Kod spajanja računala na Tv nemam tona !
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4080
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 18:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kod spajanja računala na Tv nemam tona !
Objavio: febo
Tema: Kod spajanja računala na Tv nemam tona !
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2004 u 17:06
Ovak. Spojio sam komp sa tv i slika je super ali tona nemam. Ustvari . I na kompu i na tv imam s-video priključak , to su mi rekli da je za sliku. Na kompu sam uštekao mali đek (u izlaz za kompove zvučnike) , a na TV 2 cinča (crveni i crni), to su mi rekli da je za ton .Televizor je Sanyo i na daljincu pritisnem tipku da prebacim sa običnog tv programa na s-video. Sliku dobijem , a od tona , vrlo tiho u podlozi mi probija ono što je na Tv na kanalu sa kojeg sam prebacio na s-video.
Pomagajte ljudi , moja mala curica je očajna , gledala bi crtiće a ne paše joj da su kak ona veli gluhi !!!!
Hvala unaprijed , pozdrav
|
Odgovori:
Datum objave: 13.Prosinac/Dec.2004 u 04:06
Puno ti , puno hvala , to sam u međuvremenu uspio riješiti i to tako da sam se spojio na muzičku liniju , a s obzirom da su zvučnici odmah na zidu iznad tv , to odlično funkcionira.
No sad imam jedan drugi problem. Na kompu kad pokrenem
(BS Player) imam titlove a na tv-u nemam. Imam titlove
ak su urezani u film ak je film ripan sa titlovima , inače ih nemam. Dobro može to proći i bez njih , važno mi je bilo zbog curice da dobijem ton , jer puno današnjih filmova za klince je sinhronizirano. No i ja bi si kakdkad pogledao kakav film , a sa Engleskim sam na Vi (ne kužim ga baš)??? !!!
Očito da bi na Tv trebalo sve ići ono što je na kompu.Očito da i ide (čak i BS Playerove komande : ono za play , stop , pauzu) , ali jedino kaj nemam je ono ipak najbitnije , a to su titlovi.
Ako neko zna nekaj o tome i pomogne , bio bih zahvalan !
Pozdrav !!!
|
Objavio: Bikonja
Datum objave: 13.Prosinac/Dec.2004 u 11:38
Vjerojatno imas one VobSub titlove pa ti se dole u trayu pokaze ona ikonica zelene neke strelice i tam onda pod opcije nadji neki overlay ili nesto pa se s tim malo igraj, mozda pomogne...
------------- Kad narastem, bit cu normalan...
|
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2004 u 16:42
Puno ti hvala na dobroj volji , savjetima i pomoći , ali i to sam uspio riješiti , i to baš tak u opciji , opcija titlovi , teba uljučiti tu opciju : Overlay .......
I stvar onda hoda , no svejedno puno , puno hvala !!!!
|
|