| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kunsten at grade i kor Aka The Art of Crying (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kunsten at grade i kor Aka The Art of Crying (2006)Objavljeno: 02.Svibanj/May.2013 u 00:42 |
|
Kunsten at grade i kor (2006) * The Art of Crying * ![]() IMDb Režija: Peter Schonau Fog Scenarij: Bo Hr. Hansen, prema djelu Erlinga Jepsena Žanr: Drama Država: Danska Jezik: Danski Trajanje: 106 min Jannik Lorenzen ... Allan Jesper Asholt ... Far Julie Kolbech ... Sanne Hanne Hedelund ... Mor Thomas Knuth-Winterfeldt ... Asger Gitte Siem ... Faster Didde Rita Angela ... Farmor Bjarne Henriksen ... Neighbor Budde Laura Kamis Wrang ... Fru Budde Tue Frisk Petersen ... Nis Budde Sune Thomsen ... Per Jacob Tranas ... Sole Bodil Lassen ... Frk. Port Helle Jensen ... Fru Simonsen Rolf Hansen ... Priest Drama o obitelji koja se raspada, čiji dio je i jedanaesotgodišnji Alan kojeg ni očevi samobuilački nagoni, ni odvisnost majke od tableta, kao ni incest ne zaustave od namjere da na svaki način održi obitelj u zajedništvu. NAGRADE: Filme je osvojio 27 nagrada i 8 nominacija na filmskim festivalima. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2013 u 21:20 |
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 18:26 |
|
Iako me nije ne znam ni ja kako već raspametio, evo (mi)
filma tokom kojeg sam skoro pa sve vreme imao osmeh na licu. Daleko od toga da
je vedar, pojedine scene su mi bile jezivije od gotovo bilo kog horora, tada sam
imao knedlu u grlu, no sam bizaran ton filma, kao i hrabrost autora da ovako
tretira teme...pa, redom: života u ruralnoj danskoj varošici tamo negde krajem
1960ih ili početkom 1970ih, podmuklog i ljigavog (kakvog uopšte ima pa
drugačijeg) seksualnog zlostavljanja dece, samog odrastanja te dece sa, eh,
ubilačkim porivima i delima, uz morbidni crni humor i cinizam, porodične
situacije sa tretmanom gotovo kao u starim, dobrim domaćim komedijama, što
ladno funkcioniše sa svom ovom tamom i užasima...dok je sve to ujedno I "coming
of age" filmić...alal vera na samom pokušaju ukrštanja svega toga, kao i
na veštom nošenju sa svim tim temama, ponečemu krajnje kontroverznim, čak i za
jedan evropski, festivalski film, eto ovde bez ikakvog eksplicitnog
iživljavanja, no podjednako efektnim. Zna biti jeziv, ujedno ludog tona, nesvakidašnji najkraće. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |