugo do "Mela Gibsona i drumskog ratnika", samo verziju sa malo "divljačkije" odrađenim kompjuterskim efektima. Zaboga, a gde vam je priča? Samo akcija, akcija, ubijanje, klanje... kao da igrate neku kompjutersku igricu, isključenog mozga i neopterećog morala...
Zato i ne znam čemu sva ta halabuka i skoro jednoglasno urlanje svetskih filmskih kritičara da je ovaj Maks nešto "do sada neviđeno". Pa, jeste, viđeno je pre pomenutih 35 godina! Mel protiv Hardija? Ma ajde, smešno poređenje... 
Ako bi, ipak,  trebalo da poredim, ovaj Maks je po celokupnom kvalitetu i utisku daleko ispod prvog (čak iz 1979. godine), ipak za nijansu slabiji od drugog (jer je veće umeće bilo snimiti "to" tada, nego "ovo" sada), a možda jedini film s kojim, zapravo, može da se poredi tako da mu "to" ide u korist jeste onaj treći deo, s Tinom Tarner.
Najveća "glumačka" vrednost ovog Maksa, svakako, jeste transformacija Šarliz Teron. Njena jednoruka Furioza, prašnjava osvetnica, predstavlja i jedini "originalni" lik koji neće biti zaboravljen čim se strasti malo smire i izađe se iz bioskopskog mraka. Ipak, čak i u njenom slučaju, neki motivi su scenaristički nedorađeni, pa se postavlja pitanje zašto autori filma nisu želeli da bar malo temeljnije "zagrebu" i po pitanju smislenijeg opravdanja svih tih akcionih filmskih rezova. Jer, sav film mogao bi da se prepriča samo u jednoj rečenici - "Oni beže, ludaci ih jure, put kojim jure je prašnjav i prepun na njemu ima još nekih motorizovanih ludaka, pa kad oni pobegnu i sretnu neke babe na motociklima i krenu dalje put neke nepregledne slane doline (s zalihama dovoljnim da putuju 160 dana ??? Kako to izračunaše? Digitronom?) Maks ih ubedi da je bolje da se vrate istim putem, pobiju govna i gotova stvar.".
E, pa, za celokupan pozitivan utisak o filmu, bar meni, potrebno je mnogo više smislenosti. Džordžu Mileru kao da niko nije rekao da nije dovoljno samo da se napravi strip na filmu. Mnogi su to uradili davno pre njega, na mnogo smisleniji način. Što se mene tiče Maks Rokatanski je Mel Gibson, i tačka!

-------------
It's better to burn out, than to fade away!

Objavio: ivan1962
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2017 u 18:32
Koliko god je nov film, aktuelan, skup ili... MAD MAX 2 je zakon!

Objavio: superfreakdonky
Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 03:15
izuzetan, ali l i ll deo su neprevazidjeni

Objavio: Stressman
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2017 u 10:51
Meni se sviđa.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:19
Meni bome neponovljivo vizuelno iskustvo, mnogo volim ovaj film (neka ih mane).

Objavio: skype6
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:32
Odlican!

Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 22:38
Masterpiece

Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:24
Ubacio bih onu dilitovanu scenu kad Immortan Joe drži govor dok visi ona baba, i produžijo bih film za jedno pola sata, mada ja sam ga gledao u Sinepleksu i bio sam preoduševljen.
Šteta što neće više snimati filmove o Maksiju.
Ali će biti o Furijozi.

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2026 u 11:39
Đorđe Mill€r zadao domaći zadatak!
Evo prošlo 11 godina od prikazivanja filma, nema konkurencije niti sličnog.
Furiosa je kisela voda u poređenju sa ovim spektaklom!

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk