Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kick-Ass (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kick-Ass (2010)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Štemer

Godina:

2010

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

117 min

Režija:

Matthew Vaughn

Scenarij:

Matthew Vaughn
, Jane Goldman
, John Romita Jr.
, Mark Millar

Glavne uloge:

Elizabeth McGovern
  >  Mrs. Lizewski
Garrett M. Brown
  >  Mr. Lizewski
Corey Johnson
  >  Sporty Goon
Stu 'Large' Riley
  >  Huge Goon
Michael Rispoli
  >  Big Joe
Kenneth Simmons
  >  Scary Goon
Mark Strong
  >  Frank D'Amico
Deborah Twiss
  >  Mrs. Zane
Lyndsy Fonseca
  >  Katie Deauxma
Aaron Taylor-Johnson
  >  Dave Lizewski
Aaron Taylor-Johnson
  >  Kick-Ass
Evan Peters
  >  Todd
Sophie Wu
  >  Erika Cho
Christopher Mintz-Plasse
  >  Chris D'Amico
Christopher Mintz-Plasse
  >  Red Mist
Ohene Cornelius
  >  2nd Gang Kid
Johnny Hopkins
  >  1st Gang Kid

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 01:42

sent druze  prevod me je na par mesta tako nasmejao da je samo doprineo potpunom uzitku filma, svaka cast na tome

e sad utisci o filmu 9/10 valjda mi lego extra ovog kisnog dana a i definitivno nesto najbolje sto sam odgledao u zadnje vreme

mala je luda ko struja (deci ima redovno da kupujem ne agresivne igracke ) onaj nevini mali pogled i pletenice su samo maska malog gremlina

ako je mala onako brutalna sa svojih 11 god kad napuni 18 tarantino ce  dobiti tezak izazov da osmisli film koji bi bio dovoljno krvav i brutalan za nju

sto se one zelene gey zabe tice odlican je kad se naduva u mustangu sa perom detlicem i pocnu da igraju 

sve u svemu topla preporuka  i  da mogla bi mala da ima i svoj filmic  samo pod uslovom da tata tarantino to izrezira kako treba

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:15
izgleda sam jedini kome je pocetak filma uzasno dosadan, pa sam jednostavno ugasio filmLOL
jbg, nisam za ovakve filmove ja uopsteLOL
ko zna mozda cu jednom da pogledam i ceo film, sigurno je dobar cim ga hvalite.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:49

brate ice pa na kompu bar premotavanje nije tesko 

izasao je sad i r5 tako da obavezno pogledaj makar scene sa onom malom

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:56
ice pogledaj film do kraja,zakon je...i meni je film malo bio dosadan u početku,ali koji nije...
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 16:01
Kick-Ass 2010 - Po meni jedan odličan relaksirajući film, ni u jednin trenutku nije bio dosadan, definitivno najbolji film koji sam pogledao u zadnje vreme more sranje filmova.
Hit-Girl je stvarno carski odradila svoje. U nekim momentima film je tužan. Kick-Ass je odlično odglumep, u jednom trenutku sam se nadao da će Hit-Girl da ga uzme pod ruku i poduči veštinama - ali nije, i bolje što nije.

Ocena: 8.5/10
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 16:15
LOLovo moram da ogledam...cini mi se kao odlicna komedija LOL
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 16:25
stvarno dobar film, a ona mala u ulozi Hit-girl j*be kevu... extra je! 
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 21:50
ZAAAAAAAAAAAKON!!!!!!! Ne mogu da verujem šta sam upravo gledao! ClapClapClapClapClap
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 22:02
Zna li se kada će izaći neki blueray?
Ovo se mora još jednom odgledati!
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 16:34
Dakle, moram i ja da ga prokomentarisem, jer sam ga sinoc, konacno, odgledao. Nisam nista ocekivao a na kraju sam shvatio da sam se bas nauzivao. Nisam primetio da je iko prokomentarisao muziku koja je neverovatna. Narocito sam ustao (posto sam sedeo na d..... pa nisam mogao da padnem na gore pomenuto) kad Kick-Ass isprobava svoj plast pred susret sa Red Mistom a treste Sparksi i 'This Town Ain't Big for Both of Us'! Neprocenjivo!
Tople preporuke svima koji ga nisu odgledali. 

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 23:11
Kick Ass je najbolji superherojski film bez superheroja.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:10
Samo ću da kažem da Matthew Vaugn zna odraditi odličan posao Clap Ne znam da li je taj lik napravio film koji ne valja. Za razliku od nekih strip-film konverzija ovaj je extra. Jedva čekam da vidim kako će uraditi X-Men Academy. Vidim da je i veliki fan John Wooa, s obzirom da onaj hommage posljednje scene borbe u onom hodniku Clap Postava je odlična. Čak mi se i Cage malčice dopao LOL Obavezno pogledati Thumbs Up
What can change the nature of a man?

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:18
Vredi pogledati film ... doduše kada me jednom oduševi neka postava, onda očekujem da ti glumci  teraju isti tempo (Tipa Superbad) ... iako nije nešto ubi bože dobar film, može da prođe.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 23:19
Izgleda da cu ja biti crna ovca i reci da mi nije nista narocito! Izdvajam muziku kao svetlu tacku filma!
Vladika
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 03:35
Muzika je u dve scene pozajmljena iz 28 Weeks Later i Sunshine.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 03:48
Imas i Prislija .. skinuo sam tracks, znao sam da mi poznata ona kao da bijes po ksilofonima ... Prodigy LOL
Track List:

01 The Prodigy – Stand Up
02 Mika vs RedOne – Kick Ass
03 Primal Scream – Can’t Go Back
04 The Little Ones – There’s A Pot Brewin’
05 The Prodigy – Omen
06 The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die
07 The Dickies – Banana Splits
08 Ellie Goulding – Starry Eyed
09 Sparks – This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us
10 New York Dolls – We’re All In Love
11 Zongamin – Bongo Song
12 Ennio Morricone – Per Qualche Dollaro In Piu (For A Few Dollars More)
13 The Hit Girls – Bad Reputation
14 Elvis Presley – An American Trilogy

Ažurirao Kampfar - 17.Kolovoz/Aug.2010 u 03:50

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 14:15
To je soundtrack, mislio sam na muzički skor.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 18:57
Osvežavajuće (drugo) gledanje kao pre 8 godina, isti užitak.      

A sada je vreme za Kick-Ass 2 (2013).   
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 09:18
Simpa filmić.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.