Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kriminalističke serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kriminalističke serije

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:50

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Ali njemu je draža ova stranica.... Pa je i mene navukao...

Ima on pravo, ta i nama je draza LOL

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:58
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Ali njemu je draža ova stranica.... Pa je i mene navukao...

Ima on pravo, ta i nama je draza LOL

Vidim i sama da je imao pravo.... Big smile
Samo ako se počne gledati i od članova sa foruma (od administracije pa do posjetitelja)
pa prijevodi.... itd itd, ugl. dosta pohvala za danas..... Wink
Na vrh
Monn@ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Monn@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 01:12
Cold Case
Na vrh
juve eterno amore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juve eterno amore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 00:01
meni sam par epizoda nema dobre titlove, inace csi je fakat najbolja krimi serija 
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 00:14
Vala jesu svemogući, kao da su kod nas učili samo-upravljanje, sami pronalaze dokaze, sami istražuju zločine, sami hapse kriminalce (izuzev CSI Las Vegas, tu im uvalili detektiva), sve sami supermeni i supermenke (supergerle).

Ažurirao Movie Master - 05.Travanj/Apr.2010 u 00:15
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 02:46
odeljenje za ubistva je najrealnija i najbolja
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:14
Ma medium ruLz xD
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:43
Ne gledam ih baš ali jednu pamtim(još ko klinac gledao),ta mi je bila zakon:
"Crime Story"(1986)-Kriminalističke priće
Zakon...NGB2Big smile

Ažurirao ddavid14 - 15.Travanj/Apr.2010 u 17:50
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 14:32
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 22:09
Kreker, D Vajr, Šild...
Na vrh
Titlman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titlman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2010 u 02:20
1. Poirot
2. Sherlock Holmes
3. Monk
4. Moonlighting
titlman
Na vrh
the kid View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the kid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 20:44
prvo da pozdravim sve korisnike foruma.Prvi post :)

Video sam gore da se neretko pominje ''Crime story''.Slažem se onima koji su je proglasili najboljom serijom ovog žanra.Sećam se da ju je hrvatska televizija premijerno pustila (bio sam klinac tada) i to mislim 21 epizodu ! Tu moje sećanje završava.Tada sam čuo da to nije kraj serije ,ali ostatak nisam odgledao nikad.
   Pre nekih godinu dana ,RTS je reprizirao serijal ,ali mislim da su oni pustili i manje od gorenavedenog.Uz to ,nisam mogao da stignem da odgledam baš ništa.
 E ,ovih dana sam konačno uspeo da skinem sa pirat bay-a obe sezone (iliti kompletnu seriju) i srećan sam kao dete faithlessmary ... Jedino što nemam prevod za to ,ali za toliko i moj engleski će pomoći.

:)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 21:00
Sve sto ima ovde i na PO sajtu - ima, sto nema nije prevedeno. Ja vecinu serije gledam ili bez engleski ili uz engleski prevod, to je to.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.