| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kod spajanja računala na Tv nemam tona ! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
febo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 23.Studeni/Nov.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kod spajanja računala na Tv nemam tona !Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2004 u 17:06 |
|
Ovak. Spojio sam komp sa tv i slika je super ali tona nemam. Ustvari . I na kompu i na tv imam s-video priključak , to su mi rekli da je za sliku. Na kompu sam uštekao mali đek (u izlaz za kompove zvučnike) , a na TV 2 cinča (crveni i crni), to su mi rekli da je za ton .Televizor je Sanyo i na daljincu pritisnem tipku da prebacim sa običnog tv programa na s-video. Sliku dobijem , a od tona , vrlo tiho u podlozi mi probija ono što je na Tv na kanalu sa kojeg sam prebacio na s-video.
Pomagajte ljudi , moja mala curica je očajna , gledala bi crtiće a ne paše joj da su kak ona veli gluhi !!!! Hvala unaprijed , pozdrav |
|
![]() |
|
febo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2004 u 04:06 |
|
Puno ti , puno hvala , to sam u međuvremenu uspio riješiti i to tako da sam se spojio na muzičku liniju , a s obzirom da su zvučnici odmah na zidu iznad tv , to odlično funkcionira.
No sad imam jedan drugi problem. Na kompu kad pokrenem (BS Player) imam titlove a na tv-u nemam. Imam titlove ak su urezani u film ak je film ripan sa titlovima , inače ih nemam. Dobro može to proći i bez njih , važno mi je bilo zbog curice da dobijem ton , jer puno današnjih filmova za klince je sinhronizirano. No i ja bi si kakdkad pogledao kakav film , a sa Engleskim sam na Vi (ne kužim ga baš)??? !!! Očito da bi na Tv trebalo sve ići ono što je na kompu.Očito da i ide (čak i BS Playerove komande : ono za play , stop , pauzu) , ali jedino kaj nemam je ono ipak najbitnije , a to su titlovi. Ako neko zna nekaj o tome i pomogne , bio bih zahvalan ! Pozdrav !!! Ažurirao febo |
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2004 u 11:38 |
|
Vjerojatno imas one VobSub titlove pa ti se dole u trayu pokaze ona ikonica zelene neke strelice i tam onda pod opcije nadji neki overlay ili nesto pa se s tim malo igraj, mozda pomogne...
|
|
|
Kad narastem, bit cu normalan...
|
|
![]() |
|
febo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 16:42 |
|
Puno ti hvala na dobroj volji , savjetima i pomoći , ali i to sam uspio riješiti , i to baš tak u opciji , opcija titlovi , teba uljučiti tu opciju : Overlay .......
I stvar onda hoda , no svejedno puno , puno hvala !!!! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |