Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - L'immortale (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

L'immortale (2019)

L'immortale

L'immortale (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Besmrtnik

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

116 min

Režija:

Marco D'Amore

Scenarij:

Leonardo Fasoli
, Maddalena Ravagli
, Roberto Saviano
, Marco D'Amore
, Giulia Forgione
, Francesco Ghiaccio

Glavne uloge:

Nello Mascia
  >  Don Aniello Pastore
Alessio Sansone
  >  Alessio Gemello
Daniele Miraglia
  >  Madre di Ciro
Salvio Simeoli
  >  'O Mierlo
Marco D'Amore
  >  Ciro Di Marzio
Darta Danevica
  >  Dobeshenko's Girl
Salvatore Esposito
  >  Gennaro Savastano
Gennaro Di Colandrea
  >  Virgilio
Nunzio Coppola
  >  Coppola
Emanuele Nocerino
  >  Manuele

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: L'immortale (2019)
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 00:24
Prijevod je najavio Gewehr98 ⚡
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2020 u 09:58
Čekamo ko ozebli sunce,,,,,
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2020 u 00:28
Hvala na odličnom prijevodu Thumbs Up
Što se tiče filma odličan..Ciro je Ciro 5.sezona serije će gorit...
Kakvi Južni vetar i bakrači Gomorra dere...Heart
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2020 u 01:22
Sjajan film.     
I sjajan prevod Gewehr98.     
Marco D'Amore u ulozi Ciro Di Marzio je fantastičan.
Njegovo detinjstvo i odrastenje pre ulaska u familiju Savastano.

Ko nije gledao seriju Gomora može početi od ovog filma uz 1 spoiler.
Ko je odgledao seriju ovo je odličan film dok se čeka na vrelu sezonu 5 ove serije.

Od mene svakako preporuka starim i novim ljubiteljima serije Gomora.

* što se mene tiče, moglo je još brutalnije i krvavije kako smo navikli ali sam zadovoljan viđenim.

IMDB: 6,2    Lična:   7,2       

Don't You Forget About Me (feat. Kelsy Karter) / 2 Monkeys (Original Series Soundtrack)

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2020 u 12:52
Nisam gledao seriju, ali ću je možda odgledati posle ovog filma. Odličan film u ovom žanru.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2020 u 15:50
Serija Gomora je uz sve manje nedostatke neuporediva po kvalitetu scenarija u odnosu na ovaj film Besmrtni koji je omaž i režiserski debi "Ćire Di Marcia".

U vezi ovog filma, mala kritika...
- Ćiro kao mlađi je solidno predstavljen ali ne toliko dubinski, imamo nekoliko sličica iz tog perioda, a lik Bruna je ostao pomalo nedorečen dva puta.
- Ono "1 cm" mi je simpatično ali nemoguće s obzirom na brzinu.
- I još sitnih detalja... scena "slobodni ste" npr. mi je... nedorečena i nerealna...

ali u celini je sasvim solidan film.

Gomoru krasi manir iznenadnih preokreta... bum i neko je već mrtav... ili se situacija preokrenula....

I za prave sladoksce... preporuka... pogledajte film "Gomora" (2008)* koji je tematski isti i u Napulju ali nema dodirnih tačaka sa glavnim junacima iz serija Gomora.
Hint: istoimenu knjigu po kojoj je ekranizovana Gomora slobodno preskočiti, jer je slabija od filma i serije u stilu dokumentarca "rekla kazala" truć-truć.

* https://www.imdb.com/title/tt0929425/

Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2020 u 17:16
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Serija Gomora je uz sve manje nedostatke neuporediva po kvalitetu scenarija u odnosu na ovaj film Besmrtni koji je omaž i režiserski debi "Ćire Di Marcia".

U vezi ovog filma, mala kritika...
- Ćiro kao mlađi je solidno predstavljen ali ne toliko dubinski, imamo nekoliko sličica iz tog perioda, a lik Bruna je ostao pomalo nedorečen dva puta.
- Ono "1 cm" mi je simpatično ali nemoguće s obzirom na brzinu.
- I još sitnih detalja... scena "slobodni ste" npr. mi je... nedorečena i nerealna...

ali u celini je sasvim solidan film.

Gomoru krasi manir iznenadnih preokreta... bum i neko je već mrtav... ili se situacija preokrenula....

I za prave sladoksce... preporuka... pogledajte film "Gomora" (2008)* koji je tematski isti i u Napulju ali nema dodirnih tačaka sa glavnim junacima iz serija Gomora.
Hint: istoimenu knjigu po kojoj je ekranizovana Gomora slobodno preskočiti, jer je slabija od filma i serije u stilu dokumentarca "rekla kazala" truć-truć.

* https://www.imdb.com/title/tt0929425/
Veruj mi, ni meni ta scena nije bila jasna.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 18:19
Imao sam straha da ovo ne bude neka setna drama u fazonu "daj da maznemo jos malo kinte".Medjutim, film je odlican.Ko mu nalazi mane, taj Cira ni u seriji nije bas simpatisao.Iz price je, skoro pa izvucen maksimum.Uzivajte u iscekivanju nastavka serije.Toliko od mene.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 16:14
Odlican film
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2023 u 01:26
Sa zakasnjenjem pogleda i film , kao i serija cista desetka .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.