Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - karamazovi plagijatori
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

karamazovi plagijatori

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
skoda_emil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:56

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

To sam i ja htela reci. Ako su se potpisivali na prevodima koji si ti uradio sto se ranije nisu pobunio nego si sad dosao pa vredjas ljude. A ti sto prodaju po ulicama filmove sigurno nece da prevode ako vec postoji prevod, nego dodju na ovake sajtove pa pokupe sta im treba

Sto sad tebe muci veder, ljubavi? Tko si ti da meni pricas kad cu se ja bunit i zasto? Kraljevi ulice, sve moj do mojega.

Vrijedjam ljude? Ne bih rekao. Prozivam lopove, to da. < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zaąto je to uradio i ľali zbog toga
Na vrh
karamazovi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj karamazovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 18:54
Ljudi, ljudi, ljudi, kuda je to sve otišlo. Kad sam mislio da nema nitko gluplji od Škode_emila onda se pojavi Beli i kaže da mi zarađujemo na titlovima. Da sigurno, netko bi platio za titl koji može skinuti na net-u. Toliko si glup da te sigurno boli. A Škoda kaže da imamo veze s piratima. S njima imamo veze utoliko što volim film "Pirati s Kariba", a titlove prevađam, popravljam i pravim DVD-e isključivo za vlastitu kolekciju. Ne želim da mi djeca gledaju filmove s neispravnom gramatikom pa da ispadnu nepismene budale kao Škoda_emil i Beli. To što Pirati koriste naše titlove samo znači da su i oni prepoznali kvalitetu :-).
Pa neće valjda skidati titlove od Škode_emila ili Calgaria pa da im vraćaju filmove. Priča on i o nekim autorskim pravima. Za ne misliš da bar malo kršiš autorska prava kad skidaš filmove s net-a? Što se tiče toga da nećemo otići s net-a, mož' se kladit u svoju babu u to. Dapače, molim administratora da odmah nakon ovoga obriše username i password od Karamazova. Gledajući koliko je zanimanje ova tema pobudila, shvatio sam da su Karamazovi prešli u neku vrstu legende, a legende znaju kad treba otići. Za utjehu Calgariu i Škoda_emilu može biti da će ostati poznati kao ljudi koji su otjerali tim Karamazovih s net-a. Pozdrav svima koji su nas podržavali, a vama ostalima... ionako imate premali mozak da bi bilo što razumjeli. Over and out!
Karamazovi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 18:59
fuck  daj ne jebite  koji vam je ku**c ljudi   karamazovi i mozen su trenutno najkvalitetniji sa tilovima   kad idem gledat film sa njihovim potpisom gledam ga opusteno jel znam da nemoram i slusat sta pricaju na filmu jel decki rade dobro ako su imali tu i tamo propust   jebiga 
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 19:00
ajd dosta je bilo...valjda ste se ispucali
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.