Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lucy (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lucy (2014)

Lucy

Lucy (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lucy

Godina:

2014

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

89 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Professor Norman
Loïc Brabant
  >  Professor
Isabelle Cagnat
  >  Airport Nurse
Choi Min-sik
  >  Mr. Jang
Pierre Gérard
  >  Airport Doctor
Scarlett Johansson
  >  Lucy
Pierre Poirot
  >  Professor
Julian Rhind-Tutt
  >  The Limey
Amr Waked
  >  Pierre Del Rio
Pascal Loison
  >  Drug Addict
Pilou Asbæk
  >  Richard
Luca Angeletti
  >  Italian Mule
Jan Oliver Schroeder
  >  German Mule
Frédéric Chau
  >  Cabin Manager
Lio Tipton
  >  Caroline
Pierre Grammont
  >  Professor
Loïc Brabant
  >  Professor
Paul Lefevre
  >  French Mule
Nicolas Phongpheth
  >  Jii
Bertrand Quoniam
  >  Professor

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 12:14
Nije loše, ali ništa posebno,sve zbuvano i zamršeno, radnja se prebrzo odvija da bi se moglo nešto zapamtiti. Mogli su malo da uspore ritam filma i razvuču film na barem 120 minuta,možda bi onda ispao i odličan film. Sigurno za nekoliko godina izlazi i Lusi 2 deo, jer je ovaj prvi film odlično finanansijski prošao. Ocena 6/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 12:21

Danas svakakvo sranje dozivi drugi deo
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 16:14
Luk Beson je već napisao scenario za Lusi 2, ali Skarlet Johanson snima trenutno nekoliko filmova i sigurno ovaj nastavak nećemo videti pre 2020.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 17:42
To sigurno necu gledati papir trpi svasta
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 15:52
Ocena 7/10
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:00
Posle tri godine i dalje izgleda sasvim dobro!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:10
Zašto tri? LOL Koja je godina kod tebe Iga? LOL Dobro de, možda si gledao Lucy 2018, šta znam.

Meni je bio svakako bolji od ova dva filma koje je Besson radio potom, iako imam problem sa kompletnim konceptom likova koji imaju kakve kao supermoći, u koje god ruho se to upakovalo. Ne paše mi sama ideja. No ovde mi je to bilo mahom podnošljivo, beše finih akcionih segmenata i Scarlett je svkakako harizmatična dovoljno da nosi manje-više svaki film. Videli smo više puta i da je itekako dobra glumica, nije sve ni do te harizme. Mogao bih i ja da ga ponovim baš. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:20
Gledao sam film, ali se ničegа ne sećam. Toliko o filmu, u stilu  dva puta ništa jednako je ništa, matematika je jasna crva nije ni bilo.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:25
Tri godine od poslednjeg unosa na forumu. Btw, danas ponovo bila na nekoj TV, pa ponovih. I dalje izgleda sveže. Kažu da je drugi deo "In Development", biće zanimljivo da se vidi šta je Beson smislio, pošto je prvi deo, ipak, zaokružena celina koja ima svoju poruku i "out of the box" samog žanra...  

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:29
Ne mogu da se setim finala, pogledaću ga, sada definitivno, jopet. Hvala Iga. 

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 12:36

Ja ne znam sta ste nasli dobro u prvom delu. On je za moj ukus totalno smece.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 13:47
Noćas ću probati da ga ponovim, pa možda budem pisao konkretnije, mada, to je žanrovski film, kao takav tu je da zabavi, nekoga radi, nekoga ne baš, ja pa Bessonove filmove odavno ne ljubim, ne znam ionako šta bih tu okarakterisao kao dobro (čast izuzecima, daleko su Veliko plavetnilo, Nikita i Leon sada), tek zabavnim. Možda me Lucy zabavi, možda mi bude gori negoli 2014. LOL  Potreban mi je film koji puštam pred spavanje. Imao sam jedan slobodan dan u decembru pa uveče od iscrpljenosti ne znam gde se nalazim a kamoli šta gledam, neću da puštam noću nove filmove koje gledam po prvi put. LOL 

Radije bih ponovio njegov Subway, to gledah kao dete, zaboravih na Adjanijevu i Lambera, nisam ih video poslednjih godina. No to ću u nekom već smislenijem periodu. Sada može akcijada, pucnjava, lete meci, krše se staklići, čaure zveče. Taman. LOL

Ažurirao puppet_master - 26.Prosinac/Dec.2021 u 13:53
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2024 u 22:12
Glupost, dosadno..
Na vrh
perke011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj perke011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 14:17
Феминистички сан.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 15:36
Originalno postovano od strane Lazarus74 Lazarus74 piše:

Pogledas i zaboravis.

Pa i nije, pogledao čim je izašao bio i još se sjećam degenerične premise i slijedom još degeneričnije radnje koju Scarlet sa izvrsnom glumom (kako joj je samo ona žvaka pala na pamet, ne znam) nije uspjela spasiti.

Originalno postovano od strane perke011 perke011 piše:

Феминистички сан.

Ne znam koji film si gledao, ali ovaj - nisi.
Mogu samo pretpostaviti da si prepisao nekakav tvit sa instagrama od nekih njihovih brain rotten nebitnuša.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.