Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kandidat za crnu listu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kandidat za crnu listu

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 10:19
evo da se i ja javim sa svojim prijedlogom:

ClarkKent

vec sam otvarao temu o njemu tamo pod DVD FILMOVI, al posto se nakon otvorene teme javio i ispricavao... izbrisao sam

da ponovim: jos pred novu godinu smo dogovorili razmjenu par crtica. on je uredno primio, a meni nista nije stiglo. klasicna prica... kaze da ce poslati ponovo (jer je navodno prvi put slao obicno i moglo se izgubiti), al da ce ovaj put preporuceno

naravno, nista nije stiglo.

zadnji kontakt je bio prije 10-15 dana... otad se ne javlja na privatne poruke.

jel imao ko iskustva s njim?

pomoc.Ermm
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 11:32
ja nisam al to je muljaza stari... nije on uopce ni slao zato nije stiglo. trazi ga nek ti posalje na mejl sliku od potvrde slanja! treba i njega okeljat na crnu listu

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 12:11
ma da je mislio poslati već bi poslao ili se unaprijed javio i ispričao, ovako, samo dajte podatke i leti na listu....Angry
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:43
damn..
evo bas gledam inbox.. i nemam vise tu poruku u kojoj mi je ostavio podatke.

Angry
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:49
pa nađi negdje potvrdu od pošte, na njoj pišu podaci...
Mislim, bar ja tako uvijek čuvam te potvrde, da ne bi bilo da se netko sjeti da nisam poslao ili bilo šta slično, pa da ja imam dokaz!

Ažurirao Dngy - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:53
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 14:54
slao sam mu obicno, jer se radilo o 6 crtića... i javio se da je uredno primio i da će tek onda on poslati...

znam, nemam sad nikakav dokaz da sam slao.. ne znam što drugo reći Confused
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 16:09
@bboy jel taj lik s ovog foruma?
@+damien+  sumnjam da bi muljao da ti nije poslao itd..clark ide na crnu listu i ban dok ti neposalje paket(cim posalje bit ce skinut s liste i uklonit ce mu se ban) a isto tako i za ovog drugog lika,ako je s ovog foruma

Ažurirao dejan-sl - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 16:12
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 16:13
ovaj od damiena je s ovog foruma, a ovaj drugi je s nekog drugog foruma i vec je na listi.
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 18:01
ovog ClarkKenta ne znam... a onaj drugi koji je mene zaj*** je s google news grupa i vreba ljude za filmove tako da ako slucajno dodje ovdje, nek se zna...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.