Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La Luna, 1979. Bernardo Bertolucci
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La Luna, 1979. Bernardo Bertolucci

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La Luna, 1979. Bernardo Bertolucci
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 11:24
Prvo, Hristos se rodi, svima koji slave Bozic...

A onda...
CryCryCryCry

Aman, ljudi, zar je moguce da niko ne zna spanski, da mi prevede titlove za ovaj film!!!
Film je na engleskom, ne da mi se da prevodim po slusanju, a i ko zna na sta bi licilo...

Na vrh
ciskosurcin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciskosurcin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:21
Vaistinu se rodi!

Pa sad, to je malo egzoticno, spanski :(
Ako si iz beograda i imas na italijanskom ja bi ti preveo bez probl

Ažurirao ciskosurcin - 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:22
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:53
Ma, nije problem, odakle sam... Iz Sapca, a i nemam na italijanskom... :-( Engleski se govori, spanski su potpisi...
Hvala, u svakom slucaju...
Na vrh
ciskosurcin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciskosurcin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 18:15
Mislio sam ako imas ital synchro, da mi dobacis film. Ja imam ovu engl verziju sa mule, a izgleda i ti.
Nista, ako vidis negde engl ili ital titl, salji na ciskobg@yahoo.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.