| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
karamazovi plagijatori |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
skoda_emil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Germany Status: Offline Points: 78 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 16:56 |
|
Sto sad tebe muci veder, ljubavi? Tko si ti da meni pricas kad cu se ja bunit i zasto? Kraljevi ulice, sve moj do mojega. Vrijedjam ljude? Ne bih rekao. Prozivam lopove, to da. < =text/> |
|
|
radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zaąto je to uradio i ľali zbog toga
|
|
![]() |
|
karamazovi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 64 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 18:54 |
|
Ljudi, ljudi, ljudi, kuda je to sve otišlo. Kad sam mislio da nema nitko gluplji od Škode_emila onda se pojavi Beli i kaže da mi zarađujemo na titlovima. Da sigurno, netko bi platio za titl koji može skinuti na net-u. Toliko si glup da te sigurno boli. A Škoda kaže da imamo veze s piratima. S njima imamo veze utoliko što volim film "Pirati s Kariba", a titlove prevađam, popravljam i pravim DVD-e isključivo za vlastitu kolekciju. Ne želim da mi djeca gledaju filmove s neispravnom gramatikom pa da ispadnu nepismene budale kao Škoda_emil i Beli. To što Pirati koriste naše titlove samo znači da su i oni prepoznali kvalitetu :-).
Pa neće valjda skidati titlove od Škode_emila ili Calgaria pa da im vraćaju filmove. Priča on i o nekim autorskim pravima. Za ne misliš da bar malo kršiš autorska prava kad skidaš filmove s net-a? Što se tiče toga da nećemo otići s net-a, mož' se kladit u svoju babu u to. Dapače, molim administratora da odmah nakon ovoga obriše username i password od Karamazova. Gledajući koliko je zanimanje ova tema pobudila, shvatio sam da su Karamazovi prešli u neku vrstu legende, a legende znaju kad treba otići. Za utjehu Calgariu i Škoda_emilu može biti da će ostati poznati kao ljudi koji su otjerali tim Karamazovih s net-a. Pozdrav svima koji su nas podržavali, a vama ostalima... ionako imate premali mozak da bi bilo što razumjeli. Over and out! |
|
|
Karamazovi
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 18:59 |
|
fuck daj ne jebite koji vam je ku**c ljudi
karamazovi i mozen su trenutno najkvalitetniji sa tilovima kad
idem gledat film sa njihovim potpisom gledam ga opusteno jel znam da
nemoram i slusat sta pricaju na filmu jel decki rade dobro ako su imali
tu i tamo propust jebiga
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2006 u 19:00 |
|
ajd dosta je bilo...valjda ste se ispucali
|
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |