Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kidnap (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kidnap (2017)

Kidnap

Kidnap (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Otmica

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

94 min

Režija:

Luis Prieto

Scenarij:

Knate Lee

Glavne uloge:

Halle Berry
  >  Karla Dyson
Christopher Berry
  >  The Bearded Man
Thomas Downey
  >  Anchorman
Malea Rose
  >  Claire
Dana Gourrier
  >  Deputy Sheriff
Kurt Krause
  >  Ice Cream Store Employee
Kristin McKenzie Rice
  >  Mother in Park (as Kristin McKenzie)
Brice Fisher
  >  Tyler
Meghan Wolfe
  >  Lucy
Robert Walker Branchaud
  >  Fisherman dad
Didi Costine
  >  Libby
William Schaff
  >  Park Patron
William Schaff
  >  Precision Driver

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
vladek View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2017 u 06:25
Bravo,dobar film,samo tako dalje
Na vrh
gama10 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gama10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2017 u 09:44
Početak nije obečavao puno , kasnije te privuče i drži te do kraja . Odlično !
Na vrh
adihan View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adihan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 11:34
Jeste veđ viđeno,ali je film dinamičan i drži te prikovanog,samo mi se nije svidio kraj,kao da je samo odjednom presječen,sve u svemu,vrijedi pogledati.
Na vrh
okan5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj okan5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 15:20
7/10
Na vrh
DrONN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DrONN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2017 u 20:04
poz. raji,što se tiče filma meni je blago razočarenje jer sam očekivao više ali dobro stvar je ukusa , u svakom slučaju može se pogledati
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2017 u 20:30
Meni je ovaj film baš bez veze. Ništa, ni da me takne. Upropašteno vreme. Hale Beri jako loša, neuverljiva. Ma sve je loše.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2017 u 15:53
Film je više nego dobar, moja ocena 7/10. Možda bi jedino poboljšanje u ovom filmu bilo da su za otmičare izabrali malo poznatije glumce ali je film i ovako dosta dobar jer u ovakvim filmovima i nema mnogo toga što može se ubaci jer je to samo jedna jurnjava od tačke A do tačke B.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2019 u 21:28
Film je extra. Uzbudljiv od prvog do poslednjeg minuta. Sve pohvale. Inače nisam fan Halle Berry ali ne mogu joj ništa zameriti u ovom napetom filmu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.