Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ko je u stvari ovde musko/zensko

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10609
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 16:38
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ko je u stvari ovde musko/zensko
Objavio: pejafor3
Tema: Ko je u stvari ovde musko/zensko
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 13:19
Navodno se ovde jedna osoba predstavlja pod zenkim imenom a u stvari je musko, i to traj e vec odavno, jel ima neko nekakve informacije?

Odgovori:
Objavio: Dngy
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 13:31
A o kome se radi?
Ili ti to ne znaš a želiš saznat?
Šta te to pali?

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 13:51
[QUOTE=Dngy]
A o kome se radi?
Ili ti to ne znaš a želiš saznat?
Šta te to pali?

[/Q

Pa nesto sam saznao!

ALi mi jos neke stvari nisu jasne jer sam sokiran, da su neki clanovi odavde u stvari muske osobe, a predtavljaju se kao zenske osobe.

Pogledaaj zakljucane topice, gde su bile velike svadje i pretnje.

Kazem nesto sam cuo ali bih hteo da jos saznam.

Konkretno, jedna australijska zivotinja i jedan kreten koji nas sad uznemirava su u stvari, ista osoba!!!

Objavio: teod@r
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 14:34
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Pa nesto sam saznao!

ALi mi jos neke stvari nisu jasne jer sam sokiran, da su neki clanovi odavde u stvari muske osobe, a predtavljaju se kao zenske osobe.

Kazem nesto sam cuo ali bih hteo da jos saznam.

Zaniljiva tema. Hoćeš reći da sve muškarčine sa foruma možda i nemaju potrebne atribute...?

odnosno da ovih par nominalnih cura možda imaju brkove i kiticu..?

I mene to pali, dngy

< =text/>

-------------
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 14:41
 A emile, opasan si kao VUK.

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 14:47

Gospon peja, vi ste moja vječna zabava

Najaktualnije vijesti do vas stižu sa metar zakašnjenja? Kaj ste u nekoj nedođiji..??

Drago mi je, xWOLF

< =text/>

-------------
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 14:57
Da pejafor3 tvoje su sumnje istinite, samo dotični je javno iznio da je on muško jednom prilikom, samo je posudio (ako je to istina) nick od pravog vlasnika (ako je sve to istina).... Trebao si malo bolje prolistati sve stare teme pa bi sve saznao, jer ti je ova tema fakat bezvezno zatrpavanje foruma glupostima kojih ionako ima preeeeeeeviše...
To ti naš "kolega" Škoda iliti poznat pod svojim "novokomponovanim" identitetom - mailto:teod@r - teod@r  može potvrdit!

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:04

Nemoj i ti srati, dngy.

Tvoj novokomponovani prijatelj dejan-sl sjebo mi je moj legitimni nick sa imenom i prezimenom (skoda_emil).

I to je sve što je novokomponovano na ovom forumu  

< =text/>

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:18

Dngy
 ko to meni moze da potvrdi STA????

Ili sam ja pogresno skrenuo ili ti?

I ne zelim da gledam stare teme, jednostavno pitam ko je ovde pod laznim nickom

I ova tema nije zatrpavanje foruma, nego elim da saznam neke stvari na ovom forumu/

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:25

A iskreno da ti kazem ne znam ni ko si ti Dngy

mozda si ti taj o kome prricam, a mozda je i emil, zato sam pitao za neka objasnjenja

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:29

''lažni nick'' je pleonazam, gospon peja. Čim si pod NICKOM, ti si LAŽNJAK. u tome je tajna uspjeha svakog foruma. nisi to što jesi. nego si ono što želiš biti.

Jeste ovo spamanje, al kud sve tud i to...

< =text/>

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:35

Masovna histerija!!

Gospon peja, ne diraj Dngy-ja, on  sigurno nije dvospolan

< =text/>

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:36

Emile, ne znam nista, ali mi nesto puno odgovaras, sacekajmo druge.

Ako smeju da  odgovore.

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:49

Puno?! WaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA, ja padam na ovakve teme ko muva na gowno!

Dopusti da te pitam, zakaj tebe zanima nešt što te se ustvari ne tiče? Nije ti dosta filmova, serija, titlova,playera, neg ti se još da čačkat po Dngy-jevoj intimi?! Srami se

< =text/>

-------------

Objavio: klaki
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 15:55

Konkretno, jedna australijska zivotinja i jedan kreten koji nas sad uznemirava su u stvari, ista osoba!!!

Ako mislis na Klokanicu onda si ti jedini koji nije znao da je zensko u pitanju. Devojka to nije ni krila od nikoga i nisam znao da te je uznemiravala, ni tebe ni bilo koga. Koliko sam ja shvatio vi ste nju po forumu napljuvali. Sve u svemu promasio si temu.

-------------
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 16:14

Klaki, to je mi jos jedna od novi potvrda da je zensko, a sta ako si ti to?

Odnosno, mozda si ti ona!

Emile kakve veze imaju titlove i playeri, hocu da saznam sve, pa da mogu da ti se izvinim sto am te pljuvao ovde na forumu. ali si mi sumnjiv....

a ljudi koji imaju tacne inforamcije su banovani.

Odnosno zavijeni su u crno a bili su Beliiiiiii.

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 17:32

Emile kakve veze imaju titlove i playeri, hocu da saznam sve, pa da mogu da ti se izvinim sto am te pljuvao ovde na forumu. ali si mi sumnjiv....

Izvini gospon peja, ali ovo je filmski forum; ja i mnogi drugi smo tu zbog filmova, prijevoda, softwera itd.

Nemaš mi se zašta izvinjavat, ja sam emil škoda, smetje i smrad po defaultu.

Ako si riješio ispitat spolne atribute svih članova foruma, time bi se mogao bavit do starosti

Pa šta ako je banovan? Ja sam banovan 1.000.000.000 puta, pa eto me na forumu

< =text/>

-------------

Objavio: komunjara
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 18:00

Objavio: deathangel
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 18:35

E tu si se zezno.Ti ljudi uopste nisu imali PRAVE informacije vec su nagadjali a tvrdili da znaju.A pojma nisu imali.I sve te njihove postove koje si procitao gde tvrde za neke osobe da su te iste osobe druge osobe je cisto nagadjanje.Veruj mi da za par ljudi uopste nisu bili u pravu.

-------------
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 18:50

Goson peja, evo došo mrtavanđel podijelit pravdu

Dobro ga je prdnio komun ... 

< =text/>

-------------

Objavio: Vladika
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 22:19
E dakle stvarno cu se svega naslusati ovde. Obicno zaobilazim ovakve teme, i sve slicne, ali ovo je preterano. Kakve veze ima kako se TAJ NEKO predstavlja. Moze da se ofarba u zeleno stavi rogove i da vice  JA SAM SA MARSA, JA SAM SA MARSA, ne dajem na to ni pet para (mnogo mala novcana jedinica) !!! 

-------------
Vladika

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:26
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

''lažni nick'' je pleonazam, gospon peja. Čim si pod NICKOM, ti si LAŽNJAK. u tome je tajna uspjeha svakog foruma. nisi to što jesi. nego si ono što želiš biti.

Jeste ovo spamanje, al kud sve tud i to...

< =text/>

Jebo me pas, ali ovo je prvi tvoj post s kojim se slažem!!!

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:29
Originalno postovano od strane teod@r teod@r piše:

dejan-sl sjebo mi je moj legitimni nick sa imenom i prezimenom (skoda_emil).

Ne bi se baš kladio da je bilo bez razloga i da je za to kriv dejan-sl, mislim da je dečko napravio jednostavno ono što si i tražio i to i sam znaš, a da ti je trebalo, možda i je jer sad daleko manje provociraš i puštaš jezik...

Objavio: darije
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:35
"Lažni nick" izvesno NIJE pleonazam! Može da bude, ali ne mora.

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:36
I slažem se s vladikom, koga jebe kako se ja predstavljam , a onaj dečko pejafor ili kako već očito ima nekih problema drugačije prirode da nastupa prema tome kao prema problemu...
Obrati se toj osobi i riješi sve što imaš oko spolnih pitanja....zanimljivo je kako se nitko drugi ne opterečuje tim sranjima!
Uostalom jeli tebe itko pitao prilikom dolaska na ovaj forum jesi li muško ili žensko...Ma ostavi to za sebe i užujaj u tome, zvao se ti peja ili pejo!

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:00

Ti ili nisi normalan ili si preopsednut klokanicom. Ostavite devojku na miru vec jednom.Sta vam je ljudi, ne pocinjite ponovo svadje. A sta ako si ti ona?

-------------
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:45
šta je? ne puštaju vas više van za vikend pa su vam uveli internet u ludari?

-------------
But if I go to hell then I hope I burn well

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 11:14

Ma ovaj fakat nije normalan!  

Jednostavno ne razumijem kakvu vrstu bolesti on/ona ima!

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:36
Ma decko (ili devojcica) nije normalan (ili normalna). Proziva sve redom. A moderator i admin samo brisu poruke umesto da sprece da ne dolazi do takvih ispada uopste. Mislim da smo mi najveci krivci sto uopste i ulazimo u bilo kakvu raspravu sa kretenima. Mislim da se iza tih nick-ova kriju nama dobro znani kreteni, posto se pod starim nick-ovima ne pojavljuju vise.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk