Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=58632 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 06:42 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Lucy (2014)Objavio: Chuck Norris
Tema: Lucy (2014)
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2014 u 18:30
http://www.imdb.com/title/tt2872732/">
Žanr: Akcija, Sci-Fi, Triler
Trajanje: 89 min
Zemlja: Francuska
Režija: Luc Besson
Scenario: Luc Besson
Glavne uloge:
Scarlett Johansson ... Lucy
Morgan Freeman ... Professor Norman
Min-sik Choi ... Mr. Jang
Amr Waked ... Pierre Del Rio
Opis:
Lucy (Scarlett Johansson) je američka studentkinja na Tajvanu, koja biva primorana da prenosi narkotike u svom organizmu za korejsku mafiju. Kada slučajno u njen sistem uđe nova moćna droga ona počinje da koristi svih 100 odsto svog mozga. Uz pomoć eksperta za mozak, prof. Samjuela Normana (Morgan Friman), Lusi pokušava da shvati svoje novostečene jedinstvene moći i zadrži kontrolu nad svojim životom.
Izvor: blic.rs
-------------
Odgovori: Objavio: silent_passenger
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2014 u 19:33
intrsting...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2014 u 21:15
Limitless all over again, samo ženska glavna uloga i malo više akcije
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: mega games
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2014 u 19:56
------------- http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Objavio: Kneginja
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2014 u 00:19
Prevod je najavio MrDaky78
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: aleksayu
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 19:02
Film je cist promasaj i uz to je glup.
Objavio: Kneginja
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 23:02
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Mizi
Datum objave: 24.Studeni/Nov.2014 u 14:32
CSInvestigator piše:
Limitless all over again, samo ženska glavna uloga i malo više akcije
Nije dosadan, što je po meni jedan od glavnih faktora da bih mogao da odgledam neki film do kraja. Interesantna tema.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2014 u 09:49
Odgledala sam i ovo pre neko veče. Limitless mi je mnogo bolji, jer je bio osvežavajuć u tom trenutku, a ovo je već ispričana/ priča aka varijacija na zadatu temu, uz Skarlet, koju baš i ne preferiram. Ipak, uz peglu je bio sasvim solidan.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: darije
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2014 u 15:29
Limitless je The Shawshank Redemption za Lucy. Lucy je toliko nebitan film, da ja ne verujem. Možda ja ovih dana nisam u "vinkli", ali dva filma od kojih sam mnogo toga očekivao, padoše u zaborav minut nakon gledanja.
Hvala bratu Novy-ju za briljantan prevod!
-------------
Objavio: bojanadj
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2014 u 20:01
Mislim da je, s obzirom na broj filmova koji se snima godišnje, danas sve teže snimiti kultni film i uopšte film za pamćenje. Prezasićeni smo.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: klackalica
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2015 u 21:02
Da li sam ja uobrazio, ili na 9'29" Skarlet na čistom srpskom/hrvatskom i srodnim jezicima, onim mafijašim kaže: "Lusi, ja sam Lusi"?
Objavio: NEX
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2015 u 21:07
Ja sam gledao sinoć film i svideo mi se baš jeste da ima i baš dosta naučne fantastike ali sve u svemu ok je
Objavio: nemar23
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2017 u 13:44
Ja sma film prvi put gledao pre 5 godina. Tada nije ostavio na mene neki utiszak. No danas sam ga pogledao i veoma mi se svidelo razmisljanje o vremenskoj masini. Dve stvari su za covecanstva izazov besmrtnos i putovanje kroz vreme. Videli smo nekoliko filmova o vremeplovima ali ova ideja da je sam vremeplov u nama samo ga jos nemozemo iskoristiti je dobro razmisljanje.Sto je najbolye ideja je plasirana sa dosta doze humora te nas ne opterecuju svemirski brodovi, uregyaji i td. Ovako je veoma prihvatljiva ideja. Dobar film
Objavio: Alexd40
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 19:45
Evo opet nas !
Ovaj film malo tera i na razmisljanje. Kada se odbaci eksterijer i enterijer u filmu a posebno obrati paznja na sadrzaj , onda se malo covek i zamisli. Dokle idu prepostavke o koriscenju najslozenijeg dela coveka i sta sve moze iz toga proisteci. Dobro je pogledati i takav film pa imati i tu informaciju kao jedan segment i shvatanmju zivih bica. Treba postovati i voleti delfine , malo su nam i za nauk.
Ko ima vremena i zeli videti nesto , ja mislim korisno , neka pogleda ovaj film. Prevod prati sva ova dogadjanja i diprinosi uzitku.
Pozdrav i sve najbolje.
Objavio: ivan1962
Datum objave: 11.Svibanj/May.2017 u 06:58
Odgledati film, i razmisliti o gledanju Ghost in the shell, a posle toga, kako reče Alexd40, razmisliti dublje o perspektivi čovečanstva, bar na ovaj način, film kao film, meni lično OK.
Objavio: Montenegro Diamantes
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 19:44
Čista naučna fantastika, malo i ispred toga..
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2018 u 21:43
Film je nevidjeno sranje . Ocena 1 / 10
Objavio: Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 08:57
Pogledas i zaboravis.
------------- Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 10:10
Bravo Lazarus.Luc Beson odavno nema sta da kaze u svetu filma.Nek ode u penziju.
Objavio: Black Raven
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 12:14
Nije loše, ali ništa posebno,sve zbuvano i zamršeno, radnja se prebrzo odvija da bi se moglo nešto zapamtiti. Mogli su malo da uspore ritam filma i razvuču film na barem 120 minuta,možda bi onda ispao i odličan film. Sigurno za nekoliko godina izlazi i Lusi 2 deo, jer je ovaj prvi film odlično finanansijski prošao.
Ocena 6/10
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 12:21
Danas svakakvo sranje dozivi drugi deo
Objavio: Black Raven
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 16:14
Luk Beson je već napisao scenario za Lusi 2, ali Skarlet Johanson snima trenutno nekoliko filmova i sigurno ovaj nastavak nećemo videti pre 2020.
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 17:42
To sigurno necu gledati papir trpi svasta
Objavio: zvonko3333
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2018 u 15:52
Ocena 7/10
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:00
Posle tri godine i dalje izgleda sasvim dobro!
Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:10
Zašto tri? Koja je godina kod tebe Iga? Dobro de, možda si gledao Lucy 2018, šta znam.
Meni je bio svakako bolji od ova dva filma koje je Besson radio potom, iako imam problem sa kompletnim konceptom likova koji imaju kakve kao supermoći, u koje god ruho se to upakovalo. Ne paše mi sama ideja. No ovde mi je to bilo mahom podnošljivo, beše finih akcionih segmenata i Scarlett je svkakako harizmatična dovoljno da nosi manje-više svaki film. Videli smo više puta i da je itekako dobra glumica, nije sve ni do te harizme. Mogao bih i ja da ga ponovim baš.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:20
Gledao sam film, ali se ničegа ne sećam. Toliko o filmu, u stilu dva puta ništa jednako je ništa, matematika je jasna crva nije ni bilo.
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:25
Tri godine od poslednjeg unosa na forumu. Btw, danas ponovo bila na nekoj TV, pa ponovih. I dalje izgleda sveže. Kažu da je drugi deo "In Development", biće zanimljivo da se vidi šta je Beson smislio, pošto je prvi deo, ipak, zaokružena celina koja ima svoju poruku i "out of the box" samog žanra...
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2021 u 21:29
Ne mogu da se setim finala, pogledaću ga, sada definitivno, jopet. Hvala Iga.
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2021 u 12:36
Ja ne znam sta ste nasli dobro u prvom delu. On je za moj ukus totalno smece.
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2021 u 13:47
Noćas ću probati da ga ponovim, pa možda budem pisao konkretnije, mada, to je žanrovski film, kao takav tu je da zabavi, nekoga radi, nekoga ne baš, ja pa Bessonove filmove odavno ne ljubim, ne znam ionako šta bih tu okarakterisao kao dobro (čast izuzecima, daleko su Veliko plavetnilo, Nikita i Leon sada), tek zabavnim. Možda me Lucy zabavi, možda mi bude gori negoli 2014. Potreban mi je film koji puštam pred spavanje. Imao sam jedan slobodan dan u decembru pa uveče od iscrpljenosti ne znam gde se nalazim a kamoli šta gledam, neću da puštam noću nove filmove koje gledam po prvi put.
Radije bih ponovio njegov Subway, to gledah kao dete, zaboravih na Adjanijevu i Lambera, nisam ih video poslednjih godina. No to ću u nekom već smislenijem periodu. Sada može akcijada, pucnjava, lete meci, krše se staklići, čaure zveče. Taman.
Objavio: contritum
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2024 u 22:12
Glupost, dosadno..
Objavio: perke011
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2025 u 14:17
Феминистички сан.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2025 u 15:36
Lazarus74 piše:
Pogledas i zaboravis.
Pa i nije, pogledao čim je izašao bio i još se sjećam degenerične premise i slijedom još degeneričnije radnje koju Scarlet sa izvrsnom glumom (kako joj je samo ona žvaka pala na pamet, ne znam) nije uspjela spasiti.
perke011 piše:
Феминистички сан.
Ne znam koji film si gledao, ali ovaj - nisi.
Mogu samo pretpostaviti da si prepisao nekakav tvit sa instagrama od nekih njihovih brain rotten nebitnuša.