Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30523 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 04:28 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kriminalističke serijeObjavio: roNNa_taproot
Tema: Kriminalističke serije
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 00:46
Koja vam je najdraža? Da li uopče volite kriminalističke serije? Itd, itd
Odgovori: Objavio: Calvin Klein
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 01:12
CSI MIAMI mi je zakon serija,a tu i tamo volim pogledat medium!!!
Objavio: darije
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 01:26
Gledao kao mali, gledao pre izvesnog vremena... sjajno...
-------------
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 01:47
Calvin Klein piše:
CSI MIAMI mi je zakon serija,a tu i tamo volim pogledat medium!!!
Medium Prefenofantasticna serija 10/10 definitivno / sve sezona
Cold Case 9.5/10
I John Doe 8/10 - mislim da bi je mogla skinut i opet odgledat (proslo je mnogo vremena otkad se na TVu prikazivala) - i usput i prevest ( sad il ce to bit po sluhu ili cu se boriti sa svojim spanjolskim)
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 01:51
Tako je...
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 13:20
Odlicna tema
Obozavam kriminalisticke serije, na prvom mestu mi je: forum_posts.asp?TID=30475&KW=&title=ncis-naval-criminal-investigative-service-2003 - NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003) odma iza nje ide: dexter-2006_t29060.html - Dexter (2006) forum_posts.asp?TID=30345&title=the-mentalist-2008 - The Mentalist (2008) Criminal Minds, itd... CSI trilogiju sam mnogo malo epizoda gledao, pa ne bih nista rekao, imam CSI las vegas odavno na HDD i nikako da joj dodje red
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: outside
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 13:54
PsOaligator piše:
Dexter naravno, bez premca...
tako je..
Objavio: darije
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 15:01
Tako je...
Dennis Farina je bio takva faca da je to čudo. Žao mi je samo što je posle igrao sve neke idiote i "pokvario" mi se u očima.
-------------
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 21:56
Zar sam ja jedina koja baš i ne voli CSI?
E da, "najžešće" su mi epizode sa fingiranim ubojstvima.....
* btw. NCIS mi je isto jako dobra serija.....
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 22:43
roNNa_taproot piše:
Zar sam ja jedina koja baš i ne voli CSI?
E da, "najžešće" su mi epizode sa fingiranim ubojstvima.....
* btw. NCIS mi je isto jako dobra serija.....
Ja ko zna kad cu da gledam CSI sve serije iz pocetka, mozda kad prekinu da snimaju one serije koje aktivno gledam, ali cisto sumnjam. Lose je sto za csi ako krenes da skidas sada, nacices samo nekih dvdripova, a mozda su titlovi radjeni za hdtv, pa ces ceo svoj zivot da podesavas za dvdrip, a nije malo to sezona i epizoda, mislim na CSI: Las Vegas, CSI: Miami i CSI: NY. Prve dve sezone csi sam slucajno nekako potrefio release i titlove za te sezone, ali od trecu pa na dalje jednostavno sam odustao da podesavam jer podesavajuci pogledacu neku scenu koja me tek ocekuje, pa posle izgubim volju da gledam iz pocetka. Zato cim izadje neka nova serija ja odma krenem da skidam sve epizode za hdtv, da ne bih kasnije imao ovakvih problema, jer za hdtv uvek se rade titlovi Izgleda meni bojana bacila koju magiju pa ja ovoliko pisem, a ustvari nista ne napisem Sta sam ono hteo da kazem, volim sve kriminalisticke serije koje su snimljene od primer 2000 pa na dalje, izbegavam neke ako sadrze u sebe naucnu fantastiku jer to mrzim mnoooooooogo. Ko napise poduzi post, castim ga pice u kafani
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:02
Omg, tek sam sad shvatila kaj sam napisala.... Nisam mislila na fingirana ubojstva (jer malo je takvih "ubojstva" prikazano u serijama.
Edit: fingirana SAMOUBOJSTVA.
Naucna fantastika? Hm, postoji li šanse da po tvom u te serije svrstam i Medium? (brijem da razumiješ kaj želim zapravo s tim pitat?
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:04
poduzi post
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:21
roNNa_taproot piše:
Omg, tek sam sad shvatila kaj sam napisala.... Nisam mislila na fingirana ubojstva (jer malo je takvih "ubojstva" prikazano u serijama.
Edit: fingirana SAMOUBOJSTVA.
Naucna fantastika? Hm, postoji li šanse da po tvom u te serije svrstam i Medium? (brijem da razumiješ kaj želim zapravo s tim pitat?
E ne znam stvarno u kakvog je zanra, medium sam pogledao jednom na Nova Tv hrvatska, nesto kao glavna glumica sanja sta ce se tog jutra desiti u neku banku mislim da bese, i posle kad je ustala isto se sve desavalo kao sto je sanjala, i verujes li svidjala mi se epizoda Za mrznju prema naucnu fantastiku mislim na svemirske brodove, ratove zvezda, a i horore, i ko zna sta vec nekih nerealnih stvari u serija Heroes, Jericho, Lost(mislim da i u Lost ima nesto sf), supernatural i puno kojih. Jedinu seriju koju sam zavoleo iz pocetka, ono spijunaza, CIA, double agent, akcija, specijalci, je Alias, ali posle trecu ili cetvrtu sezonu su poceli da se desavaju neki nerealni stvari, ona supermoć, besmrtnost, skupljanje onih artefakti, i spajanje njih pa ona lopta u rusiji i sta jos nije bilo, i naravno, obrisao sam je. Volim cistu akcionu, krimi, ratnu, pa moze i malo humoristicnu seriju.
Trenutno gledam "samo" NCIS, NCIS LA, Criminal Minds, Dexter(ipak je zavrsila cetvrta sezona), The Mentalist, Leverage i po nekad East West 101. Dosta je, umorio sam se, idem da gledam Mentalist
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:38
Nekima su i njezini snovi na neki način "sf" A neki bi sve te kriminalističke serije tamo strpali jer nijedan slučaj se ne riješi tako brzo kao u seriji.... Ugl, sposobna sam od muhe slona napravit..... LOL
Objavio: Kneginja
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:39
roNNa_taproot piše:
Obozavam naravno i kao pravog ljubitelja krimi serija zanima me zasto ti i Calvin Klein
imate isti IP i kad je jedno online drugo je offline?
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:48
Kneginja piše:
roNNa_taproot piše:
Obozavam naravno i kao pravog ljubitelja krimi serija zanima me zasto ti i Calvin Klein
imate isti IP i kad je jedno online drugo je offline?
Ja i moj dečko :) Ja na laptopu, on na kompu, a ponekad se zamijenimo..... ahahaha Ugl, tražio me da mu malo pomognem s njegovim engleskim pa sam došla na ideju da pišemo prijevode.... Prvo smo počeli stavljat prijevode na Podnapisi net.... Ali njemu je draža ova stranica.... Pa je i mene navukao.... I nakraju svaki put kad počnemo pisati prijevod pobjegne mi.... Ali neće se više tako izvalačiti. Ugl. isti IP je sigurno kad smo na isti net spojeni..... LooooooooooooooooooooooooooooooL
Objavio: Kneginja
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:50
roNNa_taproot piše:
Ali njemu je draža ova stranica.... Pa je i mene navukao...
Ima on pravo, ta i nama je draza
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 23:58
Kneginja piše:
roNNa_taproot piše:
Ali njemu je draža ova stranica.... Pa je i mene navukao...
Ima on pravo, ta i nama je draza
Vidim i sama da je imao pravo.... Samo ako se počne gledati i od članova sa foruma (od administracije pa do posjetitelja) pa prijevodi.... itd itd, ugl. dosta pohvala za danas.....
Objavio: Monn@
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 01:12
Cold Case
Objavio: juve eterno amore
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2010 u 00:01
meni sam par epizoda nema dobre titlove, inace csi je fakat najbolja krimi serija
Objavio: Movie Master
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 00:14
Vala jesu svemogući, kao da su kod nas učili samo-upravljanje, sami pronalaze dokaze, sami istražuju zločine, sami hapse kriminalce (izuzev CSI Las Vegas, tu im uvalili detektiva), sve sami supermeni i supermenke (supergerle).
-------------
Objavio: Bardem
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 02:46
odeljenje za ubistva je najrealnija i najbolja
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:14
Ma medium ruLz xD
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Objavio: ddavid14
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:43
Ne gledam ih baš ali jednu pamtim(još ko klinac gledao),ta mi je bila zakon:
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 31.Svibanj/May.2010 u 22:09
Kreker, D Vajr, Šild...
Objavio: Titlman
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2010 u 02:20
1. Poirot
2. Sherlock Holmes
3. Monk
4. Moonlighting
------------- titlman
Objavio: the kid
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 20:44
prvo da pozdravim sve korisnike foruma.Prvi post :)
Video sam gore da se neretko pominje ''Crime story''.Slažem se onima koji su je proglasili najboljom serijom ovog žanra.Sećam se da ju je hrvatska televizija premijerno pustila (bio sam klinac tada) i to mislim 21 epizodu ! Tu moje sećanje završava.Tada sam čuo da to nije kraj serije ,ali ostatak nisam odgledao nikad. Pre nekih godinu dana ,RTS je reprizirao serijal ,ali mislim da su oni pustili i manje od gorenavedenog.Uz to ,nisam mogao da stignem da odgledam baš ništa. E ,ovih dana sam konačno uspeo da skinem sa pirat bay-a obe sezone (iliti kompletnu seriju) i srećan sam kao dete ... Jedino što nemam prevod za to ,ali za toliko i moj engleski će pomoći.
------------- :)
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 21:00
Sve sto ima ovde i na PO sajtu - ima, sto nema nije prevedeno. Ja vecinu serije gledam ili bez engleski ili uz engleski prevod, to je to.