Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ko je u stvari ovde musko/zensko
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ko je u stvari ovde musko/zensko

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 22:19
E dakle stvarno cu se svega naslusati ovde. Obicno zaobilazim ovakve teme, i sve slicne, ali ovo je preterano. Kakve veze ima kako se TAJ NEKO predstavlja. Moze da se ofarba u zeleno stavi rogove i da vice  JA SAM SA MARSA, JA SAM SA MARSA, ne dajem na to ni pet para (mnogo mala novcana jedinica) !!! 
Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:26
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

''lažni nick'' je pleonazam, gospon peja. Čim si pod NICKOM, ti si LAŽNJAK. u tome je tajna uspjeha svakog foruma. nisi to što jesi. nego si ono što želiš biti.

Jeste ovo spamanje, al kud sve tud i to...

< =text/>

Jebo me pas, ali ovo je prvi tvoj post s kojim se slažem!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:29
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

dejan-sl sjebo mi je moj legitimni nick sa imenom i prezimenom (skoda_emil).

Ne bi se baš kladio da je bilo bez razloga i da je za to kriv dejan-sl, mislim da je dečko napravio jednostavno ono što si i tražio i to i sam znaš, a da ti je trebalo, možda i je jer sad daleko manje provociraš i puštaš jezik...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:35
"Lažni nick" izvesno NIJE pleonazam! Može da bude, ali ne mora.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:36
I slažem se s vladikom, koga jebe kako se ja predstavljam , a onaj dečko pejafor ili kako već očito ima nekih problema drugačije prirode da nastupa prema tome kao prema problemu...
Obrati se toj osobi i riješi sve što imaš oko spolnih pitanja....zanimljivo je kako se nitko drugi ne opterečuje tim sranjima!
Uostalom jeli tebe itko pitao prilikom dolaska na ovaj forum jesi li muško ili žensko...Ma ostavi to za sebe i užujaj u tome, zvao se ti peja ili pejo!
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:00
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Klaki, to je mi jos jedna od novi potvrda da je zensko, a sta ako si ti to?

Odnosno, mozda si ti ona!

Ti ili nisi normalan ili si preopsednut klokanicom. Ostavite devojku na miru vec jednom.Sta vam je ljudi, ne pocinjite ponovo svadje. A sta ako si ti ona?

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:45
šta je? ne puštaju vas više van za vikend pa su vam uveli internet u ludari?
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 11:14
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Klaki, to je mi jos jedna od novi potvrda da je zensko, a sta ako si ti to?

Odnosno, mozda si ti ona!

Ma ovaj fakat nije normalan!  

Jednostavno ne razumijem kakvu vrstu bolesti on/ona ima!

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:36
Ma decko (ili devojcica) nije normalan (ili normalna). Proziva sve redom. A moderator i admin samo brisu poruke umesto da sprece da ne dolazi do takvih ispada uopste. Mislim da smo mi najveci krivci sto uopste i ulazimo u bilo kakvu raspravu sa kretenima. Mislim da se iza tih nick-ova kriju nama dobro znani kreteni, posto se pod starim nick-ovima ne pojavljuju vise.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.