Kidnap (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85411
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 06:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kidnap (2017)
Objavio: titlovi.com
Tema: Kidnap (2017)
Datum objave: 20.Svibanj/May.2017 u 16:54
|
Prijevod je najavio Srecko Delibasic ⚡️
|
Odgovori:
Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Svibanj/May.2017 u 21:45
|
Koja napeta vožnja, odličan film! Držao me je prikovanog za sjedalo cijelo vrijeme! Moja ocjena je 8,5/10
|
Objavio: filips88
Datum objave: 21.Svibanj/May.2017 u 21:52
Evo upravo ga i ja odgledao.Vrh film bez dileme.Drzi paznju od pocetka do kraja.Napet i uzbudljiv. Svaka cast Hali Beri :) odradila je svoj poso za 10tku. Gotovo svaki njen film je odlican,tvrdim pored Sandre Bulok najbolja glumica u Holivudu. Nisam neki njen ljubitelj,ali rodjena je za glumicu i ovakve uloge.Poput filma The Call i ovde je pokidala 
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 00:14
|
TheRival hvala za prijevod 🍷
|
Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 00:52
|
Odličan, kao i The Call, koji je dosta sličan. Sekundu nije dosadan. Treba nam još ovakvih filmova za 'neđeljno popodne'. Od mene ima desetku, jer sam uživao. Ima mana, npr. zvuk je loš, ali to je do fajla, vjerovatno... Baš nemam zamjerki. Vjerujem da su svi zadovoljni.
|
Objavio: TheRival
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 04:49
Srecko Delibasic piše:
Odličan, kao i The Call, koji je dosta sličan. Sekundu nije dosadan. Treba nam još ovakvih filmova za 'neđeljno popodne'. Od mene ima desetku, jer sam uživao. Ima mana, npr. zvuk je loš, ali to je do fajla, vjerovatno... Baš nemam zamjerki. Vjerujem da su svi zadovoljni.
|
Yep, do fajla je, primjetio sam baš da FGT ima dosta tihe ripove, ne kužim zašto s obzirom da su im podosta i veliki pa me čudi da im je audio tako loš... podsjeća me malo na YIFY torrente kojima je isto zvuk bio katastrofa. Na laptopu inaće moram pojačati ono 30-40% da bi mogao uživati, a na ovim ripovima moram 80% pojačati.
------------- Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
|
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 04:51
BTW srecko sorry na krađi prijevoda, nisam se sjetio gledati da li je netko najavio il' ne pošto jedva da sam i našao neki engleski titl. Pa ako si bio na pola il' dosta već preveo, sorry fakat.
------------- Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
|
Objavio: joksa70
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:35
|
Halle Berry, vrh kao i uvek. Film dinamičan i vredi ga pogledati.
|
Objavio: Isolation
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 20:13
|
Film je ok,dobro joj idu te uloge za triler filmove.2013 je izasao njen film The Call-(2013).takodje triler.Halle Barry me podseca na Kim Basinger,samo sto je crkinja.A sto se tice uloga,najbolja je bas za ovakve filmove.
|
Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 21:15
|
dobar fim sa odličnom Halle Barry..
|
Objavio: Srecko Delibasic
Datum objave: 24.Svibanj/May.2017 u 02:46
TheRival piše:
Yep, do fajla je, primjetio sam baš da FGT ima dosta tihe ripove, ne kužim zašto s obzirom da su im podosta i veliki pa me čudi da im je audio tako loš... podsjeća me malo na YIFY torrente kojima je isto zvuk bio katastrofa. Na laptopu inaće moram pojačati ono 30-40% da bi mogao uživati, a na ovim ripovima moram 80% pojačati. |
E, pa da! A bilo bi fantastično da je zvuk bio dobar, jer su zvučni efekti i soundtrack-ovi odlični! Da, isto sam pomislio: YIFY! To me malo nervira, jer za mene zvuk predstavlja 'pola filma'. No aj, kad izađe neki bolji, opet ću pogledati.
TheRival piše:
BTW srecko sorry na krađi prijevoda, nisam se sjetio gledati da li je netko najavio il' ne pošto jedva da sam i našao neki engleski titl. Pa ako si bio na pola il' dosta već preveo, sorry fakat.  |
Ma nikakav problem. Čak mi je i draže, ovako sam više uživao. Nego, htio sam više za sebe da ga prevedem, jer sam ga čekao, bogami, skoro godinu dana, i nakon toliko odlaganja, evo nekako se nađe na netu. Nijesam ni počinjao da ga prevodim, jer nijesam mogao naći engleski. Nijesam se puno ni trudio da ga nađem, kad viđeh da ga nema na sajtu sa kojeg inače skidam.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 27.Svibanj/May.2017 u 09:29
Gledao sam ga sinoć. Ok je za ljubitelje žesatoke potjere i adrenalina. No za mene je samo ugodna zabava i ništa više. Naime pravocrtan je i posvećen ritmu, Halle Berry je ta koja drži film. Da nije nje, možda bi ovaj film bio nedeljno popodne na Hallmarku. Ipak je ona klasa i veća od ovoga filma, to je sigurno. Uglavnom laganini zabavica za jedno večer u tjednu.
|
Objavio: sanjaciga
Datum objave: 28.Svibanj/May.2017 u 11:14
|
Odličan, napet film od samog početka do kraja. Ljubiteljima ovakve temtike preporučam.
|
Objavio: idvi
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 18:13
|
Film je odličan pun tempa i ponekom šablonom ali zabavan i napet..ako ne očekuješ nešto više.
Nema još ocijene IMDB moje je 7/10
|
Objavio: ori-gigi
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 18:25
|
fino su napravili napetu scenu tokom cjelog filma,bravo
|
Objavio: ntrend
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2017 u 21:30
|
Glupost od filma, po cestama kao da voze duhovi, nitko ne reagira, dobro da nisu pobili pola Amerike sudaranjem, murje ni blizu osim siromaška na motoru. Da nije bilo fiksnog poziva, nikom ništa.
|
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2017 u 05:10
ntrend piše:
Glupost od filma, po cestama kao da voze duhovi, nitko ne reagira, dobro da nisu pobili pola Amerike sudaranjem, murje ni blizu osim siromaška na motoru. Da nije bilo fiksnog poziva, nikom ništa. | da me hebeš to je i mene čudilo... i živciralo do BOLA! Pas mater pa čak ovdje u hrvatskoj bi već nakon 5 minuta policija reagirala na takvo sranje a kamali tamo hahahahaha
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2017 u 10:01
hm, ovdje većinom kažu da je film dobar, a većinm drugdje ima lošije kritike tipa ništa posebno, već viđeno i ne baš tako dobro, pa ga eto ja još nisam pogledao. ništa, ne vrijedi već pogledati.
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: jocoiva
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:09
Objavio: aleksandar-sasa-rajk
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:11
Objavio: vladek
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2017 u 06:25
|
Bravo,dobar film,samo tako dalje
|
Objavio: gama10
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2017 u 09:44
|
Početak nije obečavao puno , kasnije te privuče i drži te do kraja . Odlično !
|
Objavio: adihan
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2017 u 11:34
|
Jeste veđ viđeno,ali je film dinamičan i drži te prikovanog,samo mi se nije svidio kraj,kao da je samo odjednom presječen,sve u svemu,vrijedi pogledati.
|
Objavio: okan5
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2017 u 15:20
Objavio: DrONN
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2017 u 20:04
|
poz. raji,što se tiče filma meni je blago razočarenje jer sam očekivao više ali dobro stvar je ukusa , u svakom slučaju može se pogledati
|
Objavio: Platan
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2017 u 20:30
|
Meni je ovaj film baš bez veze. Ništa, ni da me takne. Upropašteno vreme. Hale Beri jako loša, neuverljiva. Ma sve je loše.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2017 u 15:53
|
Film je više nego dobar, moja ocena 7/10. Možda bi jedino poboljšanje u ovom filmu bilo da su za otmičare izabrali malo poznatije glumce ali je film i ovako dosta dobar jer u ovakvim filmovima i nema mnogo toga što može se ubaci jer je to samo jedna jurnjava od tačke A do tačke B.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2019 u 21:28
|
Film je extra. Uzbudljiv od prvog do poslednjeg minuta. Sve pohvale. Inače nisam fan Halle Berry ali ne mogu joj ništa zameriti u ovom napetom filmu.
|
|