Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Knock at the Cabin (2023) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 10:59 |
Tja, nisam to ni mislio gledati... Al hvala Iga na opisu, podsjetio si me da još nisam pogledao onu neku švedsku komediju Patrik 1.5. E da je više vremena.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bome, ma koliko mi ne bio blizak Shyamalan, ja ću i ovaj gledati, šta god Iga rekao
![]() I kada pre odgleda to čudo uopšte, pa ti Iga čekaš ispred vražijeg bioskopa prvu projekciju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4920 |
Vi'š, meni je drago da on betatestira razne filmove po kinima. Često se nimalo ne slažem s utiskom kad pogledam isti film, različit ukus je u pitanju. A drugo, ne vidiš svaki dan stil pisanja sa ubacivanjem previše navodnika. ![]() Međutim vrijedi pročitati njegove osvrte jer bez obzira na utiske i stil, detaljno i iskreno napiše kakav je setup. Napiše to i imdb, ali imdb izostavi ključne stvari koje Igi ni ovdje nisu promakle.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71396 |
Ma, Iga od mene oduvek ima samo podršku, kako zbog istrajnosti, tako i iz ljubavi prema filmu, ovaj sada tekst prosto nisam čitao jer nisam još gledao film, da bi me potom iznenadio, drugo je nešto onda kada me film ne interesuje ili nisam čuo za njega pa pročitam šta ljudi okvirno kažu.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1774 |
Šlajmaraman Bramaputra Kamasutra Iglavutra.....
Još jedan u nizu promotera vudu magije, eldžibitimivioni zajednice, mormon, mason, ulizica i licimur. Za njega je sveta životinja pacov, voli da spava sa svinje i zmije, klanja se Šljivi i voli da jaše slonove, kada im se ne klanja. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vaki1960 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2018 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 0 |
Hvala Iga na recenziji i o LGBT, pa seriju neka gledaju kome je namenjena. Pozz
PS The Lust of Us, posle enormno provokativne scene, odbacio seriju.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
WTF, kakva sad serija? Žudnja (Lust)? Meni se čini da si debelo promašio temu.
|
|
![]() |
|
vaki1960 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2018 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 0 |
U pravu si, Slovna greska. umesto lust treba" last. ". U tecenziji za Knock At The Cabin, Iga se osvrnula i na dole napisanu seriju. Reakcija je da verovatno nisam normalan jer ne mogu da prihvatim novu normalnost. Kraj.
|
|
![]() |
|
Feniks901 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2014 Lokacija: Valjevo Status: Offline Points: 24 |
Ne znam da li ste primetili ali more novih serija koje forsiraju LGBT normalnost(po meni NIKAD to normalno nece biti) jos jedna odbacena serija u nizu!
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
O isse bože pa zar opet. Ja sam primijetio dvije stvari za razliku od tebe. Prva je more antiLGBT propagandista na ovom sajtu koji dosad slova nisu napisali o ničemu drugome nego o jebenom LGBT. Pa dobro zar se vama život zbilja svodi na opsesiju sa LGBT? O ničemu drugome ne znate ništa napisati? Ljudi. Ovo je sajt sa titlovima. LGBT nije nikakav žanr. E kad sam spomenuo žanr onda ta druga stvar koju sam primijetio. Poplavu dosadnih, nepotrebnih, promašenih, lažnih, gadljivih, itd biografija. Ali ne, o toj kugi filmografije se ne priča nego ajmo u lov na LGBT vještice - i to u temi od nekakvog kvazihorora. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1774 |
Ne lomite mi bagrenje, ni lgbt sanjarenje, bez njih će me vetrovi oduvati...
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9273 |
Jesmo odgovor, i ne treba vise pisati osim komentar da je forsiranje i bespotrebno, vise kao informacija. A na drugo dal je dosadno, itd, licni utisak koji se ponavlja, isto kao informacija jednog clana, tako da isto radite, ponavljate jedne te iste stvari i jos komentarisu se komentari nebitnih stvari. Sve u svemu moje misljenje je da date utisak o filmu. Jeste forum i svako moze da pise sta hoce, ali korisniji je utisak o filmu, a ne ovo prethodno. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9273 |
Mizi daj komentar o Dekalog-u, sve ostalo je sviranje... sto pises, realno, da se ne lazemo. Rekao si da volis Hickoka, reprizirao sam Rebeku, pa napisi nekoliko recenica, napisi neki fin komentar, ionako nema nista u temi.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nisam gledao Rebeku, tako da ne mogu da komentarišem, a nisam ni ovaj propagandni Šalamanov, ali mogu i želim da ga komentarišem, negativno ofkors. Nema finih komentara, samo realnih i bolnih, nikime se ne dodvoravam, nisam političar da bih pisao bajke i mazao narodu oči. Ja imam šarene oči, novac neće doći! |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Super.
|
|
![]() |
|
Wuk86 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Ožujak/Mar.2008 Status: Offline Points: 861 |
LGBT nije žanr, ali će čini mi se uskoro postati. Jer su se uvukli u sve pore društva, i na sve načine pokušavaju da promovišu homoseksualizam. Što se tiče The Last of Us, igru sam prešao pre 3 godine, i oduševio sam se, vođen time rešio sam da pogledam seriju, i odmah mi se zgadilo kada sam video 2 bradata muškarca kako se ljube. Tome nema mesta na malim ekranima, jer to NIJE NORMALNO! Što se mene tiče, neka homoseksualci privatno rade šta im volja, ali to ne bi trebalo da se promoviše.
![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 757 |
Ovo uopšte nije loš film. Što se tiče samog stila, tempa, radnje i žanra, nema nekih iznenađenja i to je tipičan Shyamalan, mada po meni u jednom od boljih izdanja. Film baš drži pažnju.
Naravno, nije savršen. Već pomenuta politička korektnost postoji i počinje da zamara, ali to nije strašno i ne bi trebalo da izaziva izlive ogorčenosti kao na ovom mestu. Sve dok je tako, biće izgleda i političke korektnosti više dok nekome ne dosadi. Meni je malo naporan i biblijsko-religiozni aspekt filma, ali da nije toga ne bi ni filma bilo. Može se naslutiti i poneka rupica u priči, ali sve u svemu bolje od očekivanja i iznad proseka za filmsku industriju koja je izgubila ideje i kreativnost u poslednje vreme. Mršava sedmica na skali do 10. |
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
Prevode su uradili Osgiliath ✨ i Bambula ✨
|
|
![]() |
|
mirelovac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zrenjanin Status: Offline Points: 459 |
Imao sam u vidu prevesti ovaj film, ali političke korektnosti i promocije gay zajednica mi je već preko glave. Vratio sam se prevodu starih neprevednih klasika iz nekog drugog vremena. Poštujem i vreme, i svačija prava, ali što je previše, previše je. Današnja kinematografija, uz čast izuzecima, nije moj svet.
Naravno, sve ovde rečeno je samo moje mišljenje.
|
|
spartacus
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() ![]() Toga će biti sve više (mislim na promociju nenormalne normalnosti), i to su takozvana "ljudska prava" (dupe-glava). Pa kako bi inače snimali ovi slavni reditelji da nemaju podršku ovih grupacija (finansijsku prvenstveno). Odavno sam napisao da su to moderne globalističke tendencije i da treba da se navikavamo, ali ne i da prihvatimo. Poštovanje yes, podrška i prihvatanje no. Klasici su klasici, ovi moderni filmovi nikada to neće biti. Ali, bitno je da oni ostvaruju cilj, i da su Mika i Giba postali Ana i Ivana! Ažurirao Mizi - 22.Veljaca/Feb.2023 u 11:01 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |