Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30865 Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 09:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kick-Ass (2010)Objavio: Titivillus
Tema: Kick-Ass (2010)
Datum objave: 11.Studeni/Nov.2009 u 22:36
Director: Matthew Vaughn
Writers: Jane Goldman & Matthew Vaughn (screenplay), Mark Millar (comic book series)
Cast: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Mark Strong, Chloe Moretz, Nicolas Cage, Clark Duke, Evan Peters, Lyndsy Fonseca, Michael Rispoli, Garrett Brown
Uvrnuta, urnebesna, akcijska komedija o tinejdžeru koji nema super-moći, ali želi postati super-junak.
Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski – tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca. U tu svrhu nabavit će potrebno odijelo, naočale i masku te promijeniti ime u – KICK ASS. Postoji samo jedan mali problem: Kick Ass ne posjeduje nikakve super moći!
Međutim, njegov život ubrzo će se drastično promijeniti nakon što ga hrpa istomišljenika počne imitirati, a on sam susretne 11-godišnju Hit Girl i njezinog oca Big Daddyja te postane partner s još jednim 'wanna be' superherojem – Red Mistom. U cijelu priču uplest će se i lokalni mafijaš Frank D'Amico koji će naše novopečene super heroje staviti na pravu kušnju!
Odgovori: Objavio: luka0037
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2010 u 02:57
Trivija: - Nicolas Cage (Damon Macready) i Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma) rođeni su istog dana, 7. januara. - Daniel Craig i Mark Wahlberg razmatrani su za ulogu Big Daddy-ja pre nego što je ona otišla Nicolasu Cageu. - Kada se Kick-Ass prvi put upozna sa Hit Girl, vidimo kako Big Daddy stoji ispred bilborda na kojem se nalazi Claudia Schiffer. Schifferova je udata za reditelja ovog filma, Matthew Vaughna. - U filmu se pojavljuje i Stan Lee kao čovek koji gleda vesti.
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2010 u 03:02
ovo mi prema opisu lici na Defendor koji je katastrofa (za mene). Ne znam zasto, ali ove parodije ili ko zna sta su vec su mi postale toliko glupe i dosadne, jedino nesto sto pamtim da me je nasmejalo su prva 2 scary movie, pa da kazem i po malo i ostali delovi scary movie.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: Sentinel
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2010 u 12:00
a ne znam, meni je do sad zanimljiv =)
cak i smijesan :P
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 13:19
ovo morate pogledati, po meni najbolji film ove godine :D
Hit Girl je definitivno najoriginalniji i najbrutalniji lik u zadnje vrijeme :D
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: luka0037
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:02
jel snimak gledljiv tj nije mnogo los?
-------------
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:06
za cam je odlican... cak je bolji i od vecine TS-ova
Objavio: outside
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:16
čim dođe bolji snimak ovo gledam,izgleda po traileru super..ovako na prvi pogled,mi sliči superbad-u,inače taj mi je film jedan od najboljih komedija..
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:24
ne mogu da se setim kad sam skorije odgledaoneku opustenu komediju tako da cu pogledati ovo iako je los snimak
hvala sentinel na prevodu i na odgovoru
-------------
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:26
nije ovo bas komedija... u dossta scena film je mucan...
ali je bas zato legendaran, mene odusevio, kada zavrsim titlove napisem cijeli komentar =)
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2010 u 20:28
Upravo sam zavrsio titl, pa da sredim dojmove...
Kick-Ass definitivno nije ono sto sam ocekivao. A ocekivao sam prosjecnu glupu komedijicu uz koju odmarate mozak. Ovaj film me toliko iznenadio i odusevio da nemam rijeci. E sad dalje moze biti spojlera pa tko ne zeli nek ne cita, moja ocjena ovog filma 7.5/10
Dakle sto je tu toliko dobro? Pa film pocinje ocekivano, luzer tinejdžer koji zeli napraviti nesto posebno u zivotu ali mu to nikako ne uspijeva. Pa se odluci kupiti kostim (zeleni kondom :D:D:D) i malo setat okolo. Dakle nista spektakularno, ima par fora, cista blesava uzivancija sve dok ONA ne stupi u kadar :D
Najbolji, najzanimljiviji i definitivno najbrutalniji lik ove godine, Hit Girl. Kada je prvi put vidite u kadru pomislite si wtf, otkud ova curica ovdje? Tada si ona i Cage nesto pricaju, tata i kci, a onda vidis Cage vadi pistolj i puca u nju. I sad ono stojis wtf??? Kad ono mala se ustaje, ima pancirku :D Stari je trenira da se ne boji pistolja :D koja jebena scena, odmah mi se svidjela =)
A onda dolazi THE SCENA, Kick Ass ide srediti neke likovi koji mu gnjave curu, bla bla (So Peter Parker sranje), i taman kad treba dobiti po piksi vidis velikom crnji viri ostrica kroz prsa, on padne a iza njega ostane mala zaba s ljubicastom perikom :D:D:D:D i kaze Hajde picke da vas sad vidimo :D:D:D
Preeeeeeeezakon scena :D Ima toga jos, uglavnom da ne kvarim, meni osobno najbolji film ove godine =)
Objavio: Titivillus
Datum objave: 25.Travanj/Apr.2010 u 17:10
WOW!!!
Apsolutno se slažem sa Sentinelom. "Hit-Girl stole the show."
Najzabavniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme. Psovki, krvi i nasilja na sve strane (vidi donji trailer u prvom postu), soundtrack jako dobro prati radnju, a čak je i Nicolas Cage odličan kao Big Daddy. I nema veze s 3D.
Ovo sam pogledao neki dan u kinu (samo 20-ak ljudi u dvorani, šteta) i sigurno ću ga pogledati još jednom čim se pojavi DVDRip ili BRRip.
8/10
P.S. Dao bih i ocjenu više da nisam pročitao strip prije gledanja filma. Strip je puno mračniji, a završni 'twist' i Kick-Assov odnos s Katie su poprilično promijenjeni. U filmu je sve puno vedrije. Ajde, barem ga nisu prilagođavali za PG-13.
Ako još niste gledali film, moja je preporuka da prvo pročitate strip (nema ga puno, samo 8 brojeva).
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 12:58
Fenomenalna komedija, jedino mi se ne sviđa kraj. Ne treba nastavak filmu koji je zaokružena cjelina...
Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 14:31
Eh, odgledah i ja sinoć i baš mi je super filmić. Nekako mi je kao tinejdžerski koje sam nekada gledala, ali tinejdžerski za novije generacije (mi smo ipak bili manje ...recimo grubi )
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: chlink
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:01
Nisam bas lepo razumeo postove pa da lepo pitam ko je bolji snimak cam ili ts
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:57
kada sam pisao taj post, TS nije bio izasao, stoga opcenito TS-ova
Objavio: chlink
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 16:06
Da da video sam i to da jos nije izasao , moja greska izvinjavam se
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 18:39
bubba ho-tep piše:
Fenomenalna komedija, jedino mi se ne sviđa kraj. Ne treba nastavak filmu koji je zaokružena cjelina...
koliko mi je poznato, kraj je radjen tocno prema stripu, Red Mist kao govori:
Svijet pun superjunaka? U stripovima nisu samo superjunaci. (postoje i superzlikovci) Rijecima jednog velikana, cekaj da vide mene.
Tako nekako uglavnom, htjelo se dati do znanja da ce on preuzet ulogu superzlikovca i raditi nered, posto tako zavrsava i strip.
stoga mislim da nije takav kraj zbog nastavka (iako je sasvim moguce :D)
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 01:42
sent druze prevod me je na par mesta tako nasmejao da je samo doprineo potpunom uzitku filma, svaka cast na tome
e sad utisci o filmu 9/10 valjda mi lego extra ovog kisnog dana a i definitivno nesto najbolje sto sam odgledao u zadnje vreme
mala je luda ko struja (deci ima redovno da kupujem ne agresivne igracke ) onaj nevini mali pogled i pletenice su samo maska malog gremlina
ako je mala onako brutalna sa svojih 11 god kad napuni 18 tarantino ce dobiti tezak izazov da osmisli film koji bi bio dovoljno krvav i brutalan za nju
sto se one zelene gey zabe tice odlican je kad se naduva u mustangu sa perom detlicem i pocnu da igraju
sve u svemu topla preporuka i da mogla bi mala da ima i svoj filmic samo pod uslovom da tata tarantino to izrezira kako treba
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 02:15
izgleda sam jedini kome je pocetak filma uzasno dosadan, pa sam jednostavno ugasio film jbg, nisam za ovakve filmove ja uopste ko zna mozda cu jednom da pogledam i ceo film, sigurno je dobar cim ga hvalite.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 02:49
brate ice pa na kompu bar premotavanje nije tesko
izasao je sad i r5 tako da obavezno pogledaj makar scene sa onom malom
-------------
Objavio: outside
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 02:56
ice pogledaj film do kraja,zakon je...i meni je film malo bio dosadan u početku,ali koji nije...
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 16:01
Kick-Ass 2010 - Po meni jedan odličan relaksirajući film, ni u jednin trenutku nije bio dosadan, definitivno najbolji film koji sam pogledao u zadnje vreme more sranje filmova. Hit-Girl je stvarno carski odradila svoje. U nekim momentima film je tužan. Kick-Ass je odlično odglumep, u jednom trenutku sam se nadao da će Hit-Girl da ga uzme pod ruku i poduči veštinama - ali nije, i bolje što nije.
Ocena: 8.5/10
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 16:15
ovo moram da ogledam...cini mi se kao odlicna komedija
Objavio: let4mi
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 16:25
stvarno dobar film, a ona mala u ulozi Hit-girl j*be kevu... extra je!
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 26.Svibanj/May.2010 u 21:50
ZAAAAAAAAAAAKON!!!!!!! Ne mogu da verujem šta sam upravo gledao!
-------------
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 26.Svibanj/May.2010 u 22:02
Zna li se kada će izaći neki blueray?
Ovo se mora još jednom odgledati!
Objavio: Gaca62
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 16:34
Dakle, moram i ja da ga prokomentarisem, jer sam ga sinoc, konacno, odgledao. Nisam nista ocekivao a na kraju sam shvatio da sam se bas nauzivao. Nisam primetio da je iko prokomentarisao muziku koja je neverovatna. Narocito sam ustao (posto sam sedeo na d..... pa nisam mogao da padnem na gore pomenuto) kad Kick-Ass isprobava svoj plast pred susret sa Red Mistom a treste Sparksi i 'This Town Ain't Big for Both of Us'! Neprocenjivo!
Objavio: ghostwheel
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 23:11
Kick Ass je najbolji superherojski film bez superheroja.
Objavio: Nameless One
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:10
Samo ću da kažem da Matthew Vaugn zna odraditi odličan posao Ne znam da li je taj lik napravio film koji ne valja. Za razliku od nekih strip-film konverzija ovaj je extra. Jedva čekam da vidim kako će uraditi X-Men Academy. Vidim da je i veliki fan John Wooa, s obzirom da onaj hommage posljednje scene borbe u onom hodniku Postava je odlična. Čak mi se i Cage malčice dopao Obavezno pogledati
------------- What can change the nature of a man?
Objavio: Kampfar
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:18
Vredi pogledati film ... doduše kada me jednom oduševi neka postava, onda očekujem da ti glumci teraju isti tempo (Tipa Superbad) ... iako nije nešto ubi bože dobar film, može da prođe.
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: Vladika
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 23:19
Izgleda da cu ja biti crna ovca i reci da mi nije nista narocito! Izdvajam muziku kao svetlu tacku filma!
------------- Vladika
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 03:35
Muzika je u dve scene pozajmljena iz 28 Weeks Later i Sunshine.
Objavio: Kampfar
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 03:48
Imas i Prislija .. skinuo sam tracks, znao sam da mi poznata ona kao da bijes po ksilofonima ... Prodigy
Track List:
01 The Prodigy – Stand Up 02 Mika vs RedOne – Kick Ass 03 Primal Scream – Can’t Go Back 04 The Little Ones – There’s A Pot Brewin’ 05 The Prodigy – Omen 06 The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die 07 The Dickies – Banana Splits 08 Ellie Goulding – Starry Eyed 09 Sparks – This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us 10 New York Dolls – We’re All In Love 11 Zongamin – Bongo Song 12 Ennio Morricone – Per Qualche Dollaro In Piu (For A Few Dollars More) 13 The Hit Girls – Bad Reputation 14 Elvis Presley – An American Trilogy
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 14:15
To je soundtrack, mislio sam na muzički skor.
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 05.Svibanj/May.2018 u 18:57
Osvežavajuće (drugo) gledanje kao pre 8 godina, isti užitak.
A sada je vreme za Kick-Ass 2 (2013).
Objavio: chiba
Datum objave: 07.Svibanj/May.2018 u 09:18